Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jana (30): Práce erotické masérky mi zničila život. Práci si už nenajdu

Už na gymnáziu jsem věděla, co chci dělat. Chtěla jsem se stát fyzioterapeutkou, pracovat s lidmi a pomáhat jim od bolesti. Jenže to nebylo tak snadné, na vysokou jsem se nedostala, ani napoprvé, ani napodruhé, a tak jsem to vzdala a rozhodla jsem se, že se stanu masérkou. A pak přišla hodně lákavá nabídka.
práce erotické masérky
Práce erotické masérky se mi po letech vymstila. (foto: 123RF)

15. 11. 2021

Pojď pracovat k nám, budeš v balíku

Po nezdarech s přihláškami jsem se přestěhovala od rodičů a našla jsem si místo v jednom baru. Tak jsem si chtěla přivydělat, abych měla na zaplacení nájmu. Samozřejmě jsem si chtěla vydělat na masérský kurz s certifikátem. Začala jsem bydlet ještě se dvěma stejně starými holkami, které podávaly inzerát. A práce erotické masérky byla dobře placená…

Záviděla jsem jim, že si mohly pořád kupovat nové oblečení, chodily si užívat a bavily se v klubech, cestovaly. To já jsem počítala každou korunu, neměla jsem mnohdy ani na jídlo, moc jsem se s nimi nebavila, ony totiž stejně nebyly nikdy doma. Až mě jednou oslovily.

Všimly si, že mám doma knížky o masážích a ptaly se mě, proč je čtu, když dělám v baru. Tak jsem vyprávěla svůj příběh. A jedna z nich vyprávěla zase ten svůj. Že chtěla být tanečnicí, ale bohužel neuspěla, a jednou ji oslovila starší holka, která vedla masérský salón. Nabídla jí práci a ona ji vzala.

Musela projít kurzem, jenže v tom salónu nešlo ani tolik o masáže, jako o něco jiného. Byl to totiž erotický masérský salón. Postupně jsem se dozvěděla, s kým to vlastně bydlím. Druhá spolubydlící dělala striptérku a escort. Tuto práci vyměnila právě za kariéru erotické masérky. Bylo to výhodnější, stejné peníze, ale nemusela už s klienty spát, stačilo, když se svlékla. Nabídly mi, ať jdu pracovat k nim.

Byla jsem v šoku, ale lákalo mě to

Docela jsem zůstala v šoku. No a můj pohled na dokonalé spolubydlící se změnil. Tohle jsme u nás na vesnici neznali. Jenže já chtěla masírovat a chtěla jsem si vydělat. Napadlo mě, že když tu práci vezmu, vydělám si na soukromou vysokou.

K TÉMATU  Toto jsou poslední Ivaniny fotky s Karlem Gottem. Slabší povahy rozhodně dojmou až k slzám

Pak budu skutečná fyzioterapeutka. Budu dělat to, co jsem chtěla vždycky. A tak jsem to vzala. Masérský kurz mi dokonce zařídila majitelka salónu. Osvědčení jsem konečně měla. Žila jsem pomalu svůj sen.

Práce snů

Trošku se to ve mně rvalo. Přeci jen jsem musela být nahá. Prováděla jsem i hodně intimní masáže. Muži byli vzrušení – a mě to přišlo stejné, jako bych dělala v nevěstinci. Ale přetrpěla jsem to, za ty peníze bych přetrpěla cokoliv. Když se ohlédnu zpět, byla to práce snů.

Nenadřela jsem se a domů jsem chodila s krásnou výplatou, a ještě s tuzéry, které taky nebyly malé. Měla jsem všechno. U erotických masáží jsem proto zůstala skoro sedm let. Poté jsem se zamilovala a otěhotněla.

Už to dělat nemůžu

Jakmile jsem žila život dospělé ženy, čekala jsem dítě a měla se vdávat, došlo mi, že svlékání před muži nepřipadá v úvahu. To se nehodilo. Rok po porodu jsem se dostala do finanční tísně. Muž ztratil svou práci, a tak jsem hledala brigádu. Samozřejmě v oboru. To se totiž dalo pěkně dělat i při mateřské. Jenže jsem tvrdě narazila.

Moje práce erotické masérky mi zničila pověst, nikoho nezajímalo, že mám zkušenosti i masérský kurz, prostě už mě všude viděli jako holku, co se svlékala a masírování měla jen jako krytí. Tak to sice nebylo, ale to nikomu nevysvětlíte. Při každém pohovoru se na mě koukali jako na prostitutku, nikdo mě nechtěl zaměstnat, co kdyby si mě někdo pamatoval?

Co bude dál?

Teď už můžu říct, že mi práce erotické masérky zničila celý život. Když mě nechtěli jako masérku, zkoušela jsem to jinde, v obchodech, ve fabrikách, ve firmách, zkrátka všude. Jenže už mě nikdo nechce přijmout, vždy přijde stejná odpověď. Ještěže nikdo nechce vidět životopis, když jdete roznášet letáky.

K TÉMATU  Přivýdělek na rodičovské: Co všechno se vyplatí vědět?

Můj sen se rozplynul. Nikdy by mě nenapadlo, že za tuhle práci zaplatím takovou daň.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Ivana (35): Syndrom vyhoření byl i můj problém. Co mne naučil?

Jindřiška (45): Moje šéfová je příšerná. Jsme pro ni jen čísla!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.
Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
Čeká vás v příštím roce stěhování do nového nebo jen plánujete rozsáhlou rekonstrukci vašeho stávajícího bydlení? V takovém případě by vás mohlo zajímat, jaké budou interiérové trendy pro rok 2023. Pojďte se alespoň na některé z nich s námi podívat.
Říká se: „S chlapem špatně, ale bez něj ještě hůř.“ Tohle rčení nezní pro nás, ženy, tedy vůbec optimisticky! Skoro to vypadá, že ať tak nebo tak, máme to úderem plnoletosti prostě spočítaný, jen s tím chlapem bude ta hrůza zvaná život jaksi snesitelnější. V posledních letech si však stále více žen po rozchodu či rozvodu raději zvolí život o samotě. A navzdory tomuto rčení jen kvetou. Proč tomu tak je? Že by přece jen život bez chlapa skýtal také nějaké výhody? Samozřejmě! Tady jsou.
Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.
Jsou konečně vidět výsledky po dlouhých týdnech strávených v posilovně? Konečně se ukazují buchtičky na břiše, kvůli kterým jste poslední měsíce nejedli sladkosti a drželi si zdravý jídelníček? Nezmařte svou dlouhou snahu a vyhněte se několika věcem, po kterých se tloustne, a to extrémně rychle.
Praha, 9. prosince 2021: Přírody si vážíme a je pro nás důležitá, nicméně náš vztah s ní vnímáme jako příliš povrchní. I to zjistil průzkum společnosti VELUX realizovaný v osmi evropských zemích včetně České republiky. Jsme přesvědčeni, že pobyt v přírodě pomáhá našemu fyzickému i psychickému zdraví, nicméně jen zřídka pozorujeme např. ptáky, stromy nebo mraky. Někteří lidé stráví až třetinu svého života před obrazovkou. Jak se tedy v dnešní době technologií přiblížit světu venku?
Hodí se do každého bytu i domu, její pěstování je nenáročné a zvládnou ho i začínající pěstitelé. Ale víte vůbec, co kokedama je a jak se vyrábí?
Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Stále ještě pracujete na svém novoročním předsevzetí a usilujete o shození posledních vánočních kilogramů? Pak patříte mezi posledních pár statečných. Většina to už dávno vzdala, tudíž už nyní si můžete pogratulovat. Vy se však místo gratulací ptáte sami sebe, jak poslední povánoční kilogramy shodit. Těch posledních pár kilo jde totiž dolů opravdu stěží.
Ve velkém stylu si Marek Ztracený podmanil letošní ceny Žebřík, zatímco Ewa Farna a Chinaski nezůstali pozadu. Výjimečný večer v Plzni přinesl nejen hudební oslavy, ale i poctu legendě Jiřímu Suchému.

Výběr článků

Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?
Pokud chcete dbát na zdravý jídelníček, zaměřte se na naklíčená semena. Obsahují totiž všechny důležité a hodnotné látky, potřebné k životu.
Chystáte se na dovolenou, ale rádi byste se vyhnuli nepříjemnostem spojeným s krádežemi? Zpozorněte u našeho přehledu pěti nejhorších krádežnických destinací a hlavně – pozor na peněženky!

Nepřehlédněte

Vždycky jsem byla tak trošku rebel, do vztahů jsem se úplně nehrnula, závazků jsem se obávala vždycky. Dospěla jsem ale postupně do stavu, kdy mi došlo, že to tahle nemůžu a nechci dělat celý svůj život. Mám partnera už tři roky, on by se rád posunul dál a bydlel se mnou. Ale i přesto, že ho miluji, začínám někde uvnitř sebe couvat. Nevím, zda jeho nátlak ustojím.
Japonská zahrada je působivý způsob úpravy okrasné zahrady. V Japonsku bývala zahrada dlouhodobě otázkou prestiže více, než kdekoli jinde ve světě. V Evropských zemích se nachází parky i zahrady, které si berou inspiraci právě v této zahradní architektuře. Jejich vzhled byl ale přizpůsoben našemu trendu úpravy zahrad. Nic to nemění na tom, že krásně upravená idealizovaná příroda v duchu japonské zahrady je prostě pastvou pro oči.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek