Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Systém, který posune vaše zuby i vás

Krásný, rovný úsměv bez bolesti a téměř na počkání slibuje inovativní systém neviditelných rovnátek Invisalign. Rovnátka jsou totiž navržena tak, aby odhalila úsměv, po kterém toužíte. Díky snímatelným rovnátkům tak opravdu během pár měsíců změníte svůj život.
zuby
Krásný úsměv s revolučními rovnátky, které nabízí Invisalign můžete mít i vy!

Moderní a efektivní metoda rovnání zubů je v současné době nejpokročilejší metodou v ortodoncii na světě. Jeho úspěšnost tkví především v tom, že jsou rovnátka vyrobena přímo vám na míru. Během léčby jednotlivé fólie pozvolna pohybují vašimi zuby a postupně je tak dostávají do správného postavení. Každý nepatrný posun je předem naplánován pomocí speciálního 3D systému.

Takto fungují pouze rovnátka Invisalign

Průhledná rovnátka Invisalign se vyrábí na míru z materiálu SmartTrack. Tento materiál je klinicky testovaný a je vhodný i pro výrobu rovnátek pro děti. Průhledné fólie se díky unikátnímu systému pohodlně uchycují na zuby.

Zuby jsou stále v pohybu

Zatímco váš život může lidně plynout dál bez jakékoliv změny, vaše zuby se budou neustále pohybovat. Systém Invisalign totiž dělá svou práci diskrétně a nikdo o nich nemusí vědět. Vzhledem k tomu a také díky skutečnosti, že je léčba bezbolestná, je můžete pohodlně nosit doporučených 22 hodin denně s pouze malým přerušením.

Malé posuny, velké změny

Na dokonalé výsledky navíc nemusíte čekat až na konec léčby. Už zanedlouho po zahájení léčby postřehnete první změny vašeho úsměvu. Svou cestu můžete navíc sledovat a porovnávat své pokroky pomocí aplikace My Invisalign Smile. Těch si však jistě při každé výměně fólií všimnete sami.

Odhalte zdravější úsměv

Je prokázáno, že vyrovnání zubů má pozitivní dopad na jejich celkové zdraví. Rovnátka lze snadno sundat, takže můžete pokračovat v čištění zubů kartáčkem a zubní nití a normálně tak udržovat správnou hygienu ústní dutiny. A protože jsou rovnější zuby méně náchylné k zubnímu kazu a onemocnění dásní, investice do vyrovnaného úsměvu může v budoucnu dokonce minimalizovat potřebu nákladných zubních zákroků.

Navíc se už během léčby výrazně zlepší kondice vašich zubů. Vzhledem k tomu, že si během léčby budete muset častěji čistit zuby, pravděpodobně zaznamenáte úbytek zubního plaku, tak jako většina pacientů.

K TÉMATU  8 velkých neřestí, které kazí vaše záda

Vzhledem k tomu, že díky technologiím je možné vyměňovat jednotlivé fólie rovnátek Invisalign každý týden namísto dvou týdnů můžete dosáhnout vytouženého úsměvu už za 3 měsíce.

Systém, který váš život posune, ale nenaruší

Vzhledem k tomu, že jsou rovnátka snímatelná, můžete je snadno nasazovat a sundávat podle potřeby. Vy se tak nadále můžete bez omezení těšit z oblíbeného jídla. Pokud vás čeká důležité jednání nebo se chystáte sportovat, můžete rovnátka vyjmout a později zase nasadit. Nemusíte se tedy vůbec omezovat. Aby byl však výsledek dokonalý, je potřeba, abyste byli disciplinovaní a rovnátka skutečně sundávali jen v nutných případech.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Čekáte přírůstek do rodiny? Gratulujeme! Jednou z velice krásných povinností, která na vás v budoucích měsících čeká, vymýšlení, jak zařídíte pokojíček. Jaké jsou novinky, které vás potěší, a co by v pokojíček pro miminko rozhodně nemělo chybět?
I když se loňské léto neslo v poměrně propršeném duchu a člověk si víc užil dešťů než sluníčka, stejně nás to z úsporného hlediska příliš nespasilo. Respektive to nespasilo ty, kteří dešťovou vodu nechytali a nadále z ní netěžili. Jejich spotřeba vody byla stejně vysoká jako každý rok, ovšem ti aktivnější se těšili z rapidní úspory.
Doba adventní, pečení cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem a očekávání příchodu Ježíška – to vše k Vánocům jak je známe my patří. Ovšem víte, kde se tyto tradice a zvyky skutečně vzaly a kam až sahají kořeny Vánoc?
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.
Léto je tady a s ním i výlety na hrady, zámky, do lesa nebo letní akce a festivaly. Ale už jste zkusily výlet parním vlakem? Skvělý tip na víkend pro vás! Celá rodina nebo jen vy se svojí polovičkou, cestování historickým vlakem má svoje jedinečné kouzlo.
Hněv, strach, zklamání. Nepříjemné emoce, které prožívá každý. A každý na ně reaguje trochu jinak. Jak to udělat, abyste se v náročných situacích nenechaly vykolejit a co nejrychleji našly ztracenou rovnováhu?
Zimní zahrady jsou u nás stále více oblíbené. Kdo by si nechtěl užívat sluníčka a přirozeného světla i v době, kdy venku panuje zima. Vybudováním zimní zahrady navíc zvětšíte svůj obytný prostor a vznikne tak příjemné spojení s přírodou. Pokud je prostor i vytápěný, nic vám nebrání trávit zde váš čas kdykoliv. Jakou si vyberete?
V každé domácnosti nechybí alespoň jedny nástěnné hodiny. Co takhle zvolit nějaké obří, které se stanou dominantou vašeho interiéru? Retro styl je pořád v oblibě, tak se inspirujte překrásnými kousky. Dřevo, jeho imitace nebo design starých nádražních hodin navozují příjemnou atmosféru. Hodí se prakticky kamkoli, do ložnice, kuchyně nebo obývacího pokoje. Nejenom, že ukazují čas. Jsou zároveň krásným doplňkem vašeho interiéru.
S novým rokem přichází i řada předsevzetí, mezi nimiž jasně vévodí redukce tělesné hmotnosti. Pokud si i vy přejete zhubnout a nechcete samotnému hubnutí věnovat mnoho času nebo ten čas na dlouhé cvičení jednoduše nemáte, určitě vás zaujme Power Plate. Proč je tento druh cvičení tolik oblíbený a jak je možné, že můžete redukovat tuk během pár minut?
To nejlepší z čistého minimalismu předvádí překrásná rezidence od studia FGR Architects ve městečku Portsea v Austrálii. Stavba z roku 2016 se stojí na vyvýšeném povrchu, díky kterému nabízí otevřený pohled do všech stran. Podívejte se na ten výhled na oceán!
Růže jsou překrásné a mohou mít mnoho podob, navíc patří k odolným a také k nejstarším rostlinám, které se pěstují. Můžete si je vysadit do záhonků, ale i do květináčů. Vždy vám budou dělat radost nejen tím, jak vypadají, ale i tím, jak voní. Jak se o ně ale správně starat? Co potřebujete k tomu, aby růže kvetly dlouho?

Výběr článků

Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Kdo by neznal roztomilá dvojčata Annie James a Hallie Parker z filmu Past na rodiče, kde si Lindsay Lohan zahrála dvojroli po boku Dennise Quaida a Natashy Richardson. A právě tento film se stal jejím odrazovým můstkem, který jí navždy změnil život.
Móda je tématem, které zajímá především ženy. Samozřejmě že existují i pánové, jež se vyznají v módních trendech, a dokonce je baví je sledovat. Ale spíše je to doménou žen, které na toto téma jsou schopné vést se svými kamarádkami dlouhé dialogy. Největším problémem bývá si vytvořit vlastní šatník. S ním se potýká spousta žen. Tápou a zkoušejí a hledají rady a inspiraci. Řešením by mohl být kapslový šatník. Co je jeho podstatou?

Nepřehlédněte

Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?
Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek