Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

5 cviků, které zdokonalí vaši postavu

Každému je nejspíš jasné, že bez zdravé životosprávy a pravidelného cvičení je téměř nemožné si vypracovat štíhlou postavu. Dneska se zaměříme na cvičení. Protože víme, jak je těžké začít cvičit, tak aby nás to všechny bavilo, proto vám v dnešním článku přinášíme pět jednoduchých cviků, které vám zdokonalí vaši postavu.
cvičení
5 jednoduchých cviků, pro dokonalou postavu

Získání štíhlé a zdravé postavy není jen o stravování, ale také o pravidelném cvičení. Ale neznamená to, že musíte trávit hodiny v posilovně nebo provádět složité cviky. Zde je pět jednoduchých cviků, které můžete začít dělat doma a které vám pomohou zdokonalit vaši postavu.

1. Kličkování

Kličkování je skvělým cvičením na posílení nohou, stehen, hýždí a břišních svalů. Stačí vzít si skákací švihadlo a začít skákat. Pokud nemáte švihadlo, můžete simulovat pohyb bez něj. Kličkování je skvělým cvičením na spalování kalorií a zlepšení kondice.

2. Dřepy

Dřepy jsou skvělým cvičením na posílení stehen, hýždí a dolní části zadku. Stojte vzpřímeně, nohy postavte na šířku ramen a pomalu se spusťte dolů, jakoby jste se snažili sednout na neviditelnou židli. Poté se vraťte zpět nahoru. Opakujte toto cvičení několikrát pro posílení dolní poloviny těla.

3. Plank

Plank je vynikajícím cvičením na posílení břišních svalů, zad a zlepšení celkové stability těla. Lehněte si na podložku s lokty pod rameny a držte tělo rovně jako prkno. Toto cvičení můžete postupně prodlužovat, abyste zlepšili svou sílu a vytrvalost.

4. Burpees

Burpees jsou výborným cvičením pro spalování kalorií a zlepšení kardiovaskulární kondice. Začněte stáním, poté se rychle přepněte do pozice kliku, udělejte skok nahoru a poté se vraťte zpět na výchozí pozici. Opakujte tento cyklus několikrát za sebou.

5. Sklapovačky

Sklapovačky jsou skvělým cvičením na posílení břišních svalů. Lehněte si na záda, ohněte kolena a položte ruce za hlavu. Pak se zvedněte směrem k nohám a spusťte se zpět. Toto cvičení můžete provádět v sériích, aby bylo účinnější.

Závěr

Tyto pět jednoduchých cviků může pomoci zdokonalit vaši postavu a zlepšit vaši fyzickou kondici. Pamatujte, že pravidelnost je klíčem k úspěchu. Začněte pomalu a postupně zvyšujte náročnost cviků. S trpělivostí a pravidelným cvičením uvidíte pozitivní změny ve vaší postavě a celkovém zdraví.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Make-up a líčení dokáží zázraky, o tom už jsme se přesvědčily několikrát. Tahle proměna ale sebere "modelce" několik let a dokonale změní její vzhled!
Krásné umění, inspirované oceánem, vlnami a příbojem. Neobvyklé techniky použití barev a přírodních materiálů vytváří skutečné skvosty, které si můžete udělat také. Stačí trochu tvořivosti a váš originální kousek je na světě. Je to i inspirace na perfektní dárek pro někoho z rodiny, přímo z vašich rukou.
A když už ne život, tak tvář rozhodně ano. Obočí je stejně důležité jako naše rty, nos nebo oči. Proto bychom mu také měly věnovat náležitou pozornost. Ale co laminace obočí vlastně je?
Máte za sebou složité vztahové patálie s muži? V tom případě se někdy může stát, že na ně na nějakou dobu doslova zanevřete. Zkrátka a dobře už si nepřejete žádné další potíže, a tak se mužskému pokolení snažíte co nejvíce vyhýbat. Někdy se tak může stát, že z nedostatku fyzické lásky zatoužíte po ženě. Není na tom nic špatného a zkušenosti se stejným pohlavím uvádí v anonymních průzkumech celé řady žen i mužů.
Jakým ženám jsou muži nevěrní? Možná jste přesvědčená, že vám se nic takového stát nemůže. Nebo si dokonce myslíte, že za nevěrou stojí nedostatek intimností, studené večeře či nevyžehlené košile. Jste si tím ale jistá?
Dnešní doba je zrychlená, spoustu lidí je pod tlakem a pod vlivem stresu. Patříte mezi ty, kteří zažívají stres v každodenním životě? Přáli byste si to jednou provždy vyřešit? A jde to vůbec? V tomto článku si povíme, odkud se stres vlastně bere a taky uvidíte, že je možné s ním jednou provždy skoncovat!
Známe to i z dětské knihy Karlík a továrna na čokoládu. Synek bohatého obchodníka je vypasený tlouštík, zatímco děti z chudých poměrů jsou hubené. Takhle to bylo během historie lidstva prostě pravidlem. To se ale teď poprvé obrací. Děti bohatých jsou štíhlejší, zatímco ty z chudých rodin častěji tloustnou.
Je sobota dopoledne, venku prší, zrušil se vám program a vy nevíte, co s volným dnem. Přesně pro takové situace jsme pro vás sepsali tento článek. Najdete v něm pár tipů na to, jak strávit den smysluplně a bez výčitek.
Ekologické metody v domácnosti jsou dobrá nejen pro naši planetu, ale také pro vaši peněženku. Ušetříte díky tomu hodně peněz, které byste jinak zaplatili dodavateli vody. Tím, že naplno využijete dešťovou vodu, se vám hodně sníží účty za energie.
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení.

Výběr článků

Zařizujete zrovna svůj byt či dům a rádi byste se nechali inspirovat nějakým stylem? Pokud je vám blízký vyrovnaný způsob života a máte rádi harmonické prostředí, vyzkoušejte Japandi! Ten se v sobě snaží kombinovat na první pohled dva zcela odlišné styly – skandinávský a japonské tradiční bydlení wabi-sabi.
Jak vyšroubovat prasklou žárovku nebo čím vyčistit varnou konvici od usazenin? To a mnoho dalšího se dozvíte ve videu. Vše zvládnete do pěti minut!

Nepřehlédněte

Dávkovač krmení pro pejsky si zvládnete vyrobit vlastnoručně doma. Je převážně z kartonu a vypadá i funguje báječně! Pokud má váš pejsek nenasytný apetit a je dost chytrý na to, aby si stále přisypával, dávkovač možná nebude to pravé. Postavit si ho ale můžete i pro kočky. Inspirujte se tímhle povedeným DIY nápadem.
Chcete vylepšit váš byt, ale chybí vám nápady? Pojďte se s námi podívat na tipy, díky kterým váš byt prokoukne a získá nový a svěží vzhled.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek