Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Dlouho očekávané seriály roku 2022. Na co si letos počkat?

Streamovací platformy i po dlouhých měsících zažívají žně a myslíme si, že tento trend jen tak neutichne. Přece jenom se letošní rok ponese ve znamení pěkné porce seriálů, na které už fanoušci čekají roky.
seriály
Letos nebudete vědět, co dřív! (foto: 123RF)

17. 02. 2022

Vezměme si třeba jen oblíbenou gangsterskou podívanou Peaky Blinders, kterou by měl Netflix uvést už letos v březnu, respektive na sklonku jara. Na jaké další seriály roku 2022 se můžeme těšit?

Jak jsem poznala tvého otce

Vzpomínáte si na jedinečný a dnes už zcela kultovní hit v podobě seriálu Jak jsem poznal vaši matku? Není tomu tak dávno, co obletěla svět informace, že se chystá takzvaný reboot. Novinka má nést název Jak jsem poznala tvého otce, ale podle všeho to prý bude velký propadák. Jestli se negativní prognózy naplní, ukáže až čas (a možná až český dabing). Takový seriál Sex ve městě, který se po letech dočkal pokračování, také každý kritizuje, ale podívejte, kolik lidí si ho stejně pustilo.

trailer k seriálu Jak jsem poznala tvého otce

Ale teď zpět k Jak jsem poznala tvého otce. Hlavní roli si v každém případě má střihnout Hillary Duff a kromě ní také Chris Lowell, Francia Raisa nebo Tom Ainsley. No uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Pán prstenů v seriálové podobě 

Možná jste zaznamenali, že tvůrci legendárních filmových hitů a ság mají tendenci ještě víc vydělávat na tom, co už kdysi (a ostatně dodnes) přineslo jmění. Ani Harry Potter, ale ani svět Pána prstenů proto nezůstávají bez tknutí a vrací se v mnoha neotřelých i otřelých podobách. V případě Pána prstenů nás čeká seriál, který by měl mít svou premiéru v září tohoto roku. A i když jsou zejména zarytí fanoušci trochu v rozpacích, přesto budou těmi prvními, kdo si seriál pustí.

trailer k seriálu Pán prstenů

Seriál však nevypustí ven Netflix, jak by možná mnozí čekali, ale Amazon, který s jednou z nejočekávanějších novinek přijde. Jaký seriál v podání amerického giganta bude, to je nyní pouze otázkou spekulací. Faktem prozatím zůstává, že se Amazon pěkně plácnul přes kapsu a jedná se mezi seriály roku rozhodně o ten nejdražší.

K TÉMATU  Chcete vidět ukázkový trénink celého těla? Předvede vám ho žena, které je 72 let, ale fyzicky je na tom lépe než mnozí třicátníci!

Další řada Koruny 

Zatímco Amazon sází na novou podobu Pána prstenů, Netflix naopak jede v kolejích, které si vybudoval už před lety. Letos by se měla světlu světa ukázat další řada oblíbeného seriálu Koruna, který patří k nejnákladnějším projektům celé streamovací platformy. Povídá o dění v královské rodině a očekává se, že tato série bude jedna z nejsledovanějších. Hlavním tématem totiž bude rozvod princezny lidu Diany a prince Charlese, jejichž manželství nevydrželo dlouho.

seriál Koruna je u fanoušků velmi populární

Dokonce se tvrdí, že bude součástí řady i nehoda princezny Diany čili její náhlá smrt. V jakém duchu ji tvůrci pojmou? Uvidíme. Ovšem už v druhé polovině letošního roku bychom to mohli zjistit (přesné datum premiéry zatím nebylo uvedené).

Netflix však má vícero es v rukávu, se kterými se vynasnaží ovládnout žebříčky sledovanosti. Jednou z dalších novinek, jejíž přesné datum premiéry také zatím není známo, je i nová řada oblíbeného seriálu Stranger Things. Tato populární podívaná by se tak měla vrátit na obrazovky po dlouhých třech letech. Uf, to se fanoušci načekali.

trailer k nové řadě Stranger Things

Také zatím nevíme, kolik epizod máme vlastně očekávat. V každém případě nám nezbývá nic jiného než doufat, že se seriál ponese ve stejně kvalitním duchu, jako předcházející série.

The First Lady 

Abychom však upustili od pokračování oblíbených seriálů, pojďme si závěrem zmínit ještě jednu novinku, která má také velkou šanci uspět u diváků (zejména těch, kteří milují právě zmiňovanou Korunu). Seriál The First Lady má přibližovat životy prvních dam Ameriky. Hned úvodem bychom se měli seznámit s inspirativní dámou Michelle Obamovou, ale také Eleanor Rooseveltovou nebo Betty Fordovou.  

To, že se bude jednat o skvělou podívanou, slibuje nejen námět celého seriálu, ale také fantastické herecké obsazení. Jen tedy stále visí otazník nad tím, kdy bude premiéra očekávané novinky.

K TÉMATU  Japonští šéfkuchaři předvádějí neskutečné dovednosti s nožem. Takhle krájí profesionálové

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejlepší seriály o bydlení, které vás dostanou, ale hlavně inspirují

Nejlepší zahraniční komediální seriály všech dob! Jaký je váš favorit?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Máte pocit, že se točíte v bludném kruhu? Věci se nevyvíjí podle vašich představ? Máte pocit, že všechno je špatně? Že se ostatní mají lépe než vy? Zkuste se uvolnit a nechat všechno být. Hlavně se přestaňte bránit a obviňovat druhé kolem vás.
Pro někoho to má to správné kouzlo, pro jiného je to kýč. Luxusní obývací pokoje ohromí hlavně prostorem, ale také přepychovým nábytkem. Líbí se vám?
Podzimní kolekce zaplavily obchodní domy a jistě vás to svádí nějaký nový kousek do svého šatníku ulovit. Bohužel je toho tolik, že člověk neví, co přetrvá déle než pár týdnů. Nevadí, s naší pomocí se ve všem zorientujete. Tohle jsou kousky, které se s největší pravděpodobností budou nosit i další roky.
Snad každé dítě se v předvánočním období těší na adventní kalendář s roztomilými obrázky, pod jehož okénky najdou sladkou čokoládku pro každý den. A protože radost si zasloužíme i my větší, postupně vznikly také kalendáře pro dospěláky, vždy tematicky laděné. Nutno ale uznat, že čím více takových hračiček, tím větší množství nadbytečného odpadu, který na planetě prostě nechceme. A právě proto se pomalu rozšiřuje trend udržitelných adventních kalendářů, které vás budou těšit po dlouhou dobu a příroda vám za to od srdce poděkuje.
Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. Ukažte svůj manažerský talent a kreativitu organizováním firemních akcí. Toužíte po profesním růstu a dokonalé firemní kultuře?
Když spolu jedou dospělé holky na dovolenou, neznamená to, že jsou ve vztahu nešťastné. I když spolu často jezdí právě ty, které jsou singl. Proč si dát pozor na to, s kým a kam jedete?
Řasokoule - druh zelené řasy, který si dobrovolně přinášíme do domu. Zatímco někdo považuje řasokouli za netradiční pokojovou rostlinu, jiní ji považují za domácího mazlíčka. Ať už je pro vás čímkoli, pojďte společně s námi zjistit, co vlastně umí a jak se o ni starat.
Migréna - každá žena ví, jak může onemocnění vyřadit ze života. Většinou člověka popadne ve chvíli, kdy na pár dní nastoupila do vlaku života také menstruace. Zatímco někoho provází celým tímto obdobím, u jiného nepobude déle než den. Aby vás nemocnění příště minulo, prozradíme vám, jak jí předcházet.
Koncem listopadu dorazí na pulty knihkupectví výpravná obrazová monografie Žít – Karel Svoboda. Spletité osudy slavného skladatele v ní jedinečným způsobem zpracoval jeho syn Petr Svoboda, který své vzpomínky doprovodil i desítkami unikátních fotografií. Mnohé z těchto snímků jsou publikovány vůbec poprvé. Kromě Petra Svobody zavzpomíná v knize na geniálního, i když svérázného umělce plejáda dalších osobností, jejichž vtipné, láskyplné, ale i nostalgické historky obraz Karla Svobody dokonale dotvářejí.
V každodenním kolotoči práce a rodiny se objeví neočekávaný zvrat, když hlavní hrdinka narazí na dohodu, kterou uzavřela s tajemným mužem. Tato dohoda nezahrnuje pouze vášnivý románek, ale také odměny a výzvy, které otřesou jejím každodenním životem. S dilematem mezi láskou a povinnostmi se musí rozhodnout, co je pro ni skutečně důležité. Román "Každodenní kolotoč" od Teri Kerot slibuje napínavý příběh o lásce, vášni a životních rozhodnutích, které nás provázejí každým dnem
Jakou nohou jste vkročili do nového roku? I když se zdá být letošní rok stejný jako loňský, několik změn už začalo platit. Mluvíme předně o finančních změnách, kterých letos bylo víc než dost. Otázku je, jestli k řadě z nich muselo vlivem koronavirové krize a velkého schodku ve státním rozpočtu dojít. V každém případě k nim došlo a my vám přinášíme velký přehled.

Výběr článků

Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
V životě jsem si nikdy nevedla špatně po finanční stránce, to však neznamená, že bych si mohla nějak vyskakovat. Proto jsem začala přemýšlet, kde přijít k dalším penězům. Pak jsem narazila na nabídku online casina, přišlo mi to jako skvělá možnost, jak si přivydělat z domova. Řekla jsem si, že zkusím štěstí. To jsem však ještě nevěděla, že je to jedna velká past.
Monstera se netěší popularitě jenom díky svému stálezelenému vzhledu a líbivým listům, které do domu vnesou trochu exotiky. Je oblíbená i díky snadnosti pěstování. I když pochází z tropických deštných pralesů, v našich českých podmínkách se jí daří opravdu skvěle.

Nepřehlédněte

Elenu trápí to, co mnoho dalších žen, ačkoliv o tom veřejně nemluví. „Můj manžel se mi nedávno svěřil s tím, že by chtěl ještě další vztah. Jsme manželé přes dva roky, cítím se ve vztahu šťastná. Jenže mu očividně nestačím. Chtěl by ještě jinou ženu, chodit s ní na rande a dokonce souložit. A já si mám prý taky někoho najít. Jenže já nic takového nechci, co mám dělat?“ Její muž mluví o tzv. polyamorii a v mužských fantaziích se nejedná o nic ojedinělého.
Umíte si představit vánoční svátky bez pohádek? Nemusíte být nutně dítě, abyste vyžadovali oblíbené příběhy na Štědrý den a všechny následující svátky. Užijte si volné sváteční dny a nezapomeňte na pohádky, které vám přinesou klid a krásnou atmosféru do vašeho domova.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek