Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Pád ikony: Madonna už není Madonna. Fanoušci se bojí o její psychické zdraví

Madonna, nejslavnější popová ikona od začátku 80. let až do současnosti plní sociální sítě fotografiemi, nad nimiž v poslední době zdravý rozum skutečně žasne. Zpěvačka se zřejmě nehodlá smířit s přirozeným procesem stárnutí a chce si i nadále zachovat svou dokonalou image. Má tohle ale být ještě náš vzor hodný následování?
madonna
Zpěvačka Madonna prošla od počátků své kariéry velkou proměnou.

04. 11. 2022

Madonna se postupně vypracovala mezi nejvýdělečnější a nejslavnější zpěvačky posledních let. Je to ikona, vizionářka, hudební budoucnost. Právem se jí přezdívá Královna popu. Jako daň má za sebou hned několik nevydařených manželství a vztahů, a to jak s muži, tak i ženami. Má dohromady šest dětí – Lourdes a Rocca, dále čtyři děti adoptovala z Malawi.

Madonna a její začátky

Madonna, celým jménem Madonna Louise Ciccone Ritchie, se narodila 16. srpna 1958 ve městě Bay City v Michiganu. Už jako malá věděla, že chce prorazit na prknech slávy, jejím velkým snem bylo stát se profesionální tanečnicí. Tohoto snu se cílevědomě držela a utekla do New Yorku. V kapse měla pouhých 35 dolarů, v New Yorku začala pracovat jako servírka, aby se vůbec uživila. Na výsluní ji dostaly hity jako Material Girl nebo Like a Virgin, které jsou i dnes v rádiích oblíbené.

Madonna – Material Girl

Madonna se toho rozhodně nikdy nebála a věděla, co chce. Svůj talent také předvedla v herectví, kdy si jako první zahrála zvrácenou Brunnu ve filmu A Certain Sacrifice z roku 1979. Madonna je žena mnoha tváří, nemá problém změnit image z minuty na minutu.

Jak šel s Madonnou čas 

Dá se říct, že se celý život drží hesla, čím zajímavější a netradiční, tím lepší. Z tohoto důvodu byla producenty vyhledávaná, ovšem divákům se některé její výkony nelíbily. Ty se snažila zakrýt svými songy a sexuálními provokacemi. Dále ji můžeme spatřit ve snímcích například Kdo je ta holka, Stíny a mlha nebo ve filmovém muzikálu Evita, díky kterému Madonnina sláva stoupla zas o kus výš.

Fanoušci si Madonnu jistě pamatují jako mladou slečnu s kudrnatými vlasy, červenými rty, mezerou mezi zuby a se zajímavým tvarem rtů. A pokud popovou divu neznáte takhle, zaručeně vám neuniklo její vystoupení ve špičaté podprsence. Nakolik byla zpěvačka kontroverzní a svá, vždy byla dokonalá, krásná, nestárnoucí. Jenže nikdo vlivu času prostě neunikne, ani Madonna, které je dnes už 64 let.

K TÉMATU  Nejoblíbenější romantické filmy roku 2022
Madonna ve své ikonické špičaté podprsence.

Utajené úpravy obličeje

Ačkoliv Madonna plastické operace popírá, každému trochu přemýšlejícímu člověku je jasné, že její obličej musel podstoupit nejeden zákrok. K tomu hojně používá vyhlazovací filtry, a tak na fotografiích ze sociálních sítí vypadá už trochu jako z jiného světa. Vyžehlený obličej, nepřirozené proporce, obří vnady. Nechtějte nám namluvit, že tohle je přirozeně stárnoucí žena.

První lifting obličeje už podstoupila údajně ve 37 letech, prozradila ji jizva na ušním lalůčku. Asi po deseti letech si lifting zopakovala, a po dalších patnácti letech měla podstoupit třetí. Tvář Madonny se měnila, což neuniklo nikomu, rozhodně ne jejím fanouškům. Ti měli jednu dobu za to, že si nechala v obličeji udělat výplně, aby se zbavila vrásek. Ovšem tento zákrok se zřejmě moc nepovedl. Výplně se nerozpustily tak, jak měly, a výsledkem bylo příliš oteklé strašidlo.

Madonna – Hung Up on Tokischa (2022)

Madonna svým vzhledem často a ráda šokovala, takže to se jí vlastně daří stále. V roce 2018 se objevila v silvestrovské show, kde se všichni místo jejího zpěvu soustředili na její pozadí. Spekulovalo se, zda nepodstoupila také chirurgický zákrok, kterým by získala lepší tvar zadečku nebo se jednalo o pouhé vycpávky.

Královna popu jde stále s dobou, takže nikoho nepřekvapilo, že se usídlila jako doma i na TikToku, který je pro ni doslova královstvím filtrů. Z příspěvků, které sem sází, občas už doslova mrazí a fanoušci jen se zamáčknutou slzou v oku doufají, že takhle jejich ikona ve skutečnosti nevypadá, že to je snad další virtuální vychytávka.

Madonna nebo Marilyn Manson?

Poslední dobou už je toho ale trochu příliš. Zpěvačka si je totiž čím dál méně podobná a veřejnost se přiklání k tomu, že už vypadá jako zpěvák Marilyn Manson a plastičtí chirurgové mají jasno – musela podstoupit další facelift, což by dokazovala změna tvaru jejích očí, obličej bez jediné vrásky a dokonale vypnutá pleť, kterou se pyšní dvacetileté holky.

K TÉMATU  Od oslav jara k lidovým tradicím: Historie a současnost pálení čarodějnic
madonna
Zpěvačka už si není vůbec podobná.

Madonna ráda provokuje. Tak to zůstane a je to součást její image. S přibývajícím věkem se toho však bojí čím dál méně, skoro jako by se snažila ještě co nejvíc dohnat. Extravagantní a odhalené lascivní snímky jsou už ale obdivuhodné také jen pro hrstku fajnšmekrů. Pro ten zbytek už Madonna prostě skončila a vždycky v ní budou vidět raději tu kudrnatou holku, co šokovala svět ve špičaté podprsence.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Lady Gaga zažila znásilnění a šikanu. Svého snu se přesto nikdy nevzdala

Dítě po čtyřicítce! Tyhle hvězdy to zvládly

Zdroje článku:
www.hitc.com , www.the-sun.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Řada lidí interiér svého domu v průběhu života změní, zrekonstruuje, aby byl hezčí a modernější. O každém to ale neplatí.
Věděli jste, že v České republice trápí alergie skoro každého druhého člověka? A počty stále rostou. Mezi nejčastější alergie se řadí ty na pyl, jarní trávy a další kvetoucí keře. Právě teď na jaře je období, kdy se s projevy alergií potýká mnoho lidí. Jak mít tedy jarní alergie pod kontrolou?
Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
Již půl roku se potýkáme s rouškami v různých prostorách. Zatímco někdo v roušce musí trávit jen nezbytný čas například při nákupu, pro jiné se tato povinnost vztahuje na celou pracovní dobu. Pleť pod vlivem vlhka, tepla a nedostatku vzduchu logicky velmi trpí. Objevil se nový problém – jmenuje se maskné. Jak předejít jeho vzniku a jak s ním bojovat, když už se objeví? Poradíme vám.
Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Jaro je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!
Možná jste zůstali neplánovaně doma a už nevíte, jak svým dětem a sobě zpestřit nucený pobyt v karanténě. Staré koníčky i nové zájmy čekají na znovuobjevení.
Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
V životě jsem si nikdy nevedla špatně po finanční stránce, to však neznamená, že bych si mohla nějak vyskakovat. Proto jsem začala přemýšlet, kde přijít k dalším penězům. Pak jsem narazila na nabídku online casina, přišlo mi to jako skvělá možnost, jak si přivydělat z domova. Řekla jsem si, že zkusím štěstí. To jsem však ještě nevěděla, že je to jedna velká past.
Voda je pro člověka jeden z nejdůležitějších prvků. Víte, že tvoří až 60 % těla dospělého jedince? Je nezbytná pro biochemické reakce, zásobování celého těla živinami, odstraňování odpadních látek a pro udržování krevního oběhu a tělesné teploty. Jak se ale v létě udržet správně hydratovaní, co se počítá, a co ne?
Jestliže pracujete doma stále, máte již nastavená pravidla, jak home office zvládat. Ale možná s home office začínáte, třeba právě díky povinné karanténě.
Vánoční dekorace jsou prvkem, který doma vytvoří přesně tu pravou kouzelnou atmosféru. Vlastnoruční výroba má hned několik výhod: ušetříte, budete originální a uděláte si radost. Zkuste se inspirovat jednoduchými nápady a uvidíte, že nejde o nic složitého. O jejich výrobu se můžete podělit i s dětmi.

Výběr článků

Horoskop astroložky Nadi Šmídové vám napoví, čemu se následující pracovní týden raději vyhnout, co můžete očekávat, a který den je nejvhodnější odpočívat. Kdy budete plodné v práci, a kdy naopak vypustit a dopřát si masáž? A který den probrat s partnerem váš intimní život?
Vyrážíte ven, ale nestíháte si upravit vlasy? Tyhle snadné a chytré vychytávky vám pomohou vytvořit na hlavě účes podle vašich představ. Účesy jsou hotové za chvilku a potřebujete k nim jen to, co máte v koupelně. Zkuste se inspirovat těmito postupy.
Přestože Vánoce jsou obdobím radosti a dávání, může být výběr vhodného dárku pro děti někdy komplikovaný. Dnešní článek na Dámské Lize upozorňuje na pasti nevhodných dárků pro nejmenší pod stromečkem. Od nesprávných hraček až po problematické trendy, prozkoumáváme, co by rodiče měli brát v úvahu při výběru dárků pro své ratolesti, aby byly nejen radostné, ale i bezpečné svátky

Nepřehlédněte

Venku je sychravo, zima, a druhý den svítí slunce a sundaváte vrstvu oblečení. Právě tohle období je nejnáročnější na náš imunitní systém. Jak se dá zvýšit obranyschopnost organismu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek