Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Co o vás říká indiánský horoskop?

Tento horoskop vynalezli indiáni ze Severní Ameriky, kteří uctívali různé totemy a věřili, že člověk narozený v určitý den v roce je příbuzný s konkrétními zvířaty. Své znamení znáte, teď poznejte svůj totem. Třeba vám odkryje spoustu nového o vaší povaze, věci, o kterých jste dosud nevěděli.
indiánský horoskop
Co o vás prozrazuje indiánský horoskop? (Foto: 123RF)

16. 09. 2021

Husa (12.12-19.1)

Indiánský horoskop zahrnuje i husu. Jejím hlavním elementem je země, ke které se pevně váže. Lidé narození v tomto znamení jsou tradicionalisté, odpůrci všeho nového. Zároveň mají v oblibě kvalitu, rádi se oblékají draze a extravagantně. Dokáží pečlivě zamaskovat své rozjitřené emoce.

Vydra (20.1-18.2)

Jejich základní element, ke kterému se váží a charakterizuje je, představuje vzduch. Tito lidé jsou výjimečně inteligentní a neskonale vtipní. S velkým potěšením pomáhají ostatním a mohli by se pro ně přímo rozdat. Mají sklon ke klidu, rovnováze, zajímají se o meditaci a sebereflexi. Často to bávají snílci. Oddávají se zcela své rodině a dětem, s nimiž mají hluboké vnitřní spojení.

Puma (19.2-20.3)

Jejich elementem je voda, a to v podobě klidné nebo i nespoutané. Jsou to velmi skromní lidé, mají rádi své soukromí. Patří k těm, kteří mají rádi mystiku a magii. Často jsou ale také náchylní k melancholii a depresi. Umí být velmi nerozhodní a nejistí. Raději skrývají své city, než aby urazili své blízké.

Orel (21.3-20.4)

Jejich živlem je oheň. Mají obrovskou fyzickou, duševní a emocionální energii. Často vyzařují optimismus daleko kolem sebe. Přizpůsobují se situaci i v těch nejnáročnějších podmínkách. Snadno se nechají pohltit novými nápady, avšak s tím souvisí i velké množství nedokončených úkolů. Břitký jazyk je často dostává do problémů.

Bobr (21.4-20.5)

Jejich elementem je element země. Mají vysokou inteligenci, na které si zakládají. Často se snaží o to dokázat víc, nebo se víc dozvědět. Jsou velmi nestálí, nevydrží na jednom místě. Milují pohyb, rychlost, změnu. Dokáží být paličatí, což se odráží v jejich odhodlanosti dospět k cíli. Snadno dokáží řešit vznikající problémy, ať už jejich nebo cizí. Milují luxus a pohodlí. Dodržují patriarchální názory.

Los (21.5-21.6)

Jejich živel je vzduch. Typická je pro ně fascinace a nadšení pro každou drobnost. Každého okouzlí svou elegancí a nadhledem. Dokáží své nadšení a energii snadno přenést i na své okolí. Jedná se však o povrchní lidi, kteří nemohou a nechtějí nést odpovědnost za důsledky svých činů. Je těžké na ně spoléhat nebo jim příliš věřit.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 3. - 4. 10. 2018. Zrelaxujte a náročné činnosti nechte na jindy!

Datel (22.6-22.7)

Jejich elementem je voda. Na prvním místě je pro ně rodina a rodinné hodnoty. Starají se o materiální blaho své i svého okolí. Chtějí předně zabezpečit rodinu. Celý život si udržují mladistvého ducha. Vždy rádi přijímají hosty a věnují se hovorům s nimi. Přednostně si váží toho, co mají doma, na vnější svět příliš nehledí.

Moréna (23.7-22.8)

Jejich element je oheň. Mají všechny vlastnosti úspěšného vůdce: jsou odvážní, odhodlaní a rozhodní. Je však těžké jim proniknout do duše. Jsou velmi pomstychtiví, nikdy na nic nezapomínají. V hněvu jsou nepředvídatelní. Nikdy nad nimi nebudete mít moc.

Medvěd (23.8-22.9)

Jeho element je země. Medvědi jsou energičtí, odvážní a spolehliví lidé. Jsou také velmi vtipní. Rychle a snadno dosáhnou svých cílů. Rádi ovládají sebe i ostatní. Milují děti, ale vychovávají je v přísnosti a poslušnosti.

Havran (23.9-22.10)

Základní živel je pro ně vzduch. Jsou nebývale vynalézaví, rychlí a zvědaví lidé. Mají mnoho přátel a jsou velmi emotivní. Věří v silné přátelství a lásku na celý život. Zacházejí s dětmi s velkou náklonností.

Had (23.10-22.11)

Jejich živel je voda. Jsou velmi chytří, plní inovativních nápadů a kreativity. Pravdou však je, že pokud jejich myšlenky nebudou přijaty, rozčílí se. Milují komunikaci s opačným pohlavím. Také jsou velmi přitažliví. Jejich děti od nich dostávají svobodu, ale jejich chování je neustále sledováno zvenčí.

Jelen (23.11-21.12)

Jeho živlem je oheň. Intuice těchto lidí je často nepřekonatelná. Mohou se stát velkými proroky. Dokáží tak vnést do společnosti nové inovace a nápady. Dosahují vynikajících výsledků v práci díky své tvrdé práci a vytrvalosti. Spíše soutěží s přáteli, než spolupracují.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Která znamení jsou nejvtipnější a která na rozdíl preferují vážnost?

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na pondělí 10. 9. 2018. Dejte si pozor na imunitu a nepouštějte se do zkrášlujících procedur na obličeji!

Ženy ve znameních zvěrokruhu – kteří muži je přitahují?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Krásné umění, inspirované oceánem, vlnami a příbojem. Neobvyklé techniky použití barev a přírodních materiálů vytváří skutečné skvosty, které si můžete udělat také. Stačí trochu tvořivosti a váš originální kousek je na světě. Je to i inspirace na perfektní dárek pro někoho z rodiny, přímo z vašich rukou.
Mnohokrát skloňované téma, které patří dlouhodobě na seznam globalizačních problémů v celém Západním světě. Věděly jste, že podle statistik z roku 2018 průměrný Čech ročně spotřebuje zhruba 785 kilogramů potravin a zhruba 200 kilogramů vyhodí? Statistiky Evropské unie mluví jasně. Každoročně se vyhodí zhruba 88 milionů tun jídla. Každá česká domácnost má tak ve své režii svoji vlastní spotřebu a záleží jen na nás, jak se k ní postavíme.
Spokojenost se svými prsy je důležitá pro sebevědomí žen a mnohdy se ani nejedná o jejich samotnou velikost, ale spíše tvar a celkový vzhled. A právě to můžete vhodnými cviky ovlivnit. Prsa je možné pomocí jednoduchých cviků zpevnit, což se promítne nejen do vašeho vzhledu, ale především do spokojenosti s vlastním tělem.
Máte toho v práci moc a o víkendu se nevzmůžete na víc než vyprat, uvařit oběd a uklidit? Zkuste si udělat trochu času pro sebe, aktivně si odpočinout a zažít něco nového. Nechte děti u babičky a s partnerem si vyjeďte na Jižní Moravu. Tento kouzelný kraj je ideálním místem pro to vydat se na cestu za ochutnáváním vína a sportem na kolech. Co všechno tedy můžete na Jižní Moravě během víkendu zažít?
Miloš Zeman brzy sesedne z pozice hlavy státu. 8. března 2023 tomu bude 10 let od složení prvního prezidentského slibu Milošem Zemanem. Byl zvolen, jako první, přímou volbou a svůj mandát po pěti letech obhájil. Třetí kandidaturu Ústava nepovoluje, a tak teď Česko hledá nového prezidenta. Nebo historicky první prezidentku? Po čem volá naše společnost?
Trápí vás posledních několik kilogramů, které chcete ještě do léta zhubnout? Pak je načase požádat o pomoc bylinky. Právě ty jsou zelenými pomocníky, kteří při hubnutí zaručeně pomůžou. Otázkou zůstává, jaké konkrétní bylinky podporují hubnutí a ze kterých si tedy udělat čaj?
To se ví, že nejjednodušší ze všeho je koupit si růže v obchodě a o víc se nestarat. Jenže co by to pak bylo za zábavu? Kde by byl ten pocit, že si něco sami vypěstujete a můžete se tím kochat a chlubit všem známým? U růží to platí dvojnásob. Dokáží udělat na zahradě takovou parádu, že od nich nebudete moci odtrhnout oči. A to už za drobet té námahy rozhodně stojí!
Firemní večírky, svatby, narozeninové oslavy nebo rande. Vybrat správné oblečení pro tu kterou příležitost, je samo o sobě dost obtížné.
Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.
Hnědé uhlí, známé pro své využití v domácích a průmyslových kotlích, je pro mnohé z nás klíčem k útulnému a teplému domovu během chladných měsíců. A výběr správného paliva je důležitý nejen pro váš rodinný rozpočet, ale i pro celkovou efektivitu vytápění a ochranu životního prostředí.
Asi pro vás není žádnou novinkou, že s přibývající propojeností všeho a všech se ztrácí schopnost se skutečně odpojit. Mozek je zaplaven doslova nevysychajícím proudem informací, které zároveň nedokáže zpracovat. Co se vlastně děje a co můžete dělat pro svůj spokojený život?
I ve větších bytech může být někdy koupelna situována tak, že šetříte každým centimetrem, aby se vám tam vešel alespoň sprchový kout, umývadlo a pračka. Koupelna je zatím stále nejčastějším a nejlepším místem, kam pračku umístit. Jaké vymyslet řešení, když je koupelna opravdu těsná?

Výběr článků

Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?
Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.

Nepřehlédněte

Sychravé počasí střídá prosluněné dny. Ráno vycházíme ven téměř v mrazu, odpoledne šplhají teploty ke dvaceti stupňům. Právě toto období patří k těm, kdy se nachlazení nejspíš nevyhneme. Pokud ale znáte triky našich babiček na posílení imunity a přírodní léčbu rýmy a kašle, ničeho se obávat nemusíte.
V dnešní době je těžké se někam vydat na dovolenou, jelikož všude se setkáte s nejrůznějšími restrikcemi z důvodu Covid-19. Proč se tedy zbytečně vystavovat nebezpečí návštěvy zahraničí? Vždyť v koutech naší republiky je tolik krásných míst, kde můžete strávit skvělou dovolenou, a navíc tak podpořit náš cestovní ruch a ekonomiku?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek