Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

10 zakázaných otázek aneb jak si nezkazit romantickou večeři

V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.
jak nezkazit večeři
Otázky, které jsou při romantické večeři tabu. (foto: 123RF)

19. 11. 2021

Svíčky, růže, dobrá večeře, víno, chybí už jen letmé pohledy, dotyky a porozumění. Právě tomu se ale mnohdy nedostává, protože nejsme natolik empatické, abychom vycítily, že muži se chtějí bavit úplně o něčem jiném, než chceme my. Kterým konverzačním tématům byste se proto měla raději vyhnout a jak tedy nezkazit žádnou romantickou večeři?

1. Kolik kolegyní vlastně máš?

Můžete se zeptat na to, co ho živí, co ho na práci baví a co ne, ale když se začnete dopodrobna při romantické večeři vyptávat na to, s kolika ženami během svého běžného pracovního dne přijde do styku, působí to přinejmenším divně.

2. S kolika ženami už jsi chodil?

To je podobná situace. Pokud se ptáte na to, s kolika ženami randil, měl vážný vztah nebo vztah na jednu noc, vyjde nastejno. Proč si chcete společný večer kazit mnohdy nelichotivou minulostí?

3. Jaký typ žen se ti líbí?

Předpokládejte, že přesně ten typ, který představujete i vy. Jinak by pochopitelně s vámi teď nebyl. Co chcete slyšet? Že dlouhonohé, modrooké blondýnky? A přitom vy nemáte ani blond vlasy ani modré oči a už vůbec ne dlouhé nohy. To se chcete mermomocí hádat nebo dělat uraženou? Zapomeňte na selektování žen podle vzhledu. Vždyť to už je dávný přežitek.

4. Ty jsi vážně nikdy žádné ženě nekoupil kytku?

Pravděpodobně mu chcete dát najevo, jak vás mrzí, že vám žádnou květinu nedaroval. Ale nedávejte mu to najevo tím, že ho donutíte vzpomínat na minulost a užírat se výčitkami a myšlenkami na všechny ženy, s nimiž kdy randil před vámi. Třeba si na květiny nepotrpí. Možná jde o ekologa a zastánce názoru, že květiny patří do hlíny, ne do vázy s vodou.

K TÉMATU  Jak se bránit agresivnímu chování

5. A uklízíš si doma pravidelně?

Dost možná si neuklízí ani nepravidelně, proto je tato otázka zcela bezpředmětná. Vážně ho chcete mučit přemýšlením o tom, v jakém stavu se jeho byt nachází momentálně? Nejspíš jste mu zkazila i plán na dnešní noc. Možná vás chtěl vzít po večeři do bytu a ukázat vám, jak žije. To už teď ale rozhodně neudělá.

6. Chtěl bys, abych ti někdy uvařila svíčkovou nebo jsi spíš na kachnu?

Je fascinující, že umíte vařit a šlechetné, že chcete své lásce vařit. Pravděpodobně by to i časem náležitě ocenil, ale nyní, právě v této chvíli, mu připomínáte jeho matku, která se ho zeptá, co si dá k obědu, když k jezdí pravidelně na nedělní obědy. Láska prochází žaludkem, ale není třeba to s tím vykrmováním nijak přehánět.

7. Myslíš si, že mám tlustý nohy?

Myslet si může, co chce, ale vy se možná pravdu nikdy nedozvíte. Vážně si myslíte, že by vám řekl pravdu, kdyby si skutečně myslel, že máte tlusté nohy? Ano, po letech společného soužití se asi svůj názor nebude rozpakovat říct na plnou pusu, ale nyní, kdy se znáte sotva pár týdnů nebo měsíců, si vás ještě nebude chtít tak úplně znepřátelit. Navíc si moc dobře uvědomuje, že ať odpoví, jak chce, bude to pro něj špatně.

8. Nechtěl bys jít se mnou a kamarádkami na bowling?

Pravděpodobně se nebude chtít nechat vystavovat a zkoumat jako kdejaké zvíře v zoologické zahradě. Téměř s jistotou lze říci, že o návštěvu čehokoliv s vašimi kamarádkami stát nebude. Leda že by si chtěl mezi nimi najít svou budoucí partnerku a vyměnit ji za vás.

K TÉMATU  Luxusní zahrady. Takhle může vypadat vaše moderní zóna pro volný čas

9. Víš, co nejvíc nesnáším? Řvoucí auta a motorky

Nejspíš fandíte elektromobilům nebo pěší chůzi. Možná si občas zajezdíte i na kole. Spoustu mužů má ovšem rádo právě silné motory a hlasité výfuky a to jak u aut, tak u motorek. Zatímco vy nad prohánějícím se motorkářem v ulicích nevěřícně a nechápavě kroutíte hlavou, vaše drahá polovička kouká s otevřenou pusou a sní o tom, že jednoho dne vás na motorce také sveze.

10. A kdy mě představíš svým kamarádům?

Jste spolu už pár týdnů nebo měsíců a neznáte nikoho z jeho kamarádů? Pak zatím nemá zájem vás představovat, nebo pro něj přátelé nejsou tak důležití jako vy a nepovažuje to za nutnost anebo žádné kamarády nemá. Nicméně ve všech případech je jen jeho věc, proč vás s přáteli neseznámil. Hlavně si hned nepředstavujte jenom to nejhorší. A především v něm nevzbuzujte výčitky.

Při romantické večeři se bavte o společných zálibách, místech, která chcete navštívit a také o tom, co vám přináší radost. Nevinnými tématy nic nezkazíte, ta těžší si schovávejte na jiné příležitosti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co dělat a čeho se vyvarovat na prvním rande. Buďte hlavně přirozená

Ta největší faux pas, která se opravdu stala na prvním rande

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Chcete dát svému milenci ultra speciální dárek, který mu ukáže, jak vám na něm záleží? Proč nezkusit smyslnou, erotickou masáž? Erotická masáž, která je dokonalým způsobem, jak vás dostat oba do nálady, je skvělou formou předehry a může pomoci budovat a prodlužovat potěšení, aby bylo vyvrcholení ještě příjemnější. A co si budeme, vzrušená budete i vy – a jak! Sama to dnes večer zkuste.
Tělo je dobře propracovaný stroj, který nás pravděpodobně nepřestane fascinovat. Aby však fungovalo tak, jak má, je zapotřebí, aby bylo poháněno správným palivem. Ani klasický automobil nepojede bez benzínu, ani tělo nebude fungovat bez minerálů a vitaminů, které jsou jeho pohonnou hmotou.  
Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá. Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá.
Nikdy jsem nevěřila, že se to stane zrovna mně. Okouzlil mě muž hned na první schůzce. Jeho charisma působilo jako magnet. Nakonec jsem se dozvěděla, že má za sebou bohatou kriminální minulost. Dnes jsem ráda, že jsem se dokázala odstěhovat. Finančně začínám od nuly.
Každá žena se měsíc co měsíc setkává s menstruací, během které se neobejde bez vložek či tampónů. Málokdo si ale v tu chvíli uvědomí, jaké množství odpadu se vytvoří během používání tradičních menstruačních pomůcek, které následně zbytečně škodí okolní přírodě. Naštěstí ale existuje několik ekologických alternativ, za které vám příroda poděkuje a oceníte je i vy z hlediska snadného použití. Pojďme se podívat na téma ekologické menstruace.
Online – to je slovo vystihující dnešní dobu. Dříve jsme byli limitováni staženými daty nebo velkou cenu za strávený čas na internetu – to v jeho začátcích. Nicméně dneska je internet všude kolem nás, a tak se nemůžeme divit, že mu podléhají čím dál častěji i malé děti. Jaká je hranice?
Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
Mykóza je velmi nepříjemný, ale celkem běžný druh infekce. Její příčinou jsou houby, které se běžně vyskytují v našem prostředí. Pokud se kůže nohou nakazí, trápí ji nejen estetické nedostatky, ale také svědí nebo pálí. Při přemnožení hub dochází ke vzniku zánětů.
Máte z „ďolíčků“ na svých stehnech tak trochu depresi? To chce klid! Zkuste na ně vyzrát s pomocí okurky, kokosového oleje, špenátu nebo kapusty. Tyto přírodní poklady mají hodně slibné kosmetické výsledky.
Bušící srdce, zvýšení krevního tlaku i zpocené dlaně. Tohle všechno se děje při pohledu na milovanou osobu. Své o tom vědí především muži, které společnost považuje za pragmatické a necitlivé jedince! Jak jsou na tom jednotlivá pohlaví? Kdo se zamiluje rychleji? Možná budete překvapené.

Výběr článků

V Mexiku mají na propagaci svého mléka Alpura osvědčený recept, a tak není pro místní nic neobvyklého, když mezi regály rozjede svojí show tancující kráva. Před obchodem na ulici nebo uvnitř prodejny předvádí svoje kreace a baví nebo udivuje všechny, kteří se ocitnou v dosahu.
Nadváhou nechce trpět žádná z nás, a proto mnohé ženy usilovně cvičí a snaží se ji udržet na uzdě. Jak je to ale možné, že po čtyřicítce je ten boj s váhou najednou mnohem těžší? Jak to, že ženy, které byly celý život velice hubené, aniž by o to jakkoliv usilovaly, po čtyřicítce začnou najednou nabírat kila? Co se s tělem děje a je možné něco udělat pro to, abyste žili i nadále zdravě, šťastně a netrápili se složitými dietami?
Jeho design je tak čistý a jednoduchý, že vypadá jako přepravní kontejner. Little Big House stojí na svahu hory Mount Wellington ve Fern Tree v Tasmánii. Projekt dokončený v roce 2010 a dokonce vyhrál ocenění v kategorii rezidencí a novostaveb. Jak se vám líbí?

Nepřehlédněte

Pokud se chcete letos blýsknout, bude to chtít do vašeho šatníku zakomponovat alespoň jeden pár stylových tenisek. Že nevíte, jaké kousky budou letos in? Nezoufejte a pojďte se na vybrané modely módních sneakersů podívat s námi. Inspirace na vás čeká!
Každá žena se chce líbit. Některé z nás sází na přírodní krásu, jiné se snaží zdokonalit pomocí různých řasenek, očních stínů, make-upu apod. Když se ale vydáme do obchodu, často tam bezradně stojíme před regálem a nevíme, co si vlastně vybrat. S tím je teď ale konec. Přečtěte si následující řádky a příště půjdete najisto.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek