Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Seznamky aneb všechny odpovědi na jednom místě!

Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.
seznamky
Zdroj foto: 123rf.com

Seznamky jsou jen pro zoufalce a úchyláky?

Vsadíme se, že tuhle větu jste už určitě slyšely. Jsou opravdu internetové seznamky líhní sexuálních predátorů, looserů a jiných pochybných existencí? Mohou seznamovací weby a aplikace něco nabídnout také ženě, které hledá “normálního” chlapa? Reklamy a dojemné příběhy na stránkách seznamek nás o tom stále dokola přesvědčují. Pravda je někde na půl. Než se pustíte do hledání ideálního partnera, musíte nejprve najít ideální seznamku.

Seznamky pro vážný vztah i sex na jednu noc

Míst, kde se seznámit v online prostoru je opravdu hodně. Ne všechny internetové seznamky však fungují. Než začnete vybírat svou profilovou fotku, podívejte se na srovnání seznamek. Snadno a rychle tak poznáte, s kterými weby budete jen ztrácet čas, a leckdy i peníze.

Přesto, že stále existují seznamky, které tvrdí, že jsou vhodné pro každého, větší šance budete mít na specializované seznamce. Jste čerstvě po rozchodu a opravdu nemáte chuť si hledat dalšího chlapa, kterému budete žehlit košile a uklízet po něm špinavé ponožky? Pak vsaďte na flirt seznamky. Jedná se o skvělý způsob, jak si užít nezávazný flirt a dostat se zpět do hry. Pokud vás spíše než výměna laškovných zpráv a zamilovaných smajlíků láká erotické dobrodružství, vyzkoušejte sex seznamky. Vaším rodičům či prarodičům můžete doporučit seznamky pro seniory.

Placená či bezplatná seznamka?

Která z nás by chtěla platit za něco, co může mít zdarma? Proč investovat do seznamky, když máte vyhlídnuté krásné boty nebo šetříte na nový mobil? Předplatné na vhodné seznamce vás nezruinuje, naopak vám dokáže ušetřit spoustu nervů i zklamání. Jestliže chcete na internetu najít svou životní lásku, raději zvolte placený portál. Je zde totiž mnohem menší šance, že narazíte na podvodníka či sexuálního loudila. Pokud někdo do seznamky investuje, pravděpodobně to myslí opravdu vážně.

K TÉMATU  Iva (27): Můj přítel je gay. Jak se s tím vyrovnat?

Falešné profily a catfishing však nejsou jedinou překážkou na cestě za večery ve dvou. Pozor si musíte dát i podvodné servery. Stejně jako muži, i některé seznamky se neštítí nekalých praktik. Než někam zadáte číslo své platební karty, pečlivě si pročtěte obchodní podmínky. Zrušení vybraných seznamek bývá takřka nemožné a vám tak budou každý měsíc z účtu mizet peníze.

Na rande s pepřákem?

Jako malé děti nás rodiče varovali před muži, kteří nám nabízejí bonbóny. Dnes nás varují před úchyláky na seznamkách. Ne každé jablko je vždy otrávené, nicméně opatrnost se vyplácí. Seznamování na internetu se může stát opravdu skvělou zábavou, je však potřeba dodržovat určitá pravidla. Na svém profilu byste nikdy neměli zveřejňovat citlivé informace, jako je vaše telefonní číslo či adresa. Pro sebe si prozatím nechejte i to, kde pracujete.

Zdrženlivost se vyplácí i co se týče sdílení choulostivých fotografií. To se sice může zdát jako super způsob zábavy, nicméně vaše hanbaté foto vás na internetu může pronásledovat ještě o mnoho let později. Pokud na vás druhá strana tlačí a naléhá, lechtivou fotografii si raději nechte pro sebe. A to platí zejména v případě, kdy ještě nevíte, kdo ve skutečnosti sedí na druhé straně. Místo namakaného týpka se skvělou prací to může být zamindrákovaný dědek, který vaši fotku pak zkusí využít k tomu, aby vás vydíral.

Opatrní byste měli být i na prvním rande. Namísto odlehlého koutu v parku si raději dejte sraz v kavárně, v obchodním centru, či před vstupem do kina. Možná to bude znít paranoidně, ale věříme, že první rande si užijete mnohem více, když nebudete myslet na to, zda si váš objev nedělá zálusk na vaši ledvinu. Také není od věci, svěřit se svými plány kamarádce. Řekněte jí nejen s kým, ale také kdy a kam jdete.

K TÉMATU  5 tipů, jak naučíte své dítě plavat

Pokud se budete cítit v bezpečí, můžete pak celou vaši pozornost věnovat rozdílům mezi profilovou fotkou a člověkem před vámi.

Pan Dokonalý nebo totální omyl?

Jak poznat perfektní seznamku, už víte. Jak ale zjistit, že zda váš nový objev stojí za to? Skvělé tipy, jak poznat toho pravého najdete na Studentpointu. Že jste narazily na zlatý důl, leckdy nepoznáte na prvním rande. Ta jsou často rozpačitá vzhledem k oboustranné nervozitě. Někdo říká, že toho pravého poznáte podle prvního polibku, jiní tvrdí, že vše ukáže až společné bydlení. Pokud cítíte, že jste naladěni na stejnou vlnu, v jeho přítomnosti se můžete uvolnit, jistě jste na dobré cestě. Zbytek ukáže jen čas.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Talentované hudební projekty dostanou možnost vystoupit po boku světových hvězd jakými jsou Liam Gallagher, Kraftwerk nebo Morcheeba.
Jaro se pomalu přelévá do léta, a tak začínají lidé řešit, jak budou vypadat v plavkách. Ať už u českých řek, rybníků či bazénů, nebo někde u moře. A přiznejme si, že po roce všemožných protiepidemických opatření, zavřených tělocvičen a fit center nebo zákazu lyžování je ve formě jen málokdo. Proto byste mohla ocenit cvičení pro zpevnění zadečku, která zaručeně fungují.
Řasokoule - druh zelené řasy, který si dobrovolně přinášíme do domu. Zatímco někdo považuje řasokouli za netradiční pokojovou rostlinu, jiní ji považují za domácího mazlíčka. Ať už je pro vás čímkoli, pojďte společně s námi zjistit, co vlastně umí a jak se o ni starat.
Chia jsou drobná černá semínka šalvěje hispánské. Ta je původem z Mexika a Guatemaly a tato semínka byla základním jídlem starověkých Aztéků a Mayů. „Chia“ je ve skutečnosti starověké mayské slovo pro sílu. Chia semínka jsou malá, plochá a oválná s lesklou a hladkou strukturou, jejichž barva je většinou černá.
Milování většina z nás vnímá jako jednu z nejpříjemnějších věcí na světě. Jde o romantické souznění dvou duší. O fyzický i psychický požitek, který zpravidla popisujeme pozitivně. Najdou se mezi námi ale tací, kteří se na sex rozhodně nedívají tak toužebně, jako většina ostatních. Ba naopak, tihle lidé mají ze sexu strach.
Volné oblečení, neboli oversize, sluší prakticky všem. Také proto se drží již několik let na výsluní. Jen je třeba jednotlivé kousky správně kombinovat. Povíme si jak.
Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.
Jestli se také chystáte na předvánoční úklid, máme pro vás několik tipů, jak si usnadnit odstraňování různých skvrn a špíny. Všechno níže uvedené jsme vyzkoušely, takže dáme za rady ruce do ohně, že fungují!
Kreativitě při balení dárků se žádné meze nekladou. Taštička vám sice ušetří čas, na druhou stranu, pěkný balíček v balícím papíru se stuhou nic nenahradí. Když se na balení trochu vyřádíte a přijdete s něčím originálním, vždycky to bude úspěch, a navíc do vaší práce s balením otisknete i svou snahu, a to se vždycky cení. Inspirujte se nápady na balení dárků ve videu.
Pracoviště je podle statistik třetím nejčastějším místem, kde se můžete potkat se svou drahou polovičkou, a až třetina Čechů v práci prožila alespoň chvilkový románek. Láska v kanceláři může být krásná a vzrušující, ale zároveň s sebou může přinést i řadu nepříjemností. Jaké jsou tedy klady a zápory takového vztahu?
Léto přeje drobnému přivýdělku. Přemýšlíte, zda je to vhodné i pro vašeho potomka? Pojďte se podívat na to, jak letní brigády zvládly naše děti. Poradíme nejoblíbenější brigády i to, co si musíte ohlídat.
Otáčíte se v posteli a odkládáte mobil. Kam? Přece na noční stolek! Na něj si odložíte hodinky, rozečtenou knížku nebo hrnek s čajem. Stejně tak můžete zhasnout lampičku bez nutnosti vstát, když budete usínat. Inspirujte se nočními stolky v naší galerii.

Výběr článků

Nošení dioptrických brýlí neznamená, že byste měli automaticky zanevřít na make-up. Naopak. Dokonce existují i speciální návody, jak se nalíčit tak, aby make-up dokonale ladil s vašimi brýlemi. Ať už nosíte brýle na blízko nebo na dálku, s obroučkami nebo bez, ideální make-up můžete vykouzlit každé ráno.
Neo mint neboli pastelově zelená. Už teď známe trendy v bydlení pro příští rok, a přinášíme ochutnávku interiérů s tímto odstínem barvy.
Split je druhým největším městem v Chorvatsku a každoročně láká mnoho turistů. Toto místo spojuje dávné krásy historie s moderním způsobem života. Čekají vás zde krásné památky, skvělé jídlo a mnoho zajímavostí, které byste si neměli nechat ujít.

Nepřehlédněte

Život ve světě showbusinessu s sebou nese mnohem více každodenních výzev, než si dokážeme představit. Které slavné páry odolávají pozlátku v podobě shánění nového a mladšího partnera každý rok, a místo toho drží stále při sobě? Zde jsou zahraniční i české páry, které dělají instituci manželství tu nejlepší reklamu.
Inspirace nikdy není dost, což platí nejen v případě, kdy sestavujeme nové outfity, ale i tehdy, kdy chceme zazářit s neodolatelným lookem. A protože sociální sítě byly a vždy budou nekonečným zdrojem nápadů, vybrali jsme pro vás ty nejlepší zahraniční beauty blogerky, které prostě nesmíte přehlédnout. Mrkněte na ně!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek