Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Roscoe: Buldoček Lewise Hamiltona, který denně vydělává tisíce

Lewis Hamilton, pilot a mistr světa Formule 1. Hvězda světového formátu, která oslní svou přítomností každou událost. Ale ne pouze on, jeho čtyřnohý přítel, buldok Roscoe, ho dokáže mnohdy zcela zastínit.
Roscoe
Buldoček Roscoe si uměl vybrat páníčka.

21. 07. 2022

Lewis Hamilton je milovníkem psů již od svého dětství. Jeho rodiče vždy měli nějakého psíka, on v tomto ohledu chtěl též pokračovat. V roce 2013 si k sobě pořídil psy rovnou dva, jedním z nich je buldoček Roscoe a druhý byla fenka Coco.

Hvězdy Instagramu

Jak už to u pejsků slavných osobností bývá, i tito mají svůj vlastní instagramový účet spravovaný Lewisem. Ten sdílí jejich zábavné akce i pouhé všední dny a celkově svůj život v luxusu. Tady získává pojem psí život nový rozměr. Účet roscoelovescoco má aktuálně 607 tisíc sledujících a počet narůstá každým dnem.

Pro pejsky by se Lewis rozkrájel, takže když před dvěma lety fenka Coco zemřela na infarkt, velmi ho to zasáhlo. Nepodařilo se ji zachránit, přestože jí nepochybně dopřál péči těch nejlepších zvířecích odborníků. Předtím, než ji Lewis adoptoval, měla těžký život a zdravotní komplikace ji doprovázely po celou dobu.

psi
Roscoe s Lewisem na Coco často vzpomínají.

Nicméně její odkaz je tu s námi skrze sociální sítě a Roscoea i nadále. Ten je hvězdou nejen instagramových uživatelů, ale současně na nás štěká i na Twitteru a na účtu svého pána. Roscoe fanouškům Lewise Hamiltona ukazuje život svého páníčka zase z trochu jiné perspektivy, to sledující milují, a v neposlední řadě je to pejsek k zulíbání.

I přes faldíky je to slavný model

Z Roscoea se postupně stala celebrita, která si díky modelingu dokáže vydělat přes 16 tisíc korun denně, což zdaleka převyšuje výdělky obyčejných smrtelníků, co mají jen dvě nohy. Roscoe je součástí modelingové agentury, díky níž se pravidelně účastní konkurzů. Vždy mu konkuruje zhruba deset až patnáct jiných buldoků, ale ty on hravě drtí a konkurzy vyhrává. Lewis na toto téma velmi rád vtipkuje, tvrdí, že si psík dokáže sám na sebe vydělat a zaplatit všechny své účty (škoda, že nezaplatí i naše účty).

K TÉMATU  Řidička a spolujezdkyně dají kvůli tankování hlavy dohromady. Vážně jsme schopné i něčeho takového?
Roscoe
Modelingový kukuč?

Buldoček na rostlinné stravě

Věřte tomu, nebo ne, tenhle pes je vegan! Lewis v roce 2020 přiznal, že Roscoe je na rostlinné stravě. V minulosti prý jedl všestranně včetně masa, nicméně ho doprovázely zdravotní problémy, jako třeba dýchací potíže. Nikdy neušel přílišnou vzdálenost a zároveň ho bolely klouby. Dokonce se potýkal i s kožními alergiemi. To je na jednoho hafana víc než dost.

Všechny tyto komplikace Lewise přivedly na nápad veganského způsobu života. A to mu, dle jeho slov, změnilo život k výrazně lepšímu. Už žádné problémy s dýcháním, žádné stažené hrdlo, návaly horka, a hlavně prý nyní rád běhá. A co navíc – alergie vymizely!

Módní oblečky

Co by to bylo za modelku bez pořádné garderoby. Stejně tak jako jeho páníček, i Roscoe se obléká do značkových a módních outfitů. Lewis se tomu rád směje a rozhodně mu v tom nebrání, jelikož, jak sám zmínil, on si na ně přece vydělal.

Kam pán, tam pes

Roscoe má dokonce svůj vlastní cestovní pas, aby svého pána mohl všude doprovázet jako plnohodnotný člen rodiny, a to jak za pracovními účely, tak i těmi zábavnými a odpočinkovými.

celebrity
Lewis a jeho buldoček bez sebe nedají ani ránu.

Lewis je neustále v pohybu, bez svého buldočka však neudělá prakticky ani ránu. Je si, a to nejen díky odchodu Coco, vědom, že jejich společný čas je vzácný a nikdo neví, kolik mu bude ještě dopřáno, proto ho zapojuje do všech svých aktivit.

Zmrazené sperma

Kvůli zdravotním problémům musel být Roscoe vykastrovaný. Prý prakticky všude ejakuloval. Což může být v první chvíli úsměvné, ale představte si to na společenských akcích. Aby však nepřišel o příležitost mít jednou v budoucnu štěňátka, nechal mu Lewis zamrazit sperma.

Ten správný čas prý přijde, až britský závodník odejde do pilotního důchodu a založí si rodinu. Pak chce mít co nejvíce štěňátek a nového života kolem sebe.

K TÉMATU  Jednoduché a originální nápady na krásné vánoční dekorace. Vyrobte si doma vlastní výzdobu

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Výstřední pojistky slavných: Co všechno se dá zpeněžit?

7 bohatých a slavných, kteří byli kdysi bez domova

Zdroje článku:
www.crash.net, www.dailymail.co.uk
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Základní pravidlo skutečné ženy zní: Na parfému se nešetří. Už slavná Coco Chanel nazvala parfém doplňkem, který vypoví o vzhledu ženy, a stále vám ji připomíná, když je zrovna pryč. Podle Francouzů jsou zase vůně, spodní prádlo a boty nejdůležitějšími prvky, které vytvářejí obraz ženy.
Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Tato 25letá hvězda v podstatě předělala celý svůj styl hudby, módy, děl, ale stále je to stejná Miley Cyrus, kterou jsme znali a milovali od jejích dnů Hannah Montany. Přestože je Miley sama o sobě slavná již více než deset let, existuje spousta faktů, které někteří z vás možná neví.
Lidé ve znamení Lva jsou přirozenými vůdci, kteří se nesou stejně velkolepě jako jejich zvěrokruhový zástupce. V tomto znamení jsou lidé, kteří se narodili mezi 23. červencem až 22. srpnem.
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Ploché břicho je snem nejen žen, ale také spousty mužů. Čím dál více mužů bojuje s přebytečným tukem v oblasti pasu - a dokonce je jich mnohem více než žen. K zeštíhlení břicha je ale potřeba dosáhnout správné kombinace stravy a fyzické aktivity. Aerobní trénink doplněný silovými cviky vám umožní efektivně zhubnout a zdůraznit svaly.
Aktuálně nejedna zahrada oplývá pěstovanou zeleninou. Zatímco z počátku jara a léta trápilo zahrádkáře sucho, nyní jsou tím hlavním problémem škůdci, kteří okupují pěstovanou zeleninu. Žádný zahrádkář si však nemusí nechat svou zeleninu vzít, se škůdci totiž lze efektivně bojovat. Dokonce se nemusí použít ani chemie, po které sahají především nezkušení zahrádkáři, kteří jednotlivé druhy zeleniny pěstují vůbec poprvé.
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Určitě to znáte. Vytahujete plný pytel z koše a v duchu si říkáte, proč tam každý hází další a další věci, když už je úplně plný. Takový pytel nejde ven z koše snadno, ale tady je návod, jak všechno usnadnit. Stačí nechat koš trochu nadechnout.

Výběr článků

Její jméno je Kathy Jacobs, je jí 56 let a žije ve Spojených státech amerických, konkrétně ve městě Calabass ve státě Kalifornie.
O tom, že věk je jen číslo, by mohly tyto dámy napsat dlouhé knihy. Samozřejmě to nemají zadarmo, ale jejich úsilí je nekonečné - a výsledek … famózní. Podívejte se na tyto super samice, kterým by padesát netipoval nikdo z nás! Na konci článku vás čeká naprostá pecka!
Nikdy není pozdě změnit kariéru a zkusit něco nového. Naštěstí časy, kdy ženy patřily jen do humanitních oborů, jsou dávno pryč. Přesto v některých odvětvích je jich minimum. Třeba v IT tvoří sotva desetinu odborníků. Nicméně, pokud máte dámy kuráž, tak to zkuste. Firmy vás tu budou vítat s otevřenou náručí a ocení vás. Váháte? Pak pro vás máme sedm důvodů, které vás přesvědčí, že počítače jsou skvělá volba.

Nepřehlédněte

O zdravém stravování slýcháme ze všech stran. Jak je to důležité pro naše zdraví i tělo jako takové. Jenže už nikde se nemluví o tom, jaké konkrétní potraviny zařadit do jídelníčku, respektive jaké konkrétní potraviny nám skutečně prospívají a nejsou na škodu. Proto vám přinášíme tip - je jím quinoa, což je obilovina, ze které se připravuje kupříkladu mouka, polévka nebo také pivo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek