Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Které letošní letní trendy unosíte i další sezonu?

Každou sezónu objevíme trend, který zužitkujeme také v dalším roce. Pojďme se proto podívat, co z trendů letošního léta oblečeme také příští rok.
trendy
Mini sukně schovejte, ale jen na chvíli, než se zase oteplí.

05. 09. 2022

Jste připravená naplánovat, co ještě letos prodat, a co si naopak nechat na další rok? Takže jaké letní trendy s námi vydrží?

Ultra minisukně

Co rozhodně zůstane trendy i příští léto, tak to je minisukně. Plisované sukně jsou sice v této sezóně midi, ale všechny ostatní zvedají délku spodního lemu až k vzrušujícím výšinám. Jsou to právě minisukně, které hrdě nosily supermodelky 90. let, odhalující více než polovinu stehen. Miu Miu vytvořila hit sezóny, která nám zůstane i příští rok.

Šněrování/Pásky

Ať už se jedná o top s několika pásky přes ramena a dekolt, kalhoty s páskem křížícím se přes břicho nebo dokonce obojí, zapomeňte na jakékoliv obavy z vypálených proužků a přijměte šněrování za své. Tento trend nám totiž zůstane až do příštího léta, takže pokud máte tzv. gladiátorky, rozhodně je neuklízejte nijak hluboko.

šněrování
Topy i boty s pásky a šňůrkami budou trendy i příští léto.

Oversize obleky

Obleky sice ustoupily do pozadí, protože většina lidí se rozhodla pracovat z domova ve spodním prádle či teplákách, ale to neznamená, že už nejsou v kurzu. Naopak! Sako doplněné o výrazné akcenty, od vázání v pase po kontrastní černé kování a odvážná ramena, to jsou kousky, které by měly učinit podzimní cesty do kanceláří mnohem snesitelnější. A právě díky tomu, že jsme obleky nějako dobu nechaly v šatníku, budou trendy i příští rok.

oblek
Velké obleky, ramenní vycpávky, zajímavé prvky. Berte to!

Bokovky nevyhazujte

Džíny s vysokým pasem sice dominovaly našim šatníkům více než deset let, ale v létě 2022 se situace stala mnohem více “00s”, protože nízký pas se opět začal drát do popředí. Troufáte si? Pak sáhněte po bokovkách a přidejte k tomu crop top. A pokud nám nevěříte, herečka Julia Fox váš názor jistě změní, jelikož to je královna bokových kalhot a pochybujeme, že se jich jen tak vzdá! Takže tento kousek rozhodně ponechejte ve vašem šatníku i na další léto.

K TÉMATU  Solné koupele prospívají našemu zdraví i kráse

Cargo pants 

Cargo pants se staly trendem již v roce 2021 a vypadá to, že tu s námi budou také příští rok. Cargo kalhoty poprvé nosili britští vojáci na začátku 90. let. Tento trend poskytuje užitečnost a pohodlí díky svému nerušivému designu, který zahrnuje dvě velké kapsy na bocích stehen. Módní svět však nikdy neustupuje před výzvou a v posledních letech znovuobjevení klasických cargo nabylo v mnoha hvězdných momentech street stylu.

cargo
Cargo pants jsou praktické a pohodlné zároveň.

Papuče Birkenstock boston 

Mezi další letní trendy, které tu zůstanou, zařadíme i pantofle Birkenstock Boston. Jsou to boty, které projdou zkouškou času. Boty Birkenstock Boston se vyznačují semišovou strukturou připomínající dřevák a korkovou podrážkou. Jejich vzhled lehce připomíná papučky, které nosí naše babičky, anebo bačkůrky, které jsme měli ve školce. A co je nejlepší? Jsou také děsně pohodlné!

Pokud jste tomuto trendu ještě nepodlehla, zkuste se po nich podívat jelikož je využijete jak letošní podzim, tak také příští léto.

Perlový náhrdelník

Také jste vždy pohlížela na perlové náhrdelníky, jako na nádherné kousky, ale příliš formální? Letní trendy roku 2022 vám jistě pomohly změnit váš názor, a co více, perly se nikam pryč nechystají.

Stejně jako nová generace hvězd, které tento elegantní kousek nosí, i samotný náhrdelník dostal moderní podobu. Představte si jedinečné tvary a zábavné doplňky, jako jsou počáteční písmena a barevné korálky přidané pro vyvážení tradičního dojmu. 

perly
Perly už nejsou jen záležitostí na luxusní události.

Důvodem, proč se tyto náhrdelníky staly tak oblíbenými, je to, že se snadno stylizují a jsou nekonečně univerzální. Jemný perlový náhrdelník je ideální pro zjemnění strukturovanějšího vzhledu, jako je oblek, zatímco barevný korálkový styl je to pravé pro oživení každodenního outfitu v podobě trička a džínů. Tak co? Zůstanete věrná perlám také příští rok?

K TÉMATU  Perly slaví comeback. Jak se neutopit v jejich jemnosti a eleganci?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Perly slaví comeback. Jak se neutopit v jejich jemnosti a eleganci?

Módní okénko: Jak nosit 4 nejžhavější letošní trendy?

Zdroje článku:
https://coveteur.com/birkenstock-boston-trend https://www.popsugar.co.uk/fashion/pearl-necklace-trend-47253761?utm_medium=redirect&utm_campaign=US:CZ&utm_source=www.google.com#photo-47253761, https://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/spring-summer-2022-fashion-trends
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Jak upravovat meme obrázky nebo fotky přímo v aplikaci WhatsApp? Jak změnit font textu? Jak si pohrát s nahraným záznamem zvukové zprávy? Zkuste tyto tipy.
Koupelnové skříňky schovají všechna holítka, ušní vatičky, ručníky a další nezbytnosti, které nepotřebujeme mít vystavené na umyvadle. Inspirujte se v galerii krásného nábytku do koupelny!
V nejhorším případě úmrtí, v „nejlepším“ trvalé následky. Očkování v naší republice bylo zavedeno v letech 1946–1985. Úmrtnost u většiny nemocí klesla o 90-99,9 %. Přesto se i u nás vracejí na scénu nemoci, které jsme znali už jen z literatury: spalničky, dávivý neboli černý kašel, příušnice nebo zarděnky. Jak se jim bránit?
Už nevíte, co pít, abyste si pitný režim co nejvíce zpříjemnily? Pak vám doporučujeme vložit do odšťavňovače několik jablek a připravit si nápoj, co vám prospěje ve všech směrech. Proč s jeho výrobou neotálet?
Probouzíte se každé ráno s pocitem, že nadcházející den nebude stát za nic? Nemáte sílu na běžné denní činnosti, natož na práci či vaše koníčky? Pak je třeba s tím něco dělat. Ne nadarmo se říká, že ráno dělá den.
V současné době chtějí být všichni ekologičtí. Dbají na životní prostředí a snaží se neplýtvat jídlem či třídit odpad. Dokonce se správně nakládá i s bioodpadem. A s tím se spojí kompostování. Pokud zvažujete pořízení kompostéru na zahradu nebo kompostéru do interiéru, nabízí se otázka, jak správně kompostovat a čemu se vyvarovat? Kompostování je sice hitem, na druhou stranu se to musí umět.
Někdy se práce v našich životech stane natolik hektickou, že začneme opomíjet vše ostatní jako je například láska a vztahy. Prioritou se pro většinu z nás stane kariéra. U těchto 10 prací byste ale měli být obezřetní, pokud nechcete zůstat sami!
Pracujete doma? Potom dobře víte, že potřebujete pracovní stůl, tedy místo, které je určené přímo pro vaši práci. Ten může mít spoustu podob a tvarů, ale hlavním je styl, jakým zapadá do vašeho interiéru. Někdo dá přednost jednoduché čisté desce, jiný si zase představuje klasické masivní dřevo s šuplíky nebo poličkami. Stačí si vybrat ten svůj, u kterého vám vše půjde jako po másle.
Retro nábytek je v módě a vintage je stále skloňované slovo. Retro nábytek má své kouzlo, které nás přenese do jiných časů. Uvažovali jste ale i o kouzlu retro zvuku?

Výběr článků

Viber, jedna z předních světových platforem pro komunikaci a zasílání zpráv oznamuje uvedení verze Viber 10, která přináší nový elegantní design uzpůsobený pro lepší zážitek uživatelů a větší výkon aplikace, který umožňuje posílat zprávy 2 x rychleji.
Některé filmy v nás dokážou vyvolávat radost, štěstí, romantickou náladu a jiné zase třeba strach. A některé filmy jsou natolik sugestivní, že je lepší se jim vyhnout, pokud na ně nejste zrovna správně naladění.
Spokojená žena po mateřské dovolené je cílem projektu Vedeme k úspěchu. Zároveň je i velkou motivací tří žen, které stojí za workshopy a rozvojovými kurzy pro maminky. Originalita, zábava a interaktivita kurzů vznikla spojením zkušeností a energie personalistky Světlany Pozníkové, rozvojové koučky Marcely Hlaváčkové a markeťačky Jany Rosenbergerové.

Nepřehlédněte

Velkoplošné topení se sice rozmáhá, ale radiátory jsou klasika, kterou známe všichni. Dnes ale mohou vypadat i velice netradičně a ladit s interiérem. Říká se jim sálavé panely, mohou být součástí topného systému nebo fungovat samostatně na elektřinu a můžete je nechat hrdě viditelné v prostoru. Inspirujte se v galerii.
Sociální sítě vůbec nejsou tak nevinné, jak se tváří. Už jste někdy slyšely o tom, že vás bez výčitek mohou definitivně připravit o pracně vydřené štíhlé křivky, dobrou náladu i celkovou rovnováhu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek