Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Slevové akce: Jak a kde nejvýhodněji nakoupit oblečení?

Nakupování na internetu je bezesporu denní chléb prakticky každého. Zatímco před úderem koronavirové pandemie jsme z internetu objednávali pouze oblečení, nábytek nebo elektroniku, v době karantény jsme si zamilovali rozvoz jídla i potravin až před práh našeho domu.
akce
Slevičky, akcičky, to my rády! (foto: 123RF)

16. 02. 2022

V tomto trendu se pravděpodobně bude pokračovat i nadále. Snažte se proto alespoň něco ušetřit, ať rodinný rozpočet tolik neskuhrá. Obzvlášť když najít slevové akce je tak jednoduché.

Využívejte internetové srovnávače 

Ještě předtím, než zadáte údaje ze své karty do platebního terminálu, se vyplatí využívat internetové srovnávače. Jedná se o jeden z nejspolehlivějších nástrojů vůbec, který pomůže odtajnit místa, kde oblečení, elektroniku nebo cokoliv jiného najdete za tu nejlepší, respektive nejvýhodnější cenu.  

Internetové srovnávače dnes existují prakticky na všechno. Nezáleží proto na tom, jestli aktuálně hledáte nové boty značky Converse nebo myčku na nádobí, která bude náhradou té stávající, jež začíná pomalu, ale jistě vypovídat svou službu. Srovnávače budou za každé situace vítaným pomocníkem, díky kterému neprohloupíte a ušetříte finance schované v přihrádkách peněženky. 

Slevové portály plné akčních kuponů 

Stejně jako při nakupování v kamenných prodejnách můžete vyrukovat s kuponem, je to stejné i v případě pořizování nových věcí online. Slevové akce jsou zde prakticky na denním pořádku. Jen tedy nemáte kód v papírové podobě v rukou, ale většinou ho najdete na slevových portálech. Právě slevové portály se vyplatí sledovat předtím, než pípnete kreditní kartou o virtuální terminál. Někdy se mohou objevit slevy sahající i do desítek procent, což vede k markantnímu snížení konečné sumy v košíku. 

Ale jak akční kupony nebo slevové kódy vyhledat? Stačí zadat do vyhledávače jméno obchodu a k tomu připsat „slevový kód” nebo „slevový kupon”. Vyjede rovnou několik možnost, z nichž stačí kliknout na jednu. Nebo pokud máte oblíbený slevový portál, automaticky přejděte na stránku a projděte si aktuální slevy či nově přidané kupony. Třeba se týkají zrovna vašeho obchodu.

akce
Budete zírat, kolik ušetříte. (foto: 123RF)

Sledujte sezonní výprodeje 

Několikrát do roka probíhá v obchodech výprodej. A ten se týká nejen klasických kamenných prodejen, ale samozřejmě i těch online. Důvodem těchto slevových akcí je především vyprázdnit pulty, kam obchodníci záhy naskládají zbrusu nové zboží pro nadcházející sezonu.

K TÉMATU  Meghan Markle: Proč je trnem v oku celé Británii?

Zatímco na zimu se vyplatí nakupovat už na jaro, letní kousky je lepší pořídit těsně před vypuknutím podzimu, ke konci léta, kdy se obchody připravují na podzimní kolekce. Sledujte proto výprodeje ve svých oblíbených buticích a nepropásněte den, kdy se ceny sníží nejméně o polovinu. 

Slevové účty na Instagramu 

Pravděpodobně se prakticky denně pohybujete ve světě sociálních sítí. Věděli jste, že existují profily, které také shlukují veškeré slevové akce, kupony nebo výprodeje? Informují o konkrétních kódech i o jejich zněních, dávají člověku přehled o tom, v jakých obchodech se jaká sleva nachází. Zkrátka a dobře jejich sledováním uděláte první krok k výhodnému nakupování. 

Odebírat newsletter se vyplatí 

I když většina lidí namítá proti zasílání reklamních e-mailů, ve skutečnosti mluvíme o způsobu, jak oslovit potenciální klientelu opravdu efektivním způsobem. V online obchodech se k odebírání newsletteru přihlašujeme automaticky, protože nám tento krok slibuje alespoň desetiprocentní slevu. Později však zjišťujeme, že i když nás zaplaví mnohdy lavina zpráv, najdou se mezi nimi i informace o zmiňovaných výprodejích nebo výjimečných akcích.  

Jinými slovy, když odebíráte newsletter oblíbeného butiku nebo obchodu s jiným než módním zbožím, chodí vám slevové akce do mailu či SMS z první ruky ještě předtím, než si toho začnou všímat běžní nakupující, kteří často na web dorazí díky náhodě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak ušetřit na jídle a ještě si pochutnat

Pozor na podvodné e-shopy! Jak nenaletět?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Partnerský vztah by se měl vyvíjet. Od počáteční krásné zamilovanosti až po období, kdy mají oba zúčastnění pocit, že být spolu je vlastně fajn. V této fázi se velmi často sestěhovávají do společné domácnosti a plánují budoucnost, kterou chtějí sdílet dohromady.
Úspěšným se člověk nerodí, úspěšným se stává. Je to pravda, anebo si to vymysleli jen lidé, aby si mezi sebou nezáviděli? Peníze, zdraví, hodnoty, štěstí, sláva. Ten, kdo má tohle všechno, je jistě úspěšný. I to, v jakém znamení horoskopu jsme se narodili, nám může mnohé napovědět.
Nejčastějším důvodem proč se lidé často přikloní k obědu z polední nabídky restaurace a svačině ve formě nějaké rychlovky z večerky naproti je to, že nemají čas si na každý den připravovat domácí pestrou stravu. V dnešní době je ale řešení celkem jednoduché a na trhu je k dostání nespočet krabičkových diet.
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Už jste slyšeli o naturopatii? Že ne? V tom případě poslouchejte dobře. Možná na alternativní medicínu nevěříte, ale pokud ano, naturopatie vás bude bavit. Existuje už od roku 1936 a je oblíbená hlavně mezi příznivci lidového léčitelství.
Od prvního ledna začínám hubnout. Cvičit. Učit se anglicky. Chodit na jógu. Přestanu kouřit... Ano, to je to magické datum, které mnohé z nás neuvěřitelně přitahuje. Nutí nás k tomu, abychom si dávali závazky, o kterých víme, že je stejně nikdy nedodržíme. Zkuste to letos jinak.
Pokud sledujete televizní pořady, pak jistě znáte reklamní spot, ve kterém se hádá, jestli daný člověk trpí lupy nebo seboreou. V obou případech mluvíme o problémech, které umí člověka potrápit. A v obou případech mluvíme o potíži, která se projevuje svěděním pokožky hlavy. Že vás taky svědění pokožky trápí? Pak je načase zjistit, jestli je vaším problémem právě seborea nebo klasické lupy.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Ptáte se, jak souvisí zrak s životním stylem? Můžeme jej ovlivnit, například stravou, pitným režimem, (ne)kouřením, ne(stresováním se), fyzickou aktivitou? Na otázku, jak souvisí zrak s naším životním stylem a jak chránit svůj zrak, nám odpověděla primářka oční kliniky.
Vstupte do světa, kde síla, odhodlání a vzájemná podpora tvoří základ pro dosažení kariérních výšin v roce 2024. Náš článek "Jak naplánovat a dosáhnout kariérních cílů v roce 2024" vám přináší inspiraci a konkrétní kroky, jak postavit stabilní základ pro váš profesní růst. Od strategického plánování k osobnímu rozvoji, podíváme se na klíčové aspekty, které vám pomohou vytvořit úspěšný kariérní rok. Připravte se na podporu a motivaci od Dámské Ligy a objevte cestu ke svým kariérním cílům v roce 2024.
Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.

Výběr článků

Neexistuje žádný univerzální návod, jak si zařídit moderní obývací pokoj. Každý člověk je totiž jiný a každý z nás má odlišný vkus. Důležité proto je, abyste si obývací pokoj vybavili tak, aby se vám v něm příjemně žilo, působil harmonicky a měli jste tam vše, co potřebujete k relaxu a času společně strávenému s rodinou.
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Dnes jsem snědla svůj objednaný Caesar salát, i když vím, že měl chyby. Ale dávám si ho často. Tak jsem špatný druh použitého salátu a kus opečené slaniny neřešila. Vím, co jsem si objednala. Ovšem určitě se vám stává, že si dáte něco, co vůbec neodpovídá kvalitě, kterou jste očekávala. Co může být v restauraci předmětem reklamace?

Nepřehlédněte

Dřímají vám pod polštářem dlouho střádané úspory? Možná vás denně provází strach z toho, že na dveře vaší domácnosti zaklepe neovladatelná inflace a všechny vám je sebere. Jelikož tento finanční jev začíná vystrkovat své růžky, je zapotřebí se zamyslet nad investováním. Pokud nemáte naspořeny miliony, je pro vás tou nejlepší cestou zlato – tedy investiční zlato.
Každý den zabrousíte jednou nebo i víckrát na Facebook či Instagram a sledujete své oblíbené účty. Je jedno, co vám přinášejí a dávají. Koukáte na ně, protože vás baví. A čím víc lidí na příspěvek kouká, sdílí ho, komentuje nebo lajkuje, tím větší má potenciál k obchodování. Zkuste to také.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek