Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jak se připravit na anální sex? Jednoduchý návod, díky kterému si TO užijete

Kde začít? Anální sex rozhodně nepatří mezi okrajové praktiky, ale přesto se mu spousta párů z rozličných důvodů vyhýbá. Obvykle kvůli strachu z neznámého. Přeci jen jde o milování, které je opředeno různými mýty, polopravdami a absolutními nepravdami. V tomto článku se dozvíte důležitá fakta i rady, jak si první milování „do zadku“ užít bez rizika bolesti či „voňavé“ nehody.

Anál je stále v ústraní navzdory sexuální otevřenosti

V dobách dávno minulých byl anální sex nedílnou součástí některých kultur. Postupem času se z něj stala v křesťanském světě stala „nečistá praktika“, která se dodnes těší jisté kontroverzi. Na jednu stranu patří videa s touto tématikou k vůbec nejvyhledávanějším, na stranu druhou se v běžné konverzaci „análku“ vyhýbáme a děláme, jako kdyby danou praktiku provozovala hrstka lidí s poněkud zvláštními choutkami. Přitom to není pravda. Anální sex je pro většinu populace atraktivní záležitostí.

Takže ještě než se pustíte do přípravné fáze, hoďte se do absolutní pohody. Provozování análního sexu je v naprostém pořádku. Samozřejmě se do něj nesmí nikdo z páru nutit – aby byly hrátky příjemné pro dávajícího i přijímajícího, musí se odehrát přirozeně.

Bezpečnost na prvním místě

Přijímající může mít před prvním análním sexem obavy. Přeci jen nejde o běžný styk, kdy penis (za předpokladu, že partnerku netrápí vaginální suchost) vklouzne do pochvy poměrně hladce. Z fyziologického hlediska je to logické, anální otvor obklopují dvě sady svalů, jež mají za úkol otevírání vnitřního a vnějšího svěrače. Zatímco vnější svěrač není vůbec náročné uvolnit, s vnitřním je mnohem více práce.

Jinými slovy: čím hlouběji se chce dávající dostat, tím je pronikání těžší. Díky správně pojaté přípravě to může jít jako po másle.

Jemnost vždy na prvním místě

Dávající nesmí tlačit na pilu, protože pak by skutečně mohlo dojít k nepříjemnému poranění. Proto, než se partneři pustí do „skutečného“ análního sexu, nejsou od věci hrátky s vhodně zvolenými pomůckami. Dobrou volbou může být anální kolík i sady vibrátorů tvarovaných k danému účelu. Poohlédněte se po nich třeba v diskrétním e-shopu erosstar.cz, kde mimo jiné seženete i přírodní kapky na erekci.

K TÉMATU  Superpotraviny nejsou drahé. Které si můžete dopřát za pár korun?

Důležité je, aby byl dávající obezřetný, citlivý a jemný. Konečník nevylučuje sekret, a proto je vždy na místě lubrikace. Nejlepší lubrikanty pro anální sex jsou ty na vodní bázi. Naopak se vyhněte přípravkům s příměsí chemických látek.

Anální sex a hygiena

Hygiena je při análním sexu na prvním místě. Přesto není důvod k přehnaným obavám – obezřetní buďte především na čistotu erotických pomůcek, které vždy před análními hrátkami vyčistěte a nikdy je bezprostředně po vytažení z konečníku nezasouvejte do pochvy. Mohlo by dojít k přenosu bakterií E.coli a rozvoji zánětu.

Na hygienu je samozřejmě vhodné dbát i v případě, kdy bezprostředně po hrátkách provozujete orální sex. Opět hrozí přenos bakterií a infekční onemocnění, respektive vznik zánětu horních cest dýchacích.

Postrach jménem fekální inkontinence

Na závěr jsme si nechali tu nejméně příjemnou část – fekální inkontinenci. V souvislosti s análním sexem se myšlenka na nechtěné uvolnění svěračů dostaví na mysl každému. Většinou by se nic takového nemělo stát – předpokladem je dobrá kondice střev (lze ji docílit vyváženým jídelníčkem a dostatkem vlákniny). Přijímající by samozřejmě neměl bezprostředně před análním sexem konzumovat větší porci jídla. Vůbec nejlepší je ho praktikovat po vyprázdnění obsahu střev – třeba i po vynuceném (klystýru).

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tenhle pilný papoušek aktivně řeší svůj vzhled. Když se mu jeho vlastní ocasní peří zdá krátké, neváhá svůj zevnějšek pracně vylepšit. Nebo by se dalo prohlásit, že se tento Agapornis chlubí cizím peřím?
Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.
Práce na zahradě je úplně jiná úroveň štěstí a spokojenosti. Pro některé lidi je zahradničení mnohem víc než jen koníček. Není to jen o dřině a potu, zahradničení také pomáhá stabilizovat vaši náladu a zdraví. Příroda a lidé jsou spolu propojeni, je důležité trávit čas v těsném kontaktu s přírodou, protože má velký vliv na naše zdraví. Pokud jste se snažili práci na zahradě vyhýbat, máme pro vás 10 dobrých důvodů, proč byste zde měli trávit co nejvíce času.
Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu se v současné době podepisují na zdravotním stavu velkého procenta populace. Tyto každodenní návyky přinášejí mimo jiné i bolestivé otoky nohou a podporují vznik křečových žil. Jak se s těmito běžnými, avšak velmi nepříjemnými problémy vypořádat?
Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 
Umělci potřebují ke svému tvoření velkou spoustu inspirace. Aby byli skutečně dobří a ve svém oboru vynikali, musí se do svého řemesla naprosto ponořit. A to často vede k situacím za hranicemi běžného chápání.
Kvalitní pohorky oceníte nejen během výpravy na nejvyšší vrchol Tater, ale i při výstupu na Sněžku nebo na výletě k nejbližšímu hradu či zámku.
Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat!
I ženy rády nosí trička. Lze je totiž kombinovat prakticky s jakýmkoliv kouskem oblečení. Hitem jsou bílá trička pod šaty na ramínka. Představíme vám trička pro ženy, které letos v létě můžete nosit všude.
Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
Mladých a talentovaných autorů nebo autorek není nikdy dost. Jednou z nich je i Kristýna Freiová, která je absolventkou Literární akademie. Ta na sebe nedávno upozornila vydáním své již druhé knihy. Ta se jmenuje Nesmrtelný hrabě a je volným pokračováním jejího debutu knihy Galilejec. Kniha je plná fantastických příběhů, ale zamýšlí se také nad podstatnými životními otázkami.
Střevní potíže na cestách představují jeden z největších strašáků a též jeden z nejčastějších zdravotních problémů provázených cestování a dovolenou. Základem je prostá prevence a uvědomění si nástrah před vycestováním. Chceme-li co nejvíce snížit riziko zdravotních problémů, je nutné na to myslet již určitou dobou před cestou a celou dovolenou.

Výběr článků

Kam uschovat všechno zahradní nářadí, sekačku nebo prázdné květináče? Zahradní domek vše vkusně ukryje. Můžete do něj schovávat i jízdní kola, pokud nemáte garáž nebo sklep. Zahradní domek se dá ale postavit i za účelem relaxace na zahrádce, takže to může být takový letní altán. Vyrobit se dá ze dřeva, ale i z plastu nebo plechu. Samozřejmě se nabízejí zahradní domky hotové, nebo si ho můžete nechat postavit na míru pro vás. Inspirujte se!
Bali - nádherný, romantický a přírodou protkaný ostrov, který přímo vybízí k prožití okamžiku, který se na vždy zapíše do vaší paměti jako váš den D. Plánujete zde svatbu? Proč ne, je to ostatně v poslední době poměrně trendy záležitost. Předem byste rozhodně měly vědět, na co se připravit. Svatební specialistka a místní balijský průvodce pro vás připravili souhrnné informace přímo z místa činu.
Jste-li ve věku 55+ a hledáte zaměstnání, můžete se s tím běžně setkat. Věková diskriminace při žádosti o zaměstnání je v naší zemi poměrně běžná. Způsobů, jak ji prokázat a jak se jí bránit, není bohužel mnoho. Ale jsou.

Nepřehlédněte

Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek