Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Iva (28): Dorazila jsem na rande naslepo a nestačila se divit, kdo přišel

Když si moje kamarádka a pak také sestra našly partnery na seznamce, začala jsem věřit tomu, že to skutečně funguje. Do té doby jsem se toho strašně bála. Psát si s někým na internetu, nevědět, zda je to skutečně on a potom si s ním vyjít. To mi přišlo děsně riskantní. No ale, když to jim dvěma vyšlo, proč by to nemohlo vyjít taky mně?
rande
Můj Bond byl rázem pryč! (foto: 123RF)

26. 01. 2022

A tak jsem se na seznamku skutečně přihlásila. Dodnes jsem sice sama, ale mám jednu velmi komickou historku z mého prvního rande naslepo.

Zkus to, co nemůžeš ztratit

Dlouho jsem si myslela, že láska si mě sama najde, že není nutné jít jí naproti. Dříve také neexistovaly seznamky a lidé byli šťastní s jedním člověkem po celý život. No, možná jsem žila v jakési představě, možná jsem si malovala svého pohádkové prince, kdo ví. No ale pořád jsem byla sama. Na chlapy jsem měla děsnou smůlu a to, co se na mě lepilo, bych nechtěla ani komentovat. Ale i moje biologické hodiny začaly tikat. Takže jsem si pokládala otázku: A kdy se konečně usadím já?

Mám také kamarádku, která je už tři roky šťastně vdaná, má dvě děti a svého muže potkala na seznamce. Výjimka? To jsem si myslela ale jen do doby, než si i moje sestra na seznamce našla svého současného přítele, se kterým už čeká dítě. Obě mi tedy začaly radit, abych to také zkusila, že přece nemůžu nic ztratit. Takže jsem si založila profil a začala si psát s různými muži. Pečlivě jsem vybírala, přebírala, až jsem fakt přebrala.

Bože, on je dokonalý!

Nevýhodou seznamky je, že si tam může každý psát s každým a každý může být v podstatě kým chce. Navíc za písmenky se může schovávat opravdu kdokoliv. Když jsem se probrala asi dvaceti různými inzeráty a odepsala jsem poctivě na několik úvodních zpráv od různých mužů, kteří mě ničím nezaujali, narazila jsem na muže pod přezdívkou Bond.

No tak filmy o Jamesi Bondovi mám ráda, navíc to nebylo naše jediné společné téma. Od té doby jsem si psala už jen s ním. Do jeho stylu psaní jsem se vážně zamilovala. Myslela jsem si, že tento muž je prostě dokonalý. Netrvalo to dlouho a začala jsem mít chuť se s ním potkat osobně. Ale to, že mi nechtěl poslat svoji fotku, mě asi mělo tak trošku zabrzdit. Nestalo se!

K TÉMATU  Originální rande! Tipy na skvělé rande

Byl tajemný a já zvědavá

Tajemní muži prostě mají něco do sebe, alespoň pro mě. Můj Bond hodně mluvil o tom, jak je osamělý. Chyběly mu city a také objetí, dost často otáčel debatu i směrem k sexu. Ale to mi nevadilo, vždyť to k tomu tak nějak patří a spát s ním na první schůzce, to bych stejně odmítla. Spíš jsem to brala jako legraci, i sestra s kamarádkou mi tvrdily, že naše konverzace se ubírá správným směrem. Proč mi ale nechtěl poslat svoji fotku? Rady zněly jasně – sejdi se s ním a uvidíš.

Čím více jsem byla zvědavá, tím více jsem se chtěla s tajemným Bondem sejít. Našla jsem tedy jednu malou kavárnu a smluvila si s ním rande naslepo. Dobře jsem se na něj připravila. Koupila jsem si novou halenku s rafinovaným střihem a lehkým výstřihem. K tomu jsem se pěkně učesala a dala si zkrátka záležet. Chtěla jsem zaujmout! To se mi povedlo, ale ne tak, jak bych si představovala.

No tohle nemůže myslet vážně!

Můj Bond se přihrnul do kavárny jako velká voda, jeho gentlemanské chování bylo pryč, mluvil nahlas, měl zpocené ruce, nadváhu, propocené triko, a ke všemu z něj vypadlo, že je ženatý. A co hledal? Prostě jen sex! Něhy, citů a objetí se mu doma už, z bůhví jakých důvodů, dávno nedostávalo, a tak zkoušel štěstí na seznamce.

Byl asi o dvacet let starší než já. Ke všemu tento Bond byl tajným agentem tak akorát v jejich zemědělském družstvu u krav, kde pracoval. Pomyslela jsem si – já nestačím zírat. Pomalu mi docházelo, proč mi nikdy neposlal fotku. Ne, nejsem povrchní, to opravdu ne, ani tak nenarážím na fakt, jak vypadal. Spíše na to, že ho doma čekala manželka a tři děti.

K TÉMATU  Co dělat a čeho se vyvarovat na prvním rande. Buďte hlavně přirozená

Celou dobu mluvil jen on. Snažil se být zábavný, ale spíše byl vulgární, a já jsem tam jen seděla a usmívala se a přikyvovala. Hlavou mi běželo, jak mohl někdo takový psát tak pěkné zprávy. To mu snad musel někdo poradit!

Dvě hodiny, které jsme v kavárně během našeho rande naslepo strávili, byly nekonečné. Už nikdy jsem Bondovi nenapsala a profil si zrušila. Raději teď dál naivně čekám na svou pravou lásku, kterou snad potkám osobně!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jdete na rande? Proměňte se v mistryni flirtování!

Ta největší faux pas, která se opravdu stala na prvním rande

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý z nás má svou polohu, ve které spí nejraději. Někdo spí rád na břiše, jiný na zádech a další třeba zase na boku. Ale napadlo vás někdy hledat ve spánkových polohách význam? Že ne? Pak se možná budete divit, co která spánková poloha znamená.
Blýskající se světla, tóny radosti a nádech elegance – před námi stojí Silvestr, a proč by neměl být stejně nezapomenutelný jako každý okamžik, který nás provází životem? Dnešní předsilvestrovský článek na Dámské Lize vám nabízí vodítko k tomu, jak si připravit vlastní domácí Silvestr, který nejen zaujme, ale zapíše se do paměti jako noblesní večírek ve velkém stylu. Připravte se na luxusní zážitek plný stylu, radosti a nezapomenutelných okamžiků, které budou pro vás a vaše hosty pamětihodné i za dvacet let!
Kamení v obývacím pokoji nevyjde nejlevněji, ale svojí práci v interiéru udělá i dekorativní obložení stěn. Sádrokartonové desky dokonale kopírují nejrůznější povrchy, ale kromě upraveného dřeva se dá využít i dřevo z palet. A výsledek vypadá výborně! Na výběr jsou nejrůznější vzhledy a materiály.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
V rámci jarní edice letošního týdne módy se konala rovněž tradiční soutěž VAN GRAAF Junior Talent, která mezi ostřílenými designérskými esy nabízí neméně zajímavou podívanou. Vítězem tohoto ročníku se stal Tomáš Němec.
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Občas kvůli tomu, že je tady zase, protočíme panenky. Často nám připravuje krušné i bolestivé chvíle a někdy bychom byly raději, kdybychom si užily alespoň měsíc bez ní. Přesně tak většina žen vnímá menstruaci, která vlivem let neustále mění svou podobu. Jak vypadá ve dvaceti, třiceti a ve čtyřiceti? Mrkněte na její tři, pokaždé jiné, tváře.
Zrovna teď je ten správný čas začít chodit do sauny. Proč? Sauna totiž umí zlepšit imunitu, a zabránit tak častému onemocnění. V neposlední řadě vám také dovede vylepšit psychiku!
Každý, kdo se chystá koupit nové auto, má v podstatě čtyři možnosti. Kromě možnosti okamžitého vyplacení celé částky, se nabízí varianta jako klasický leasing, půjčka od banky nebo nebankovního subjektu, či stále oblíbenější operativní leasing. Každá z variant má svá pro a proti. 
I když venku panuje nebezpečný koronavirus, to neznamená, že žádné jiné nemoci neexistují. S příchodem nového typu koronaviru nedošlo k odstranění ostatních onemocnění, což je dobré mít na paměti. Stále jsou rizikem i jiné choroby, jako je rakovina nebo chřipka. Mnohé nemoci číhají i na ty nejmenší. Prozraďme si nejčastější dětské nemoci, které jsou rizikové pro naše malé ratolesti.
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.
Výběr a nákup plavek je pro milovnice plážových slunných dnů jedna z nejoblíbenějších aktivit. Všelijaké barvy, kombinace, vzory a střihy vám umožní popustit uzdu své fantazii způsobem, k němuž se za celý rok nedostanete.

Výběr článků

Krásný úsměv by chtěl mít každý z nás. Nepřítel naší dutiny ústní je však povlak na zubech a zubní kámen. Jak ho odstranit, abychom nemuseli utrácet ze drahé produkty, jako jsou nákladné zubní bělící pasty a ústní vody? Mnozí netuší, jaké zázračné pomocníky má právě ve svém domově.
Každou noc se nám během spánku může zdát třeba i 5 snů, jejichž délka je nejčastěji 15 až 40 minut. Odborníci na sny vysvětlují, že naše sny odrážejí základní vzorce lidského chování. Odráží to, kdo jsme, co potřebujeme a v co věříme. Jaké jsou nejčastější sny a jaký je psychologický pohled na to, co znamenají?
Přečtěte si příběh ženy, která si uvědomila, že ke svému muži již nechová žádné hluboké city. Stali se přáteli a jejich milenecký vztah šel do ústraní.

Nepřehlédněte

Kyselina hyaluronová je látka, která je přirozeně obsažená v těle. Její kouzelnou vlastností je to, že je schopna vázat vodu, což je klíčové pro hydrataci naší pleti. Pojďme se proto podívat na kyselinu hyaluronovou zblízka.
Horký dech v polštářích se někdy může proměnit v nudný čas u televize. Nenechte to dojít až takhle daleko a i po letech vztahu plujte na jiskřivé vlně plné šibalských úsměvů. Zábavu, vášeň a věrnost si můžete pojistit s těmito tipy! Už sundávejte podprsenku…

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek