Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Vyhrajte přípravky pro psychickou i fyzickou pohodu!

Pandemie doléhá na nás všechny. Negativní zprávy, úmorné diskuze kolem zákazů a stále se nelepšící situace nikomu neprospívají. Spíše naopak. Těžce doléhají nejen na naše tělo, ale i duši. Ovšem udržet si vitalitu je jedinou cestou, jak my sami můžeme situaci čelit. Proto si pojďme zahrát o doplňky stravy Naturevia Omega 3 a Magnesium 1, které prospějí nejen naší fyzičce, ale i psychice.
Stres
Omega3 a magnesium jako základní doplňky stravy při náročných fyzických i psychických aktivitách v této pandemické době
Omega3
Proti fyzické i psychické únavě vám pomůže Omega3

Odborníci mají jasno v tom, co bychom měli udělat pro to, abychom posílili naši imunitu. Měli bychom si dopřávat zdravou a vyváženou stravu a také vitaminy. Kromě nich experti doporučují v rámci prevence užívat i omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Právě ty jsou nezbytné pro náš organismus a mají na něj komplexní vliv. Podporují zdravé srdce, ale i správnou činnost mozku a očí. Prokázán byl také jejich pozitivní účinek na duševní vitalitu, snížení hladiny triglyceridů v krvi či udržení normálního krevního tlaku. Také pomáhají tělu se vypořádat se zánětem. Jenže organismus si je neumí sám vyrobit, a proto mu je musíme dodávat a to buď stravou, nebo různými přípravky. Pomoci nám může přípravek Naturevia Omega 3 One-a-Day, který patří k nejsilnějším na trhu. Jedna jeho kapsle, jež plně pokryje potřebnou denní dávku, obsahuje minimálně 700 mg omega-3 mastných kyselin. Je to 2x více oproti běžným přípravkům s rybím olejem. Lepší vzpruhu pro imunitu bychom hledali jen těžko.

Posila pro nervy

Nejistota ohledně budoucnosti, dlouhodobé omezení kontaktů a neustálé sezení doma nikomu na náladě nepřidá. Pandemie hodně poznamenala i naši psychiku. Podrážděnost, rozladění a únavu známe a zažíváme skoro všichni. Abychom nedopadli ještě hůř, je na čase s tím něco dělat. První pomocí může být hořčík. Tento minerál dokáže ulevit při nervovém nebo psychickém napětí a zároveň dodá energii. Jeho ideálním zdrojem je přípravek Naturevia Magnesium 1, jehož jedna malá tableta denně zajistí potřebný přísun hořčíku.

Mějme na paměti, že ve zdravém těle se skrývá zdravý duch, a pokud budeme psychicky strádat, brzy se to odrazí i na našem organizmu. Proto se starejme i o duši, dopřejme ji vše, co potřebuje. Od potřebných látek až po činnosti, které nás baví a činí nás šťastnými.

K TÉMATU  Podzimní deprese: 5 tipů, jak jí předejít a vyzrát na ni

Co můžete vyhrát:

Získat můžete jeden z pěti balíčků s přípravky Naturevia, který obsahuje Omega 3 One-a-Day a Magnesium 1. Hodnota 1 výhry je cca 450 Kč.

Soutěžní otázka:

Kolik mg omega-3 by měl denně přijímat dospělý člověk? (Nápovědu najdete ZDE)

SOUTĚŽ UKONČENA

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

O spodním prádle se zrovna moc nemluví, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o něco opravdu intimního, ale přitom tak běžného. Také proto jsou fakta o spodním prádle tak trochu zapovězena – ale věřte, že i v tomto případě se můžete zasmát a podivovat, jakou proměnou spodní prádlo prošlo za tu dlouhou řadu let od jeho vynalezení.
Tinktury se v oblasti léčitelství používají už stovky let. Zájem o ně však v souvislosti s nástupem moderní léčby trochu ochladl. Dnes je tomu opět jinak. Naopak se znovu vracíme k přírodě, které mnohdy věříme víc než chemii, do níž vlastně nevidíme. Léčivé tinktury se proto čím dál hlasitěji hlásí o slovo a jedině dobře. Rozhodně mají co nabídnout.
Objevte kouzlo vintage módy, která se v roce 2024 vrací na scénu s novou silou. Zjistěte, proč retro kousky oslovují moderní fashionisty a jak je začlenit do vašeho šatníku.
Marie byla od mala o něco plašší než ostatní děti. Viděla věci, které ji znepokojovaly. Až v dospělém věku si vše dokázala rozklíčovat za asistence duchovně naladěných lidí. A dnes? Po překonání dlouhé nemoci pomáhá Marie lidem ve svém okolí.
Kvalitní spánek je nepostradatelnou součástí našeho života. Když ale koukneme na současná čísla, je až k neuvěření, kolik lidí trápí problémy se spánkem. S přechodnou nespavostí si tělo dokáže poměrně dobře poradit, ovšem pokud dlouhodobě nemůžete usnout anebo se často probouzíte uprostřed noci, nastává problém, který si v zájmu vašeho zdraví žádá urychlené řešení. Jak si s tím šikovně poradit?
Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.
Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
Vánoce mají jedinečnou atmosféru, kterou miluje snad každý. Zdokonalte ji podle vašeho vkusu! Vánoční dekorace promění váš domov v kouzelnou pohádku. Zkuste to letos trochu jinak!
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
S příchodem sychravých a deštivých dnů nemusíte mít obavy, že se budete doma nudit. O zábavu se vám postará Netflix, který má ve své nabídce dokumenty, co vás chytnou za srdce.
Strie představují typ jizev, které se objevují v případě rychlého natažení nebo zmenšení kůže. Pokožce dodávají pružnost dva proteiny – kolagen a elastin. Díky náhlým změnám se tyto proteiny roztrhnou a kůže ztrácí elasticitu. Její hlubší vrstva zůstane odhalená a objevují se malé jizvičky. Strie se nejvíce objevují v těch místech, kde se ukládá tuk – oblasti břicha, hrudníku, hýždí, boků. Ničím neobvyklým nejsou strie vyskytující se na stehnech, rukách nebo zádech.

Výběr článků

Kdo by dnes neznal zlatý devadesátkový hit jménem ledvinky. Během devadesátých let se jednalo o velice stylový kousek, který se nejčastěji kombinoval s batikovanými tričky a zvonovými kalhoty, případně se stejnými kalhotami a halenkou se zvonovými rukávy. Když se však ledvinky najednou stáhly z trhu, mnohé ženy to sice oplakaly, ale nakonec se se skutečností smířily - ledvinky už zkrátka nejsou v módě. Jejich žhavé kousky byly odhozeny do koše nebo zapadly hluboko do skříně. Jenže to je škoda. Každý módní trend totiž jednou ožije a ledvinky opravdu nejsou výjimkou.

Nepřehlédněte

Cambridge dieta se skládá ze šesti kroků. Zaručuje rychlé hubnutí a těší se velké popularitě. Navíc vám po celou dobu bude k dispozici speciální nutriční poradce. Zní to až neuvěřitelně dobře? Pojďme se na tuto zázračnou dietu podívat zblízka!
Dnes už většina z nás fotí mobilem. Někomu to jde dobře, jinému méně. Přestože je paměť telefonu skoro nekonečná, nač pořizovat nekvalitní a zbytečné obrázky? Máme pro vás pár základních rad a pravidel, jak fotit tak, aby byl výsledek top!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek