Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Máte doma Silvestr? Připravte se na něj pořádně a udělejte stylový večírek o kterém se bude mluvit i za 20 let

Blýskající se světla, tóny radosti a nádech elegance – před námi stojí Silvestr, a proč by neměl být stejně nezapomenutelný jako každý okamžik, který nás provází životem? Dnešní předsilvestrovský článek na Dámské Lize vám nabízí vodítko k tomu, jak si připravit vlastní domácí Silvestr, který nejen zaujme, ale zapíše se do paměti jako noblesní večírek ve velkém stylu. Připravte se na luxusní zážitek plný stylu, radosti a nezapomenutelných okamžiků, které budou pro vás a vaše hosty pamětihodné i za dvacet let!
silvestr
I oslava Silvestra doma může být zábava.

Blýskající se světla, tóny radosti a nádech elegance – Silvestr je časem, kdy chceme oslavit konec starého roku a přivítat nový s velkým stylem. Připravte si vlastní domácí Silvestr, který nejen zaujme, ale zapíše se do paměti jako noblesní večírek ve velkém stylu. Zde je několik tipů:

1. Elegantní dekorace

Začněte elegantními dekoracemi. Použijte stříbrné a zlaté barvy, třpytivé látky a svícny. Ozdobte prostor konfetami a balónky. Můžete také přidat do dekorace číslo nového roku, například zlaté “2024”.

2. Luxusní nápoje

Připravte šampaňské nebo prosecco jako vítání nového roku. Pokud máte rádi koktejly, zkuste připravit několik elegantních koktejlů, jako je Bellini nebo Champagne Cocktail. Mějte také na výběr nealkoholické nápoje pro řidiče a abstinenty.

3. Horský stříbrný ples

Pro tance a zábavu si připravte seznam skladeb nebo najměte DJe, pokud to dovolíte rozpočet. Ujistěte se, že máte dostatek tanečního prostoru pro vaše hosty.

4. Elegantní oblečení

Určete dress code, který vyžaduje elegantní oblečení. Tímto způsobem vytvoříte punc luxusu a elegance pro celý večer.

5. Silvestr a Slavnostní menu

Připravte exkluzivní menu. Můžete zvážit catering od renomované restaurace nebo si připravit luxusní pokrmy doma. Nezapomeňte na dezerty a ozdobte je zlatým prachem.

6. Ohňostroj a svíčky

Pokud máte možnost, uspořádejte ohňostroj na pozdrav nového roku. Pokud ne, svíčky a svícny mohou vytvořit romantickou atmosféru.

7. Zábava a hry

Připravte zábavné hry a aktivity pro hosty. Můžete zahrnout kvízy, soutěže a fotokoutek s rekvizitami.

8. Překvapení na půlnoc

Nezapomeňte na tradiční odpočítávání půlnoci s ohňostrojem nebo třpytivými petardami. Připravte také malé dárky pro hosty na překvapení.

9. Bezpečnostní opatření

Zajistěte, aby byla k dispozici doprava pro hosty, kteří nemají možnost řídit. Vezměte v úvahu bezpečnost a zdraví všech účastníků.

K TÉMATU  Jak se udržet v kondici, i když jste celý den zavřené v kanceláři. Pěstovat dobré zdraví se dá všude

10. Záznamy a fotografie

Mějte k dispozici fotoaparát nebo fotokoutek, abyste zachytili tyto nezapomenutelné okamžiky. Můžete také najmout fotografa na profesionální záběry.

Pamatujte si, že Silvestr je časem radosti a naděje, a vaše úsilí vytvořit luxusní a stylový večírek se vyplatí. Vaši hosté si budou pamatovat tento večer ještě dlouho a budou o něm mluvit i za 20 let. Šťastný nový rok!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

První pomoc při úrazu rachejtlí: Nenechte si zničit silvestrovské oslavy

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sexuální potěšení je součástí péče o vlastní zdraví, které bývá často přehlíženo. Stimulátory klitorisu jsou proto navrženy s jediným cílem, a to poskytnout tělu potěšení a intenzivní prožitky. Tyto často malé a diskrétní pomůcky se specializují na cílenou stimulaci a masáž klitorisu, což je důležitá oblast pro sexuální potěšení žen. Díky nim mohou i ty, které mají problémy dosáhnout orgasmu, nalézt svou cestu k vzrušujícím zážitkům snáze než kdy dříve.
Ačkoli menstruace občas bývá nepříjemná, je přirozenou součástí našeho života, která je důležitá pro naše zdraví i schopnost početí. Věděly jste ale, že barva vaší menstruace může hodně vypovědět o vašem zdraví?
Možná jste někdy přemýšleli, zda je vůbec možné řešit vaše zdraví bez pomocí léků. Třeba jste byli doposud zvyklí navštěvovat často lékaře a možná někteří z vás užíváte prášky každý den. Co kdybych vám ale řekla, že to jde i jinak? Že je tady možnost, jak řešit své zdraví bez pomocí prášků? Jste zvědaví, jakým způsobem toho docílit? Pak pokračujte ve čtení!
Nakupování dárků pro rodinu je těžké. Mnohem těžší než nakupování dárků pro spolupracovníka nebo oblíbeného učitele. Když ale nakupujete pro lidi, které znáte celý svůj život, máte jistou výhodu. Znáte totiž jejich koníčky a zájmy. Víte (nebo byste měli vědět) co mají rádi a po čem touží. Když tuhle výhodu dobře použijete, pořídit dárky k Vánocům pro rodinné příslušníky pak bude brnkačka. Už máte jasno, co komu nadělíte?
Co vede vegetariány k jejich rozhodnutí přestat jíst maso? Co toto rozhodnutí do jejich života přinese a jak jsou na tom zdravotně oproti zbytku populace? Podívejte se na rozhovor s veganem a vegetariánkou, kteří se rozhodli ze dne na den přestat jíst maso.
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.
Většina z nás si určitě ještě pamatuje na studentská léta, kdy se v hodinách biologie učilo rozdělení pohlavních hormonů na ženské a mužské. Ačkoliv je testosteron považován za mužský pohlavní hormon, má své čestné místo i v ženském těle. Víte, proč?
Jak vybrat brýle tak, aby vám vyhovovaly po všech stránkách? Zaměřte se na funkci, velikost ale i tvar obroučků a celkový design. Právě brýle totiž tvoří výrazný prvek obličeje a mohou vám v celkové image velmi pomoci, vyberete-li si je k obrazu svému. Pojďme si povědět víc.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .

Výběr článků

Zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Představitel Kohna z komedií Kameňák, artisty Paola ze seriálu Cirkus Humberto a interpret hitu Sbohem lásko, já jedu dál podlehl následkům operace kolene z března 2020, kdy mu selhalo srdce. Po komplikacích byl uveden do umělého spánku, ve kterém zůstal až do své smrti.
Paraván u vás doma vytvoří útulné zázemí s motivem dle vašeho gusta a dodá tak pokoji dokonalou atmosféru. Můžete ho použít v ložnici, v obývacím pokoji nebo pro oddělení pracovního stolu. Váš vybraný motiv na laminovaném tvrzeném skle originálně doplní interiér. Vyberte si ten, který vám sedí nejlépe!
Sedavé zaměstnání je sice na první pohled nenáročné, ale svému tělo s ním přesto radost neuděláte. Tedy pokud pravidelně nesportujete, nebo alespoň nepraktikujete vhodná kompenzační cvičení. Cviky, které vám představíme v našem dnešním článku, se hodí nejen pro takzvané kancelářské krysy, ale pro všechny, které trápí bolavá záda, ztuhlý krk či jiné obdobné potíže.

Nepřehlédněte

Věděla jste, že obleková pánská vesta může být jedním z nejuniverzálnějších kousků v šatníku každé ženy? Je to tak, můžete ji nosit jak na volno, tak tzv. slim fit. Pojďme se podívat tomuto trendu na zub.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek