Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Tepláková souprava nebo šaty – jak by měl vypadat módní outfit pro letošní podzim a zimu?

Módní inspirace není nikdy dost. Pokud jste tedy i vy nadšená fashion milovnice, rozhodně vám neunikly aktuální trendy, které nás během podzimu a zimy 2022/2023 čekají. Na scéně se objeví maximálně pohodlné teplákové soupravy i elegantní dámské šaty. Co bude tím pravým, co letos oblečete vy?
trendy moda zima
Jaké jsou trendy aktuální zimy?

Podzim a zima se z hlediska módy právem řadí mezi nejoblíbenější období z celého roku. Kdy jindy je totiž možné kombinovat tolik textur a vrstvit jednotlivé kousky než právě během podzimu. Skvělou inspiraci na trendy oblečení pro letošní podzimní a zimní období naleznete na https://answear.cz/k/ona/obleceni. Již nyní vám však můžeme prozradit, že sezoně podzim/zima 2022/2023 budou dominovat zejména dámské teplákové soupravy, dámské úpletové komplety a šaty z imitace kůže. 

Pohodlné podzimní teplákové soupravy 

Jedním z hlavních hitů letošního podzimu je stylové a maximálně komfortní dámská tepláková souprava. Již dávno totiž neplatí, že se mikina a tepláky hodí pouze do tělocvičny nebo do fitness centra. Právě naopak. Módní značky přicházejí poslední roky na trh s krásnými a moderními kousky, které lze bez obav obléct na procházku do přírody, na nákupy nebo do kina. Stačí si pouze vybrat takovou teplákovou soupravu, která se vám bude nejvíc hodit. 

Volit můžete mezi sportovnějšími i okázalejšími dámskými teplákovými soupravami. Zatímco tepláky s mikinou na zip a teniskami jsou vhodné spíše pro sportovní aktivity, neutrální dámský bavlněný set tepláků s oversized mikinou přes hlavu nebo mikinou se sníženou linií ramen doplněný o kožené kotníkové boty můžete bez obav obléct na výlet i do obchodu. Největším hitem letošního podzimu pak budou dámské pletené sety a soupravy. Úpletové kalhoty v kombinaci se svetrem z jemného úpletu se nemusíte bát vynést ani do práce či do školy. Stejně tak se budou nosit i midi úpletové sukně a topy z jemné pleteniny. Taková souprava působí natolik elegantně, že přes ni stačí přehodit delší kabát či kožený křivák s kožešinou a je rázem vhodná i pro formálnější příležitosti. Výhodou dámských pletených setů i dámských teplákových souprav je, že jsou maximálně pohodlné a snadno schovají i kdejaký drobný nedostatek.

K TÉMATU  Zimní rádce. Jakou speciální péči potřebuje vaše pleť? Jak zkrotit nepoddajné vlasy?

Pokud kromě toho elegantní dámskou teplákovou soupravu v hnědé, béžové, zelené, sytě růžové černé či šedé barvě doplníte o dámský vlněný kabát, chelsea shoes, šálu a pletenou čepici, máte během chvíle hotový trendy podzimní outfit pro téměř všechny příležitosti. 

moda zima
Tepláková souprava je v kurzu!

Trendy šaty pro podzim 2022

Na své si letos přijdou i ženy, které dávají přednost šatům. Velmi žádané budou kromě klasiky mikinové šaty, jež nepůsobí tolik formálně. Jestliže tedy dáváte raději přednost méně elegantním modelům, mikinové midi šaty s páskem nebo bavlněné šaty s kapucí jsou pro vás skvělým řešením, ve kterém se jistě budete cítit výtečně. Máte-li naopak ráda smyslné podzimní šaty podtrhující ženský půvab, rozhodně se máte rovněž na co těšit. Podzim a zima 2022/2023 patří florálním motivům na tmavém podkladu, pastelovým i sytým barvám, volánkům, hlubším výstřihům a blyštivým detailům. Obzvláště působivě pak vypadají kožené šaty, jež se letos dočkaly své prozatím největší slávy. Koženkové košilové šaty s převázáním v pase z vás udělají skutečnou ženu vamp během. V kombinaci s dámským dvouřadým kabátem z vlny a nízkými kozačkami na podpatku se pak jedná o opravdu dechberoucí fashion spojení. 

Stejně jako kůže se letos na scéně víc než kdy jindy objevuje denim. Džínové šaty tudíž nesmějí v aktuálních kolekcích módních značek rozhodně chybět. Džínové šaty s délkou po kolena a páskem se vám v letošním podzimním a zimním šatníku zkrátka skutečně neztratí. Inspiraci na trendy šaty pro podzim a zimu 2022/2023 nejlákavějších módních značek naleznete zde https://answear.cz/k/ona/obleceni/saty.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Adidas, jeden z hlavních partnerů RunCzech, opět připravil exkluzivní kolekci triček k osmi závodům letošní běžecké série. Autorkou grafických návrhů triček je ilustrátorka, animátorka a digitální umělkyně Eliška Podzimková, jejíž projekt PLEŠOUNI chce adidas touto spoluprací podpořit.
Také přemýšlíte, že by se vaší domácností proháněl robotický vysavač? My to vyzkoušeli, abychom se přesvědčili, zda je třeba jej chválit, nebo zda si ještě počkáme na pokrok. Proč jsme byli nadšeni, a co jediné vysavači nemůžeme odpustit?
Kdysi se říkalo – jedno za každého z rodičů a jedno navíc státu. V posledních desetiletích se dlouho držel trend dvou dětí v rodině. Dnes jsou rodiny i často pouze s jedním dítětem. Rodíme děti pro sebe nebo pro společnost?
Rozhodli jsme se, že se pro procházky přírodou vybavíme repelenty proti klíšťatům.
Jak probíhá první schůzka se mnou? Jaké nástroje mají moji klienti k dispozici, aby na sobě mohli začít pracovat? V jakých oblastech života vám Emoční rovnice pomohou? Dočtete se, jak se Nela cítila, co jí první koučink přinesl a co ji překvapilo.
Bušící srdce, zvýšení krevního tlaku i zpocené dlaně. Tohle všechno se děje při pohledu na milovanou osobu. Své o tom vědí především muži, které společnost považuje za pragmatické a necitlivé jedince! Jak jsou na tom jednotlivá pohlaví? Kdo se zamiluje rychleji? Možná budete překvapené.
Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?
Brzy se již začne oteplovat a zimní bundy tak budou definitivně out. Pokud chcete i svůj jarní šatník svézt na vlně aktuálních trendů, měli byste se držet několika základních doporučení. Vždy samozřejmě volte kabát vyrobený z lehkého a prodyšného materiálu, jako je bavlna, plátno nebo polyester, aby se vám v kabátu pohodlně chodilo i v teplejším počasí.
Média jsou plná zpráv o koronaviru. Přitom v naší zemi není toto nebezpečí tak akutní jako docela obyčejná chřipka, které letos podlehlo už 23 osob. Proočkovanost na chřipku je u nás pouze 5 % a průměrně na ni zemře v Česku 1500 osob ročně. Proočkovanost se ale snižuje i u ostatních nemocí. Tento stav má na svědomí mnoho nesmyslných mýtů a fám o očkování. Jak je to doopravdy?
Umělci potřebují ke svému tvoření velkou spoustu inspirace. Aby byli skutečně dobří a ve svém oboru vynikali, musí se do svého řemesla naprosto ponořit. A to často vede k situacím za hranicemi běžného chápání.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?
Chcete dát svému milenci ultra speciální dárek, který mu ukáže, jak vám na něm záleží? Proč nezkusit smyslnou, erotickou masáž? Erotická masáž, která je dokonalým způsobem, jak vás dostat oba do nálady, je skvělou formou předehry a může pomoci budovat a prodlužovat potěšení, aby bylo vyvrcholení ještě příjemnější. A co si budeme, vzrušená budete i vy – a jak! Sama to dnes večer zkuste.

Výběr článků

O tom, že smartphony a sociální média posunuly fotografii na novou úroveň, není pochyb. Dnes už můžete mít krásné fotky, aniž byste znali všechny fígle profesionálního fotografa. Přesto, že se vám podaří zachynit pěknou fotku, originalitu ji jednoduše dodáte s pomocí filtru. Jak se s nimi pracuje?
Během chladných měsíců je pro mnoho z nás v malých bytech naprostou samozřejmostí sušit prádlo doma. Pokud nedisponujete sušičkou nebo sušárnou, možná tento problém řešíte sušákem postaveným doma u radiátoru. Najdou se ale i tací, kteří dávají prádlo přímo na topení. My však víme, že to není zrovna dobrý nápad a v dnešním článku vám povíme proč.
Už dlouho toužíte po víkendu ve wellness, ale jak časové, tak finanční důvody vám to neumožňují? Nezoufejte, máme pro vás hned několik rad, jak si udělat wellness víkend doma.

Nepřehlédněte

Hledáte-li pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou polobotky tím správným řešením i pro vás. Na trhu existuje celá řada trendy polobotek. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely polobotek vybírat a jak je vhodně kombinovat s oblečením, aby byl váš outfit dokonalý. Čtěte a inspirujte se s námi!
Dřevo je dokonalý materiál, který přidává rovnováhu, útulnost a eleganci prakticky do každého interiéru, a to jak v moderním, tak klasickém stylu. Po staletí se používá jako základní stavební materiál nábytku, přestože bývá teď často nahrazováno imitacemi. Vraťte se ke kořenům a sáhněte po kusu dřeva v jeho ryzí podobě. Využít část kmene stromu jako konferenční stolek je velice netradiční nápad, výsledek je ale jedinečný.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek