Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Kam zmizela holčička z legendární reklamy na Kofolu? Je zpátky v televizi

„Já nemusím, já už ho vidím.” Víc asi nemusíme napovídat, protože snad každý ví, odkud tahle věta řečená jemným dětských hláskem pochází. Ano, z úžasné vánoční reklamy na Kofolu, která se od svého vzniku každé Vánoce objevuje na televizních obrazovkách. Od té doby už ale uběhla řada let. Co dnes tehdy tříletá holčička vlastně dělá?
na Kofolu
Sandra Flemrová se po dvaceti letech vrátila v nové reklamě na Kofolu.

08. 12. 2022

08. 12. 2022

A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? Věty z úžasné vánoční reklamy, která patří k českým Vánocům už 20 let (no uf!) jsou prostě nezapomenutelné. Jakmile se objeví v televizi, je jasné, že svátky už jsou za rohem.

Symbol českých Vánoc

Reklama na Kofolu nás chytila za srdce už od prvního vysílání a s chutí se na ni díváme každé svátky. A nutno uznat, že málokteré (a dost možná jen této jediné) reklamě se něco takového povedlo – vysílá se totiž už nepřetržitě od začátku nového tisíciletí a milují ji nejen děti, ale hlavně dospělí.

Symbol českých Vánoc – reklama na Kofolu.

Je právě tak úžasná díky žvatlavé holčičce v huňaté zimní čepici, která se s červeným nosíkem a něžným hláskem ptala svého tatínka, který mezitím v lesíku řezal vánoční stromeček, jestli o Vánocích uvidí zlaté prasátko. A právě tu si zahrála Sandra Flemrová, které je už 23 let. Copak asi dnes dělá?

Ze zvědavé holčičky zdravotní sestřičkou

Svým, i když krátkým, hereckým výkonem Sandra Flemrová dokázala velké věci – úžasně pobavila, a přitom si každého získala svou roztomilostí. Pár konkurzů prý ještě poté absolvovala, ale nakonec zakotvila u jiné činnosti. Pokud by vás někdy rozbolely zuby a měli jste to štěstí, dost možná byste v ordinaci našli právě Sandru, která nyní pracuje jako zdravotní sestřička v zubní ambulanci. A je až úsměvné, že reklama na Kofolu i její současné povolání mají jistou spojitost se zuby. Už tehdy ji evidentně zajímaly. Takže dost možná i ona u pacientů zkoumá, zda mají ty velké zahnuté zuby nahoru.

Po letech zpátky u Kofoly

Přestože Sandra byla v době natáčení reklamy hodně malá, určité záblesky vzpomínek má, především si pamatuje na zimní dovádění na sněhu coby zpestření v rámci natáčení. „Při natáčení vánoční reklamy na Kofolu mně byly tři roky. Pamatuji si jen pár záblesků, jako například koulovačku se štábem. Reklama se mi ale přesto silně zapsala do života,“ zní v oficiálním prohlášení Kofoly.

K TÉMATU  Masarykovo cukroví, tradice na váš stůl

V návaznosti na úspěšnost této reklamy se společnost Kofola spolu se Sandrou domluvila na další spolupráci, ovšem její téma není vánoční, ale naprosto jiné. V nové reklamě jde totiž o propagaci systému vratných lahví s názvem Cirkulka, a právě Sandra je tváří nového spotu.

Když ji miluješ, cirkulkuješ!

Ostatně na koho jiného vsadit, než právě na ni. „S Cirkulkou vracíme do domácností osvědčené skleněné lahve. Nápad vrátit spolu s nimi do hry i děvčátko ”ne, ne, já nemusím, já už ho vidím” přišel úplně přirozeně,“ uvedl marketingový ředitel Kofoly ČeskoSlovensko Pavol Chalupka.

Se Sandrou se tak po dvaceti letech vracíme do krásné slovenské přírody, kde si natáčení dle svých slov velmi užila. Tak uvidíme, jestli ji to tentokrát chytne za srdce a zkusí obrazit zase nějaké konkurzy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Vánoce ve znamení udržitelnosti. Dejte dárek nejen blízkým, ale i přírodě

Marie Poledňáková: Zavzpomínejte s námi na královnu rodinných komedií

Zdroje článku:
https://www.kofola.cz/aktuality/holcicka-z-reklamy-se-zlatym-prasatkem-se-objevi-v-dalsim-spotu-kofoly-tentokrat-predstavi-cirkulku, https://www.focus-age.cz/m-journal/aktuality/holcicka-z-reklamy-se-zlatym-prasatkem-je-po-23-letech-v-dalsim-spotu-kofoly__s288x16733.html
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Když se řekne jóga, můžeme si představit mnoho jejích variant. Může jít o pomalé protažení celého těla, dynamickou power jógu, ale třeba i o jógu hormonální. Právě s její pomocí můžete vyřešit mnoho nepříjemností plynoucích z nevhodné hladiny hormonů v těle.
Jistě to znáte – někdy máte prostě chuť pustit si nějakou bláznivou komedii a veškeré starosti vyhodit na chvíli z hlavy. Pokud chcete strávit pohodový večer a zasmát se, přinášíme vám tipy na filmy, které by u vás mohly uspět. Některé z nich vás budou jen bavit, jiné vám mohou připadat trochu hořké, některé ve vás přece jen zasejí semínko vážnějších myšlenek, které vás budou provázet ještě pár následujících dní.
Někomu stačí plátno a barvy, jinému zase obyčejné skici a tužky. Jenže mezi umělci se najdou i takoví, kteří se chtějí od ostatních zcela odlišit. Ke své tvorbě používají nepochopitelné až odporné pomůcky jako je menstruační krev, zvratky nebo moč. Lahůdka.
Práškový vitamínový boom, který jsme zažívali ještě před pěti nebo deseti lety, už pominul. Každý, kdo jí zdravě a vyváženě, ví, že vitamíny v prášcích jsou naprostá zbytečnost. Tedy až na výjimky.
Kočky se řídí jednoduchým heslem. Pokud se do toho vejdu, můžu si tam zdřímnout. Spící kočky někdy zaujímají polohy, které přímo vybízí natáhnout se s nimi a odpočívat podle jejich vzoru. Milují krabice, ale klidně se napasují i do umyvadla. Některé kočky si pak hoví na zádech tak, že vypadají jako mrtvé. To když jsou naprosto spokojené!
Dceru jsem vychovávala od jejích devíti let sama, možná i proto jsme měly vždy krásný vztah. Byla jsem spíše kamarádka než matka, nebylo nutné ji nějak držet zkrátka, vždy se mi zdála rozumná a vyspělá, měla zodpovědnost a byla trošku jiná než její vrstevníci. I přesto všechno jsme se ale dostaly nyní do bodu, kdy mi nemůže přijít na jméno, přitom jsem jednala jen tak, jak jsem musela. Snad to jednou pochopí.
Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Milování většina z nás vnímá jako jednu z nejpříjemnějších věcí na světě. Jde o romantické souznění dvou duší. O fyzický i psychický požitek, který zpravidla popisujeme pozitivně. Najdou se mezi námi ale tací, kteří se na sex rozhodně nedívají tak toužebně, jako většina ostatních. Ba naopak, tihle lidé mají ze sexu strach.
Jak šetřit s vodou? Běžná otázka, na kterou chce znát tolik lidí odpověď. Úspěch ale tkví ve dvou věcech, a sice ve změně svých návyků a v investování do spotřebičů, které s vodou zachází opatrně. A jedním z těchto spotřebičů je myčka na nádobí. Pokud ještě ve vaší kuchyni nedominuje, prozraďme si, jak takovou myčku na nádobí vybrat?
Po delší odmlce zapříčiněné zdravotní stopkou Nely se opět začínáme potkávat a obracet zažité vzorce v její hlavě. Co se doteď díky koučinku u Nely dělo?
Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 

Výběr článků

Schyluje se u vás k milníku v podobě čtyřicátých narozenin? Těšte se na to, že konečně odhodíte stud a začněte si to v posteli pořádně užívat. Co dalšího vás čeká a co s tím má společného smartphone? Bude hrát s vámi nebo proti vám?
Karel Gott vždy byl, je a bude fenomén. Ačkoliv v Karlově životě hrály ženy důležitou roli, málokdo by řekl, že jen ta jedna jediná bude láska jeho života. Karel byl celý svůj život obklopen ženami. On miloval ženy a ženy milovaly jeho.
Hnědé uhlí, známé pro své využití v domácích a průmyslových kotlích, je pro mnohé z nás klíčem k útulnému a teplému domovu během chladných měsíců. A výběr správného paliva je důležitý nejen pro váš rodinný rozpočet, ale i pro celkovou efektivitu vytápění a ochranu životního prostředí.

Nepřehlédněte

Všechno kolem nás podléhá trendům, nejinak je tomu i u svateb. Jestli tedy plánujete na letošní rok veselku a chcete, aby byla v souladu s trendy pro rok 2021, bude udržitelná, šedožlutá a přikloní se k přírodě. Co se však nemění, je jídlo, protože dobře najedený host je spokojený host.
Na naši psychiku je toho prostě někdy moc: Práce, starost o rodinu, výchova dětí, péče o domácnost, do toho musíme mnohdy řešit osobní krize a krize ve vztahu. Není tedy divu, že občas už nemůžeme dál, cítíme se unavení a nejdou nám věci tak, jak bychom si představovali. Můžeme si občas myslet, že jsme jen líní, znechucení, a za to se i občas stydíme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek