Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček vlasových masek GLISS

Dámská liga si pro vás ve spolupráci se značkou GLISS připravila speciální soutěž o balíček různých druhů dámských vlasových masek GLISS! O jaké produkty se jedná a co musíte udělat pro výhru? Přečtěte si článek níže, ve kterém naleznete odpovědi na tyto otázky.
vlasy
Soutěžte s námi o balíček vlasových masek GLISS!

17. 02. 2021

17. 02. 2021

Hledáte všestranný produkt, který se postará o vaše vlasy? Objevte nové vlasové masky GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE TREATS, které nabízí čtyři funkce v jednom balení. Ať už chcete o vlasy pečovat před, nebo po mytí, rozmazlovat je nebo vyživovat – nové masky to zvládnou! Díky vysoce účinným veganským recepturám obsahujícím protein a ořechové oleje či másla, posilují struktury vlasů a poskytují intenzivní výživu – pro lesklé, hladké a hedvábné vlasy.

Vlasové masky GLISS

Všechny tři masky GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE TREATS jsou všestrannými pomocníky nabízející širokou škálu péče od mírné až po intenzivní, čímž vyhovují potřebám vašich vlasů. Kombinace proteinu a babassu ořechového oleje, bambuckého nebo kakaového másla dává vašim zatěžovaným a poškozeným vlasům všestrannou péči. Tato nová řada využívá výhod proteinu k posílení vlasů, čímž předchází jejich lámavosti a podporuje zdravý lesk a extra jemnost. Ořechové oleje a másla vyživují vlasy a zároveň je rozmazlují svými pečujícími vlastnostmi.

Vyzkoušet můžete tři typy vlasových masek. První s babassu ořechovým olejem je ideální pro výživu a obnovu barvených vlasů. Druhá maska obsahující bambucké máslo zase hýčká a posiluje vlasy a předchází jejich lámavosti. Poslední novinkou řady je maska s kokosovým máslem nabízející intenzivní péči, která posiluje, regeneruje a hydratuje.

Jak se masky GLISS používají?

Jak použijete produkty z řady GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE TREATS je zcela
ve vaší režii. Při aplikaci před sprchováním, poslouží maska jako lehká péče před nanesením šampónu. Nechte ji působit na mokrých či suchých vlasech a poté pokračujte ve svých běžných činnostech. Masku také můžete bez obav použít místo kondicionéru. V případě, že potřebujete intenzivní a hloubkovou péči, aplikujte masku dvakrát až třikrát týdně. Produkty 4-IN-1 můžete použít také pro závěrečnou rozmazlující péči jako kondicionér bez nutnosti následného opláchnutí. Tato péče se doporučuje pro obzvlášť suché konečky.

K TÉMATU  Vyhrajte balíček pro zmírnění napětí

A jaké jsou druhy?

GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT (hydratující péče), 400 ml, doporučená cena: 149,90 Kč.

Pro suché a poškozené vlasy.

GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT (hydratující péče), 400 ml, doporučená cena: 149,90 Kč.

Pro poškozené a barvené vlasy.

GLISS 4-IN-1 PERFORMANCE MOISTURE TREAT (hydratující péče), 400 ml, doporučená cena: 149,90 Kč.

Pro slabé a poškozené vlasy.

Chcete získat balíček všech třech těchto produktů zadarmo? Odpovězte na následující otázku a vyhrajte! Soutěž trvá do 4.3.2021.

GLISS
Vyhrajte balíček tří vlasových masek GLISS!

Kolik % z celkového složení produktů je přirodního původu?

Soutěž ukončena 4.3.2021

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Klimakterium neboli menopauza je přirozené období v životě ženy, které může nastat kdykoli mezi 45. až 55. rokem života. Organismus pozvolna přejde z reprodukční fáze do fáze klidové. Tahle fyziologická životní etapa se prostě nedá zastavit ani obejít. A tělo vám může připravit horké chvilky právě ve věku, kdy se cítíte tak skvěle. Dá se ale to zvládnout.
Představte si nezapomenutelný únik od každodenního shonu a vydáte se s celou rodinou na dobrodružnou jarní dovolenou. V našem článku "Jarní prázdniny! Kam na jarní prázdniny s celou rodinou?" vám přinášíme inspirativní tipy na rodinné výlety a aktivity. Od přírodních krás až po kouzelná města, pojďte s námi objevit zajímavá místa, která poskytnou všem členům rodiny nezapomenutelné zážitky. Vyzvěte svou rodinu k dobrodružství a společně objevujte nové obzory v tomto jarním období. Kam se vydáte vy?
Můžete lásku ovlivnit tím, co naservírujete k obědu? Přísloví, že láska prochází žaludkem, má určitě svůj význam. Jídlo je totiž jeden ze způsobů, jak zapůsobit na partnera, uklidnit ho nebo povzbudit pro další partnerské aktivity. A také společně strávit denně klidný čas.
Udržitelná móda již není jen trendem, ale nezbytností. Naučte se, jak skloubit lásku k módním trendům s odpovědným přístupem k životnímu prostředí, a to vše s elegancí a stylem.
„Chtěla jsem dětem stačit, abych nefuněla po pár krocích jako parní lokomotiva. A samozřejmě jsem chtěla, aby měl manžel zpět tu ženu, kterou před lety poznal. A musím se přiznat, že jsem to dělala i kvůli svému sebevědomí a také zdraví.,“ svěřuje se usměvavá Tereza. Po několika neúspěšných pokusech o zhubnutí si mladá maminka Tereza našla cestu pomocí OB kliniky v Praze. Vzorem jí byla kamarádka, která sama podstoupila chirurgickou léčbu a motivací manžel a dvě malé děti.
Grill párty, ale i tradiční české opékání se těší stále větší popularitě! Není tak divu, že se mění i zvyklosti ohledně vybavení letních teras či pergol. V současné době zde už nenajdete jen pohodlné posezení pro rodinu a přátele, ale i další kusy praktického nábytku, které poskytují cenný úložný prostor na věci, které je vhodné mít při trávení volného času venku po ruce.
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!
Máte obývací pokoj vybavený podle posledních módních trendů, ale přijde vám nudný a zcela bez života? Chtěli byste mu dodat šmrnc nebo naopak tento prostor zútulnit a vykouzlit si tak harmonický domov? Tak se zkuste podívat na několik zajímavých typů, jak vykouzlit z vašeho obýváku opravdu útulný společenský prostor.
V pražském Rudolfínu se odehrál večer plný emocí a překvapení, kde 31. ročník cen Český lev odhalil své hrdiny. Večer, kdy se historie prolínala s novou tvorbou, přinesl do popředí talent, který čekal na svůj okamžik čtyři desetiletí. Simona Peková, jejíž výkon ve filmu "Přišla v noci" ji vyřadil z řad nekorunovaných králů českého filmu, se stala symbolem večera. Zatímco "Bratři" si odnesli titul za nejlepší film, byl to právě seriál "Volha" a snímek "Bod obnovy", kdo dominoval počtem ocenění. Které momenty letošního ceremoniálu vás nejvíce oslovily a jaký film či umělec pro vás byl objevem roku?
Osvěžovače vzduchu jsou dnes součástí prakticky každé domácnosti. Vyrobte si je sami, budou mít příznivý vliv na vaši náladu i zdraví.
Být v současné době v karanténě, to není nic příjemného. Všichni to ostatně velmi dobře víme, jelikož nouzový stav už trvá přes měsíc a ještě nějaký ten čas trvat bude.
Doba od 21. února do 20. března patří jenom Rybám, poslednímu dvanáctému znamení zvěrokruhu. O Rybách je známo, že jsou znamením důvěřivým a empatickým. Mají rády jistotu a dokážou lidem porozumět víc než kdokoliv jiný.

Výběr článků

My Little Pony - tato ikonická značka malých, barevných poníků se stala symbolem radosti a přátelství po celém světě. Bez ohledu na váš věk, My Little Pony vám okamžitě získá srdce svou roztomilostí a pozitivní energií. Ponořte se do světa barev, přátelství a dobrodružství My Little Pony a objevte nový způsob, jak obohatit svůj životní styl.
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.

Nepřehlédněte

Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
Máte před sebou první rande a hned jdete společně na večeři? Gratulujeme k takové odvážnosti. Přemýšlela jste někdy nad tím, co všechno se ale při takové obyčejné večeři může stát?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek