Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Přírodní maska na vlasy pro kvalitní péči

Zdravé lesklé vlasy plné síly a vitality jsou ozdobou každé ženy. Dosáhnout tohoto stavu ale nemusí být vždy snadné. Jednou z nejčastějších chyb je, že svým vlasům věnují ženy péče až příliš. Neustálé mytí, česání, kulmování, fénování či žehlení vlasy zatěžuje a poškozuje. Pravidelná péče je samozřejmě důležitá, je však třeba přistupovat k ní z té správné strany. Jak tedy o vlasy správně pečovat?
vlasy
Pečujete o své vlasy správně?

Jak správně pečovat o vlasy?

Základním prvkem v péči o vlasy je jejich dostatečná výživa. Potřebné živiny lze vlasům dodávat zevnitř i zvenku. V prvním případě je klíčová správná dieta a vyvážená s komplexním obsahem bílkovin, řadou vitamínů i minerálních a stopových prvků, jako je jód, zinek, železo či síra.

Zvenku lze důležité živiny vlasům dodávat v podobě zábalů a masek. V ideálním případě by ovšem měly být vytvořeny z ingrediencí přírodního původu, které nebudou vlasy zbytečně zatěžovat. Vůbec nejlepší je, když maska na vlasy vznikne přímo u vás doma. Při takové domácí výrobě totiž přesně víte, z čeho se maska skládá a co od ní čekat.

Další vlasová péče

Pokud vlasům věnujete náležitou péči, budou mít všechny předpoklady k tomu, aby byly zdravé a byly hezké na pohled. I tak se ale může stát, že s nimi není všechno v pořádku, příčina problému může být zkrátka jinde, než v jejich špatné výživě. Může jít třeba o vypadávání vlasů. V takovém případě sáhněte po přípravcích s obsahem látky zvané minoxidil, která je určená právě pro léčbu padajících vlasů (jak u mužů, tak u žen).

Vlasy si zkrátka zvýšenou pozornost zaslouží. Starejte se o ně dobře pomocí šetrných přírodních produktů. Odměnou bude přitažlivý vzhled i vyšší sebevědomí.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Napájecí zdroj je elektronické zařízení, které v rámci daného výkonu přeměňuje jeden typ elektřiny (nejčastěji střídavé síťové napětí) na jiný (nejčastěji stejnosměrné napětí). Každý zdroj je definován třemi základními parametry charakterizujícími napěťové úrovně a výkony. Jeho úkolem je dodat potřebnou elektrickou energii.
Sotva začalo jaro, už tady máme kolekci oblékání pro podzim a zimu. Tahle módní přehlídka vás hodně pobaví, a přitom je k nerozeznání od těch oficiálních! Stejně jako modely předních návrhářů, ani tohle oblečení byste si na sebe prostě nikdy nevzaly.
Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.
Pokud jste majitelem čtyřnohého mazlíčka, pak víte, že ve své podstatě je jako dítě. Potřebuje vaši péči, zájem i láskyplnou výchovu, zrovna tak trénink, který ho učí dobrému chování a skvělé disciplíně.
Jak je již odpradávna známo, byliny mají až kouzelnou léčivou moc. Zmírňují bolest, napomáhají prevenci nemocí a jsou skvělým pomocníkem v boji proti nemocem. Působí na tělo přímo zázračně, dodávají mu sílu, podporu a zásobí tělo potřebnými látkami. Proto byly vždy neoddělitelně spojeny s léčitelstvím a v hojné míře je k léčení využívaly ještě naše babičky. Obohaťte svůj život o čistě přírodní léčiva, které se používají stovky let a vyrobte si léčivé tinktury přímo u vás doma!
Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?
Je možné, že jste o chitosanu ještě nikdy neslyšeli, a není se přitom čemu divit. Poměrně nový hit v péči o zdraví okouzlil davy lidí po celém světě. Tento doplněk stravy slibuje, že učiní takové změny v organismu, že se po jeho užívání téměř nepoznáte. V čem tedy chitosan učaroval těm, kteří ho používají?

Výběr článků

V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Možná, že vás nikdy nenapadlo, jaký vliv na váš spánek může mít právě výběr prostěradla. Kromě toho, že jeho barva dokáže ovlivnit atmosféru v místnosti, jeho materiál zase může mít na svědomí to, jakým způsobem se vám bude spát a čerpat síly na následující den. Na co všechno je při výběru prostěradla třeba brát zřetel a jak může prostěradlo ovlivnit vaše spaní? Přečtěte si, z jakých možností můžete prostěradlo vybírat a co od jakého materiálu očekávat.
Semínka se do naší zdravé stravy začala postupně dostávat v minulém desetiletí. Nyní jsou už stále častější přísadou v naší kuchyni. Nicméně pořád je mnoho těch, kteří si neuvědomují, jak zdravý přínos pro nás semínka v pokrmech mají. Některá z nich jsou označována dokonce za superpotraviny, což jen dotvrzuje, jak důležitá pro organismus mohou semínka být.

Nepřehlédněte

Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
V posledních letech jsou stále populárnější hesla jako speed hiking nebo fast hiking. Oblečení, obuv a vybavení určené pro tyto aktivity se objevují v kolekcích nejznámějších výrobců. Co to ale je a co to obnáší? Zveme vás k přečtení krátkého článku na toto téma.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek