Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

O mě se neboj: Jak chudá Veronika Arichteva ke štěstí s Vaškem Matějovským přišla

Letošní listopadová novinka z produkce TV Nova, tou je osmidílný seriál s názvem O mě se neboj z dílny režiséra Bisera Arichteva a z pera Jana Coufala a dalších. Seriál se nese v duchu komediálně-romantickém. Získal si vás?
O mě se neboj
Líbí se vám nový seriál O mě se neboj, který přináší televize Nova?

30. 11. 2022

Příběh seriálu O mě se neboj

Celý příběh se natáčel v Praze a Liberci, a to v průběhu předešlého zimního období. Hlavní hrdinka Eva, kterou ztvárnila režisérova manželka, známá herečka a jedna osobnost ze slavného tria 3v1, Veronika Arichteva, se potýká se zásadními životními problémy. Nejenže přijde o své zaměstnání, ale i o manžela, s nímž má dvě děti. Dalo by se tedy říci, že její život je jeden velký kolotoč problémů a zmatku.

Do role jejího manžela Kryštofa byl obsazen herec Lukáš Příkazký. Nebyl by to seriál bez napínavé zápletky v podobě další osoby. Tu zde představuje Evin právník Martin, kterého si střihnul herec Václav Matějovský. Mezi Evou a Martinem bude posléze zažehnuta jiskra, jíž si všimne Kryštof a rozpoutá v něm pocity žárlivosti. Nicméně Martin není single, jeho partnerka Petra je zároveň i jeho kolegyně v právnické kanceláři. Zde si ji zahrála herečka Veronika Lapková.

trailer k seriálu O mě se neboj

Kryštof jako manžel Evu zklamal z více důvodů, předně mezi ně patřila neschopnost zajistit jejich rodině hezký a stabilní život a jeho nespolehlivost. Neschopnost postarat se o své blízké pravděpodobně právníku Martinovi není vlastní. Je to jeden z důvodů, proč Evu zaujme?

Rozvod?

První stání u rozvodu se pro Evu nese ve znamení prohry. A může za to právě Martin, který kvůli svému životnímu stylu k soudu nedorazí. Jako jakousi formu omluvy nabídne Evě pracovní pozici u nich v právnické kanceláři. Eva, jakožto aktuálně nezaměstnaná, nabídku přijme, leč ne zrovna s nadšením. Později se ale začne vměšovat do zcela jiných věcí, než obnáší její práce. Bude se jednat o případy Martina. Což je trnem v oku Petry, která je nejenže oficiální právnička, ale hlavně Martinova partnerka. Eva pro ni začne představovat velkou přítěž a hrozbu, které se bude chtít zbavit za každou cenu.

K TÉMATU  Jedny z nějtěžších písní, které zazněly v The Voice. Chcete cítit husí kůži?

Dokonce to pro Evu pokračuje tak ostře, že se svým – prakticky a téměř již bývalým manželem – musí nadále obývat jejich pražský byt nevelkých rozměrů. Pro něj to je jakýsi signál pro možnou nápravu jejich manželství.

Co všechno nás čeká?

O mě se neboj má momentálně jen jednu osmidílnou sérii. Když se bude líbit, určitě vymyslí scenáristé nějaké pokračování plné zápletek.

Jednotlivé díly vysílá Nova každý čtvrtek ve 20:20 s tím, že na Voyu jej netrpěliví diváci mohou zkouknout již o týden dříve. Poslední díl bude odvysílán chvilku před Štědrým dnem, a to 22. prosince.

Jak si Veronika Arichteva užila s manželem natáčení O mě se neboj?

Stojí to za pozornost?

Seriál O mě se neboj se může jevit, že obsahuje klasickou zápletku a předlohu. Hlavní hrdinka, která si prošla nepříliš jednoduchým životem, ale dokáže se sama o sebe postarat a stoupat vzhůru, má za manžela neschopného lenocha, který si neuvědomuje, co v ní má a jejich život bere na lehkou váhu a neváží si ho. Manželka je pro něj samozřejmost a neustále jí slibuje nesplnitelné, zatímco on si leží před televizí.

Co je nevšední, tak ukázka toho, co se často v rozvádějících se manželstvích děje, a tím je citové vydírání druhého skrze nevinné děti.

Přesto by se nejednalo o romantiku, kdyby pro Evu celý příběh skončil nedobře. Jak to tedy dopadne? Nezbývá nám nic jiného, než sledovat až do samého konce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Ohlédnutí za Love Island 2021: Připomeňte si jeho hlavní účastníky

Survivor po Česku aneb jak se kazí jedna z nejpopulárnějších reality show světa

Zdroje článku:
tv.nova.cz, www.mediaguru.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zvoní budík - je zase ráno. Probouzíte se polámaní, s viditelnými kruhy pod očima a s padajícími očními víčky. Znovu jste se pořádně nevyspali. Už se to táhne několik dní a stále nevíte, jak svůj spánek opět zkvalitnit a prodloužit. Ty probděné noci se začínají projevovat na vaší pracovní výkonnosti i na náladě, kterou nemáte zrovna nejlepší. Možná za špatným spaním vězí tři věci. Jaké?
A je tady zase víkend a s ním třetí adventní neděle. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vám napoví, co očekávat.
Léto je nejkrásnější období v roce. A přináší s sebou také zážitky, na které se nezapomíná. Jaké jsou výhody letního flirtu, a proč by jej měl alespoň jednou za život zkusit každý z nás? Letní románek je prostě nezapomenutelný!
Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?
Každou milovnici nakupování a módní intelektuálku teď nezajímá nic jiného, než co bude trendem letošního podzimu. Někteří už možná mají nastudováno z módních časopisů či procházkách po obchodech, jiní však stále netuší, do čeho se na ulici obléknout.
Spa Hotel Děvín uprostřed Slavkovského lesa nabízí široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou.
Člověku to nedá, aby si toho nevšiml – je to tu už od začátku října, kdy se v obchodech objevuje první vánoční výzdoba, prohnaně proložená figurkami Mikulášů, čertů a andělů. V trafice se začínají objevovat svépomocné kuchařské časopisy, ze kterých se na člověka smějí pusinky, úly a kuličky, a než se nadějeme, máme tady plný frontální útok na peněženku a první signální soustavu. A co uděláme?
Vaše dítě odmaturovalo a na vysokou školu ho nevzali. Mělo by si najít zaměstnání. Jenže by rádo mělo ještě poslední prázdniny. Jste rozvedená a jeho otec mu řekl, že od června přestává platit výživné. Je to správné? Jak dlouho má rodič vyživovací povinnost k dospělému dítěti? A má dítě právo na poslední prázdniny?
S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!

Výběr článků

Rozhodli jste se, že do vašeho života zařadíte pohyb a budete tak dbát na celkové zdraví? Nebo se zkrátka jen chcete vrátit do formy či vyrýsovat svaly? Vedle zdravého jídelníčku je třeba začít i cvičit, ale už dávno neplatí, že musíte docházet jen do posilovny. Vytvořte si vlastní soukromé fitko u sebe doma.
Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
Tolik krásných věcí může člověk vyrobit úplně sám. Kreativní DIY nápady vám napoví, jak je to snadné. Zaručeně najdete něco, co budete chtít i u vás doma! Perfektní nástěnné hodiny, jaké nemá nikdo jiný, dřevěný dekor přímo na zdi, pohodlné zahradní posezení z palet a další vychytávky. Co se vám líbí nejvíc?

Nepřehlédněte

O chodidla je samozřejmě třeba se starat celý rok, ale v létě je péče o nohy trochu jiná. Nejen proto, že je ukazujete v otevřené obuvi. Chození naboso totiž chodidla více namáhá. Aby nohy vypadaly krásně a pěstěně, dodržujte základní pravidla.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek