Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

4+1 tipy na seriály, které každou ženu vtáhnou do děje

Dámy, máte v plánu se svými kamarádkami prožít opravdu skvělou dámskou jízdu? I když jsou kavárny i restaurace otevřeny, neznamená to, že musíte nutně utrácet. Stále se ještě můžete uchýlit do pohodlí domovů a podívat se na nějaké skvělé romantické (a nejen romantické) seriály, které vás doslova vtáhnou do děje.
tipy na seriály
Na co se podívat, když venku není zrovna veselo? (foto: 123RF)

21. 06. 2021

Někdy zkrátka není nálada na lidi kolem. Někdy chcete jen “zapadnout” do ďolíku na pohovce a sledovat smyšlené příběhy lidí, které vám vlévají naději do žil. Abyste nad výběrem jednoho seriálu nestrávila své mládí, vyberte si z našeho krátkého seznamu. Tipy na seriály nabízí pro každou něco. 

Gilmorova děvčata/Gilmore girls 

I když pro řadu žen nebudou námi doporučované seriály ničím neznámým, možná nakonec zjistíte, že jste vlastně i takový základ, jako zmíněné seriály, doposud neviděli. Kupříkladu Gilmorova děvčata. Seriál známý dlouhá léta, přesto se najdou mezi námi ženy, jež ze všech sérií viděly sotva pár epizod. A to je velká škoda. Děj točící se kolem samoživitelky a její dcery, se kterou mají báječné pouto je totiž naprosto fantastický! Plný zvratů, dějových linek i skvělých tipů.  

Gilmorova děvčata nejen ve své době uchvátila nejednu generaci. A i když by si člověk myslel, že nemohou přijít s ničím dalším, nedávno se světu ukázala ještě jedinečná čtyřdílná série po letech, která seriál uzavřela (tedy, alespoň na nějakou dobu). Díly jsou hodinové, každý je pojmenován podle jednoho ročního období. 

Big Little Lies 

Vzpomínáte si na dobu, kdy seriál “Big Little Lies” vstoupil do databáze seriálů? Jednalo se o doslova hit roku, který si prakticky všichni zamilovali. Nejen, že se v seriálu mine rovnou několik skvělých, velkých herců, ale také děj má něco do sebe.  

Seriál není zrovna pro ty, kteří milují romantiku. Je to spíše pro ty, kdo milují vraždy, kriminalistickou tematiku a kdo opravdu s chutí řeší sebevětší i sebemenší hádanky.  

Sex ve městě/Sex and the City 

Co by to byly tipy na seriály pro ženy, kdyby v nich chyběl legendární seriál “Sex ve městě”, který pojednává o čtyřech ženách, respektive kamarádkách tak podobných a na druhou stranu tak odlišných. Zažívají příběhy, jaké zažíváme také nebo které bychom nejraději rádi zažili. A to je ostatně ten důvod, proč nás doslova pohltí. 

K TÉMATU  Historie nejoblíbenější sladké drogy - čokolády!

Ve chvíli, kdy seriál dokoukáte, čekají vás dva filmy, které jsou jeho pokračováním. I ty stojí za to, ovšem seriál je seriál.  

https://www.youtube.com/watch?v=Gfjp9sVRxyQ

Desperate Housewives 

Jestliže jste milovníkem amerických seriálů, které jsou snoubením dramatu s komedií, je načase svůj čas věnovat seriálu nazvanému “Desperate Housewives”. Jedná se o opravdu extrémně populární americkou sérii, která zaujme diváka od prvního okamžiku. Zejména ženy si přijdou na své.  

Důvodem je samozřejmě děj, který se točí kolem problémů moderních dam. Řeší se otázky rodiny, vztahů, názorů ostatních lidí. Obecně je to vážně skvělá podívaná.  

Ví o tobě/Behind the eyes 

Z novějších seriálů stojí za zmínku seriál “Ví o tobě”, který jsme také zařadili mezi naše tipy na seriály. Jedná se o dramatický, nakonec i mysteriózní seriál, který každou ženu doslova vcucne. Důvodem je především zajímavý, charismatický herec, jenž zkrátka nedá spát. Co bude stát za vaší nespavostí je i jeho manželka, která je zkrátka podivínem, možná až psychopatkou. 

Samotný děj je velmi napínavý, velmi zamotaný a člověka donutí přemýšlet nad tím, co si vlastně myslet nebo kdo je ten špatný. Poslední díl je sice spíše úletem, z něhož má někdo pocit, že hůř se to odfláknout nemohlo, ale někomu naopak přijde velice sympatický.  

Co je také třeba konstatovat, tak že seriál byl natočen podle knižní předlohy. A ta je mimochodem také skvěle hodnocená! Po pročtení referencí se jistě rozhodnete své volné večery trávit nad touto atraktivní knihou. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Nejlepší zahraniční komediální seriály všech dob! Jaký je váš favorit? 

Seriály na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Bez mobilu si už nedovedeme život představit. Místo toho, abyste ale surfovali na netu nebo si psali s přáteli a leželi doma na posteli, můžete ho využit k zeštíhlení a posílení celého těla. Mobilní aplikace vám mohou posloužit třeba k vytvoření zdravého jídelníčku nebo zařazení cvičení do každodenního programu. Na trhu je dnes nepřeberné množství apek, co za vás odvedou velký kus práce nebo vám hubnutí aspoň zpříjemní. Vyzkoušejte některý z navrhovaných tipů!
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?
Teplo domova, domácnost, ze které čiší pohoda, plápolající oheň v krbu, pohodová hudba, tlumené osvětlení, a především přírodní materiály. Vítejte ve vašem novém domově, kde díky dánskému hygge trendu konečně zavládl klid, mír a dokonalá pohodička.
Osoby narozené v tomto zemském znamení dokáží projevit lidskost, jako žádné jiné. Proto se řadí mezi ta znamení, jež jsou nejvíce starostlivá a pečující. Umí se zaměřit na nejmenší detaily. Se svou vysokou mírou praktičnosti berou život tak, že nic se neděje náhodně.
Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.
Kolik je na světě leváků a pro jaké pohlaví je tenhle „dar“ typičtější? V čem vynikají a jak jsou na tom se zdravím? Možná vás překvapí i to, kolik leváků se pohybuje na hollywoodském červeném koberci!
Všimly jste si, dámy, že hráči hokeje jsou tak sexy, že pod nimi i ten led taje? Abyste pochopily, co tím myslíme, podívejte se na seznam 10 nejhezčích a nejžhavějších hokejistů posledních let. Věřte, že vaše sny se dostanou na trošku jiný level než doposud.
Celý den v jednom kole. Práce, děti, rodiče, domácnost. Nedej bože, když do toho zazvoní telefon a tam se ozve plačící kamarádka, že jí opět ten její nadával. Najednou vám začne docházet, že je toho na vás prostě moc. Kde se stala chyba? Příliš jste začali obětovat své vlastní životní štěstí a darovali jste ho na stříbrném podnose jiným lidem. Pomalu tento program změníme. Konec sebeobětování!
Na letošní zimu se opět vyrojila spousta krásného oblečení pro ženy. Hlavním heslem je různorodost. Frčí lesklé, kovové barvy, černá – bílá, žlutá, růžová a samozřejmě i různé barevné kombinace. Kožešinové límce jsou stále módní, ale měly by být vždy odnímatelné.

Výběr článků

Co si pro nás dnes hvězdy připravily? Zásadní je, že co dnes vyslovíte, stane se skutečností! Nevěříte? I přání mají energii. A každá energie se počítá. Dávejte si proto pozor, co říkáte a co při tom cítíte. Kromě toho šetřete své nohy. Co ještě dalšího?
Milujete nakupování a ještě více milujete nakupování za super nízké ceny? V tom případě jste tady správně a určitě byste si neměli nechat ujít následující řádky! Pro všechny shopaholiky, kteří neodolají rozšiřování své sbírky o nové bezva kousky, jsme sepsali celkem 4 tipy na skvělé outlety, v nichž nakoupíte luxusní oblečení, boty i doplňky za parádně nízké ceny!
V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.

Nepřehlédněte

Rozvod, rozchod, nevěra, výpověď z práce, smrt blízké osoby, nemoc, to vše bychom mohli označit jako životní krize. A nejen to, důvodů životních krizí je mnoho. Životní krize potkají během života každého člověka a některým z nich se nelze vyhnout.
Trávíte-li pracovní dobu z velké části přikováni k monitoru či displeji mobilu, může to mít negativní vliv na váš zrak. Zvláště pokud i volný čas vyplňujete sledováním sociálních sítí, surfováním po internetu nebo sledováním televize, vaše oči příliš často ostří na blízkou vzdálenost, což pro ně není přirozené. Může to vést k různým komplikacím od svědění a podráždění očí přes rozmazané vidění až po akomodační křeč. Na otázky odpovídá MUDr. Lucie Valešová, primářka Oční kliniky DuoVize Praha.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek