Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Testujeme nejpopulárnější dietu v Evropě. Viktor ji zkouší s 16 kilogramy nadváhy. FOTO

Hledáte efektivní a zároveň chutnou dietu, která vám bude vyhovovat? V současné době je na vzestupu dieta, která tyto podmínky splňuje, jaká?
dietu
Viktor vyzkoušel populární StockholmDiet.com v Evropě a shodil 16 kg

V současné době je na vzestupu velice populární exkluzivní individuální dietní program StockholmDiet.com. Garantuje svým klientům rychlé a snadné hubnutí. Proto se na efektivnost diety ptáme Viktora, který jí vyzkoušel. Dokázal zhubnout 16 kilogramů tuku rychle a bezbolestně tím, že se držel několika jednoduchých pravidel.

Proč jste si vybral Stockholmskou dietu?


O Stockholmské dietě jsem věděl z doslechu a díky článkům na internetu. Nikdy jsem si ale nemyslel, že dokáže dieta vyřešit mé problémy a tak jsem jí nevěnoval přílišnou pozornost. Potom ale začala tchýně Stockholmskou dietu držet a já si jejích výsledků nemohl nevšimnout. Hubla tak rychle, že jsem si toho všiml při našem každém setkání. Kromě toho byla viditelně šťastnější a spokojenější. Nejsem osoba, která věří reklamám a okamžitě nakupuje všechny produkty z letáků, ale v tomto případě jsem měl výsledky doslova před očima.

dietu
Viktor přijal 10denní výzvu Stockholmské stravy a shodil 16 kg

Jak u vás dieta probíhala?


Dokončil jsem test na oficiálních webových stránkách a obdržel výsledky. Následně jsem se musel držet několika sepsaných instrukcí. Všechny potřebné suroviny byly dostupné v klasických obchodech a k mému překvapení jsem při zdravém stravování i ušetřil. Během prvního týdne jsem hubnul kilo denně. Nemyslete si, že jsem každý den snědl jednu mrkev a kousek zelí. Jídla z dietního plánu byla nesmírně jednoduchá a chutná a nikdy jsem tak neměl hlad. Já osobně bych ani Stockholmskou dietu nenazýval “dietou”, protože toto slůvko může spoustu lidí odradit. Jedná se zkrátka o stravovací plán se skvělými receptory  připravenými experty tak, aby vám zajistily výsledky. Každý se diví, když řeknu, že jsem zhubnul tolik kil, aniž bych jednou jedinkrát navštívil posilovnu. Samozřejmě, že tou největší změnou je ranní pohled do zrcadla. Štíhlejší postava vám umožní získat ztracené sebevědomí, což platí i v mém věku. Co ale v zrcadle neuvidíte je nesmírná dušení pohoda, více energie a radost ze života, kterých si teď mohu užívat. Dieta mi sice neubrala ztracené roky života, ale díky několika jednoduchým pravidlům mi ubrala přes 16 kilo, což se na mě pocitově projevilo, jako kdybych opravdu omládl o 16 let.

K TÉMATU  Potraviny, co se jen tváří jako dietní. Ale naroste vám po nich zadek!
dietu
StockholmDiet.com – zhubněte s lahodnými recepty



Se serverem StockholmDiet.com zhubnete tím, že budete jíst svá oblíbená jídla. Začněte s bezplatným testem a zhubněte za 7 dní!


Co byste doporučil ostatním, kteří chtějí zhubnout?

dietu


Rychlé a snadné hubnutí není mýtus! Když se dívám kolem sebe, přijde mi, že nadváha trápí spoustu lidí. Spousta z nich si přitom sama sobě nalhává, že je to OK. Myslíte si, že změna životního stylu je komplikovaná? Stačí, když se začnete držet rad dietních expertů stojících za Stockholmskou dietou a změna vašeho životního stylu malá, ale nesmírně efektivní. Efektivita diety a rychlost zajištění výsledků. Jsem rád, že svými výsledky mohu motivovat ostatní.

Není to jen další obyčejná dieta – je to vaše rozhodnutí žít lepší život bez kil navíc. ZAČNĚTE ZDE A NYNÍ vyplněním jednoduchého testu zdarma!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Máte doma nějakého čtyřnohého mazlíčka? Nebo dokonce přímo psa? Tohle video vás pobaví! Jak dokonale nenápadní umí být psí hříšníci?
Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.
Ano, skutečně se to děje a rozhodně to není žádná vzácnost. I ženy po třicítce nemusejí mít manžela a děti, jen mezi námi pořád existují tací, které to nejenom překvapuje, ale dokonce i pohoršuje.
Jste zamilovaná a v růžovém oparu si možná ani nepřipouštíte, že byste potřebovali v manželství nějakou smlouvu, která bude řešit vaše finance. Jenže je to tak. Během manželství může nastat mnoho skutečností, které ovlivní vaši finanční situaci. Proto je smlouva o společném či odděleném majetku je dobrým řešením. Říkáme jí předmanželská smlouva.
Celé jaro jste se snažila zhubnout do plavek. Pár kilo je dole a vy vypadáte skvěle. Tak si dovolíte na dovolené trochu hřešit. U vody si dopřejete zmrzlinu, odpoledne aperol, večer pár koktejlů. Když přijedete domů, zjistíte, že váha je opět nahoře. Co dělat, aby se to nestalo?
Myslíte si, že podle prvotního pohledu na tvář člověka můžete usuzovat na jeho charakter? Podle fyziognomie tomu tak opravdu je. Roli hraje vzhled očí, nosu, úst, čela, ale i jejich vzájemné rozložení v obličeji. Pojďme si říct aspoň některé indicie, které vám mohou poskytnout důležité informace o druhém člověku. Je ale samozřejmě jen na vás, jak velkou váhu tomu budete přikládat...
S příchodem miminka se ženě naprosto změní život. Najednou je zde někdo, kdo vás zcela potřebuje, je na vás zcela závislý. S tím se pojí i změny v soužití partnerů. Některý muž je na velkou změnu z postu partner na povolání otec schopen pružně reagovat. Někdo naopak odmítá novou roli přijmout a zarputile si jede ve starých kolejích. K čemu taková situace vede? A proč je tak nebezpečná?
Laformela je duo, které před lety založil český designér Antonín Soukup a slovenská návrhářka Miroslava Kohutiarová. A s každou svojí novou kolekcí jsou důkazem, že pracovat se svým životním partnerem může fungovat.
Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.
Split je druhým největším městem v Chorvatsku a každoročně láká mnoho turistů. Toto místo spojuje dávné krásy historie s moderním způsobem života. Čekají vás zde krásné památky, skvělé jídlo a mnoho zajímavostí, které byste si neměli nechat ujít.
Už jste slyšeli o naturopatii? Že ne? V tom případě poslouchejte dobře. Možná na alternativní medicínu nevěříte, ale pokud ano, naturopatie vás bude bavit. Existuje už od roku 1936 a je oblíbená hlavně mezi příznivci lidového léčitelství.

Výběr článků

Po dlouhé a poměrně chladné zimě nám do schránek doputuje každoroční vyúčtování za energie. A mnozí se naprosto zhrozí, jelikož nejen, že musí doplácet, ale doplatek je doslova do nebe volající. V této chvíli nemohou dělat nic jiného než se zavřenými oči šek odeslat, a poté přemýšlet, jak snížit energetickou náročnost rodinného domu. Ono to ostatně není nic těžkého, tipy na několik úsporných opatření vám přinášíme.
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Ještě váš byt nedýchá vánoční atmosférou? Do Štědrého dne zbývá dost času, abyste do bytu vnesli ducha Vánoc. Výzdobu nemusíte kupovat hotovou, je to finančně poměrně náročné. Stačí pár drobností koupit, něco nasbírat v přírodě, inspirovat se a začnou se dít zázraky.

Nepřehlédněte

Mnohokrát skloňované téma, které patří dlouhodobě na seznam globalizačních problémů v celém Západním světě. Věděly jste, že podle statistik z roku 2018 průměrný Čech ročně spotřebuje zhruba 785 kilogramů potravin a zhruba 200 kilogramů vyhodí? Statistiky Evropské unie mluví jasně. Každoročně se vyhodí zhruba 88 milionů tun jídla. Každá česká domácnost má tak ve své režii svoji vlastní spotřebu a záleží jen na nás, jak se k ní postavíme.
Jaké jsou vaše plány a cíle? Chcete zůstat v zajetých kolejích zaměstnance? Nebo prahnete po výstupu ze své zóny komfortu, která s sebou nese také start podnikání? Ať už chcete rozjet velkou společnost nebo působit „na vlastní noze”, v obou případech by vám v knihovně mělo dřímat několik knižních výtisků, které mohou člověka sedmimílovými kroky posunout kupředu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek