Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Vtipná tvář Hollywoodu: Živoucí parodie Celeste Barber!

Jsou krásné, slavné a úspěšné. Rády na sociálních sítích prezentují nejen svá dokonalá těla, ale i pohádkové životy plné luxusu a pozlátka. A pak je tu ona. Celeste Barber, která dokáže svým osobitým humorem pobavit, zaujmout i ty největší suchary a trochu ty slavné panenky shodit zpátky na zem!
Celeste
Celeste je svá a nebojí se to použít! (foto: instagram)

04. 03. 2022

04. 03. 2022

Australská herečka, spisovatelka, komička a v posledních letech i hvězda sociálních sítí s téměř devíti miliony sledujících. Tak lze definovat devětatřicetiletou Celeste Barber. Její jméno je nejen v Hollywoodu, ale všude po celém světě často skloňovaný pojem. Čím si získala tak rozsáhlou fanouškovskou základnu a pozornost široké veřejnosti a proč ji obyčejní lidé tolik milují? Především díky jejímu nekompromisnímu humoru. 

Experiment, který odstartoval hvězdnou kariéru

Když se Celeste Barber v roce 2015 rozhodla pro netradiční experiment, jehož cílem bylo ukázat, jakou podobu by mohla mít nejoblíbenější videa a fotografie sociálních sítí (pokud by za jejich vznikem nestáli šikovní retušéři a modelky trénované na sexy pózy, ale obyčejní lidé), neměla tušení, že to u veřejnosti strhne obrovskou vlnu pozitivních reakcí.

menší výběr toho nejlepšího od Celeste Barber

Pro Celeste Barber je charakteristickým rysem nejen její smysl pro humor, ale také to, jakým způsobem ho prezentuje. Což dokazuje i fakt, že její úspěšnost nesahá jen k hranicím sociálních sítí. Ve chvíli, kdy Celeste ohlásila světu své plánované turné, které proběhne na jaře 2022, o vstupenky lidé projevili takový zájem, že byly téměř okamžitě vyprodané. Vážně klobouk dolů!

Má špíčky a nebojí se je ukázat 

Foťák ji příliš nelichotí a přesto ji lidé milují. Úspěch Celeste Barber spočívá především v tom, že si dokáže udělat legraci nejen ze slavných osobností, ale především sama ze sebe. Pravidelně zásobuje svůj instagramový účet parodiemi na nejsledovanější fotografie i videa známých tváří, které hýbou sociálními sítěmi. Nutno podotknout, že její vtípky zbožňují nejen její skalní fanoušci, ale i ony slavné tváře, které se jí dostaly do hledáčku. Ačkoliv je Celeste Barber nositelkou zdravých oblých tvarů, nezalekne se žádné výzvy. S humorem sobě vlastním se nechá zvěčnit v prádle či plavkách. Ve stejné póze hned vedle slavné modelky s velikostí 32 a hrdě pak realitu vypustí na veřejnost.

Celeste
foto: instagram

Nikdo není před Celeste Barber v bezpečí

Ačkoli by zlí jazykové mohli tvrdit, že jsou Celestiny posty jen skrytou žárlivostí na dokonalá těla světových modelek, hezké tvářičky půvabných hollywoodských hereček a talentovaných zpěvaček, pravdou zůstává, že před Celeste není v bezpečí nikdo. Ať už jde o nejslavnější modelky světa, herečky, sportovce či jinak veřejně známé osobnosti. Ona zkrátka nikdy nepohrdne dobrou příležitostí, jak své fanoušky pobavit.

Celeste
foto: instagram

Svými příspěvky nám brilantní Celeste Barber pravidelně ukazuje absurditu uměle vytvořených a upravených příspěvků na sociálních sítí, jimiž se mnohdy necháme dobrovolně ošálit. Dokonale upravené slavné maminky běhající za svými ratolestmi v parku bez sebemenší známky únavy. Nebo svěží a okouzlující dámy, které právě absolvovaly několik hodin ve fitness centru. A nedotčený make-up při dovádění v bazénu? To jsou iluze sociálních sítí, které Celeste za obrovského aplausu boří. Tady se o tom přesvědčíte sami: @celestebarber

K TÉMATU  Japonští šéfkuchaři předvádějí neskutečné dovednosti s nožem. Takhle krájí profesionálové

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nahá jóga: Trend pro odvážné nebo cesta ke zdravé sebejistotě?

Pamela Anderson: Kam zmizela sexy plavčice C.J. z Pobřežní hlídky?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Média jsou plná zpráv o koronaviru. Přitom v naší zemi není toto nebezpečí tak akutní jako docela obyčejná chřipka, které letos podlehlo už 23 osob. Proočkovanost na chřipku je u nás pouze 5 % a průměrně na ni zemře v Česku 1500 osob ročně. Proočkovanost se ale snižuje i u ostatních nemocí. Tento stav má na svědomí mnoho nesmyslných mýtů a fám o očkování. Jak je to doopravdy?
Déšť, sníh, mráz, vítr venku. Doma studená ložnice, přetopený pokoj. Pleti tak náhlé výkyvy rozhodně neprospívají. Pleti výkyvy počasí neprospívají a právě v zimě je hydratace ještě důležitější, než v letních měsících. Jak to a které krémy použít?
Sluníčko začíná mít pomalu sílu, dny už jsou pořádně dlouhé a ve vás se začíná probouzet letní nálada? Nebojte se ji podpořit barvami, které pustíte do svého botníku. A jednoznačnou trefou jsou pro tuto sezónu bílé balerínky!
Horská túra nelze srovnávat s běžnou procházkou okolo domu. Při horské túře strávíte chůzí klidně celý den a často se nejedná o odpočinkový výkon ani z hlediska náročnosti trasy. Když se rozhodnete zdolat nějaký vrchol, případně jiný vysoko položený cíl, polovinu cesty stoupáte nahoru a druhou polovinu zase musíte brzdit z kopce, až vás z toho bolí kolena a prsty na nohou.
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.
Hudba. Pro někoho smysl života, pro někoho příjemné povzbuzení během dne a pro jiného ideální hnací motor pro konkrétní činnost. Ne nadarmo se říká, že svět vidíme podle toho, jakou hudbu posloucháme. Naše oblíbené žánry mnohdy zrcadlí naši osobnost. Zároveň je to pro nás mnohdy v těch nejtěžších a nejnáročnějších okamžicích ten nejlepší parťák, jakého si jen můžeme přát. Hudba ale může efektivně posloužit pro naši práci, rozvoj osobnosti nebo daleko více - může nám pomoci najít samu sebe.
Protiklady se zpočátku mohou přitahovat. Pak přijde společný život a všechno je často jinak. Mají tedy šanci na společný život partneři, kteří jsou naprosto jiní?
Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.
Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!
Efektivní komunikace je základem každého silného vztahu. Naučte se, jak otevřeně a s respektem vyjadřovat své potřeby a přání, což je klíčem k hlubšímu porozumění a větší harmonii mezi partnery.
Opravdu díky konzumaci placenty snáze „přežijete“ náročné šestinedělí a urychlíte hojení poraněných porodních cest? Ano, říká se to, ale všechno je úplně jinak. Místo těchto pozitiv můžete čekat spíše možnost infekce. Pro vás i vaše dítě!
Máte doma předškolní dítě a obáváte se, zda zvládne zápis na základní školu? Nestrachujte se, připravili jsme pro vás menší tahák, jak vaše dítko na tuto událost nachystat. Vašemu malému prvňáčkovi to jistě pomůže. Ale neotálejte, zápisy jsou již za dveřmi.

Výběr článků

V restauraci, v kavárně i v každodenním životě. Kdo, za koho a kdy platí, to je dobré si s partnerem vyjasnit předem. Jinak může dojít k nepříjemnému trapasu.
Plánování dětského pokojíčku je zábava, ale musíte počítat s tím, že s přibývajícím věkem přijdou změny jeho vzhledu i vybavení. Děti mají rády barvy a potřebují svůj vlastní prostor k hraní. Inspirujte se originálními nápady. Tady jsou dětské pokoje pro nejmenší.
Patrik Hartl natočí filmovou komedii podle své první knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Film ponese stejný název. Hrdinům, kteří se rozhodnou zahnat krizi čtyřicátníků plněním nesplnitelných úkolů, připravil oproti románu několik změn. Milovníky knihy tak čekají i překvapení. Jaká?

Nepřehlédněte

Je tu léto a společně s ním také naše snaha zhubnout. Mnoho žen před příchodem plavkové sezony začne držet dietu s vidinou ztracených kilogramů. Co když ale během diety zažíváte nepříjemné pocity na zvracení? Co stojí za nevolností, plynatostí či nervozitou během naší snahy zhubnout?
Už oběhlo dlouhých 10 let od smrti známého a skvělého zpěváka Petra Muka, který nám tu zanechal mnoho úžasných písní jako například Ráchel, Naděje, Tančíš sama, nebo Láska tě spoutá.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek