Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Jak nastražit malý vtípek na partnera. Budete se královsky bavit!

Okořenit si společné partnerské chvíle nemusíte jen v rámci ložnice. Co takhle vymyslet nějaký malý vtípek, na který budete dlouho vzpomínat? Máme pro vás pár tipů, které hravě zvládnete, a kterými svého partnera trochu pozlobíte a vyprovokujete k akci. Pojďte se pobavit i vy!
vtípek
Jak nastražit vtípek na partnera. Ať je ve vztahu legrace! (zdroj foto: www.123rf.com)

04. 01. 2021

Trychtýřek, pane

Jak nastražit vtípek na partnera? Budete potřebovat pouze trychtýř, který vám leží v kuchyňské lince, gumičku do vlasů nebo jiný drobný předmět, a sklenici s vodou.

Nejdříve si trychtýř vložte za kalhoty a na vršek hlavy si položte gumičku. Potom ukažte partnerovi, jak gumička po pohybu hlavou spadne do trychtýře, a vy skórujete svůj první bod! „Hurá, gól!“ zavolejte nadšeně. „Teď jsi na řadě ty!“

Partner se samozřejmě nenechá zahanbit a vloží si trychtýř do kalhot. Až si položí na hlavu gumičku a bude se soustředit na to, aby se mu podařilo ji trefit do trychtýře, rychlostí blesku použijte přichystanou skleničku s vodou, kterou vlijte do trychtýře. Žbluňk!

Jaká je reakce vašeho partnera? Stojí jako zmoklý kohout, je naštvaný nebo vás honí po bytě a dožaduje se odvety? Škádleníčko klidně využijte jako milostnou předehru. Pokud tedy nemáte doma morouse – to by jej k akci nevyprovokovalo, ale pouze by se zabednil sám do sebe.

Líbí? Jdeme dál!

Photoshop vtípek

Celý den jste v práci a s partnerem si maximálně vyměňujete textovky typu: „Prosím cestou nakup toaleťák“. V tom případě bude třeba si trošku pohrát s dnešní legráckou. Nejprve si najděte fotku nějakého skutečně velkého hafana. Klidně špinavého, to je jen plus.

A až si vyberete mazlíčka přímo pro vás, jeho krásnou siluetu přidejte ji ve photoshopu na fotku vašeho obýváku. Napište partnerovi krátký text: „Cestou z práce jsem u domu našla tohoto chudáčka. Hned se mu u nás zalíbilo. Těšíme se na tebe. S láskou …“ A čekejte, až tato atomovka přistane v mobilu vašeho miláčka.

Možná se i v mysli vašeho partnera po dvou vtípcích začne rodit nápad na pomstu, proto rozhodně brzy očekávejte nějakou podobnou legrácku i vy.

K TÉMATU  Lindsay Lohan: Od dětské hvězdy ke kokainové královně věznice

Kuličky

Škodolibý úsměv se vám rozhostí po celé tváři už když tuto legrácku budete chystat. Máte rádi cereální kuličky? V tom případě jich tentokrát kupte maxi balení, budete je potřebovat. Do jaké skříňky ve vašem bytě chodí váš partner nejčastěji? Sahá po hrnku na kávu jen co přijde domů?

Výborně, máte jistotu, že se skvěle pobavíte! Nasypejte pořádnou porci kuliček do poličky, kde bude váš partner šmejdit jako první, a počkejte, až jej překvapí. Sotva ji otevře, rozsypou se všude kolem. Ups! Prostě vtípek!

Veselá rošťárna se vám klidně povede i v případě, že kuličky nasypete třeba do skříňky od zrcadla, co máte v koupelně.

Už není!

Co má váš partner nejraději za mlsání třeba k televizi? Už ho úplně vidíte, jak si chce dát svou oblíbenou mlsku, a přitom byste ráda vymyslela nějaký drobný žertík? V tom případě dnes v obchodě kupte tyto věci, které má velmi rád, rovnou dvě. Jednu vysypejte bokem nebo nemilosrdně snězte, a druhou si nachystejte, až budete žehlit svůj žertík.

Obal od snězeného výrobku krásně načančejte, ať vypadá věrohodně a nedotčeně. Dovnitř klidně vložte vzkaz, veselého smajlíka, nebo jen slovo „Hahahahaha!“ Vyčkejte, až se po celém dni bude chtít usadit na gauč a dát si svou oblíbenou dobrotu. A vychutnejte si ten pohled, když se dozví pravdu. Královsky se pobavíte!

Trochu škádlení ještě nikoho nikdy nezabilo. Užijte si trochu legrácek a občas se přimějte k tomu, abyste vymysleli něco, co ten druhý nečeká. Rozvíříte stojaté vody, pobavíte se, a pokud se u toho budete tvářit jako zlobivá holčička, která potřebuje naplácat, večer máte o zábavu postaráno. Už se těšíte? Který vtípek zkusíte jako první?

K TÉMATU  Nejroztomilejší zvířecí miminka. Chlupatí mazlíčci vám zpříjemní den

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Domácí aktivity v době karantény jsou nevyhnutelné. Dochází nápady? Máme několik tipů na skvělé domácí aktivity pro celou rodinu

Zkuste se nezasmát. Tyhle kočičky vás svým dováděním naladí na zbytek dne

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto se rychle blíží a s ním i koupání a další radovánky. Jenže ty každoročně pro mnoho žen skončí nepříjemnými potížemi. Pálení či řezání při močení bývají jejich typickými prvními příznaky. Pokud se u vás projeví, na nic nečekejte a okamžitě jednejte. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle a následnými recidivami v podobě opakovaných problémů močových cest. Máte-li k těmto letním potížím sklony, myslete na prevenci!
Aktuální trendy bydlení pro podzim 2019, které představil Hornbach. Pokud hledáte inspiraci na nové nápady pro váš interiér, stačí si vybrat svůj styl.
Zahalte se do tepla a vydejte se s námi na lednové dobrodružství plné venkovních aktivit vhodných pro všechny věkové kategorie! Bez ohledu na věk si můžete užít odpoledne při sáňkování, procházky v zasněženém lese či stavbu sněhuláka. Připravte se na lednovou zábavu a objevte radost z aktivit pod širým nebem.
S postupem digitální éry a vzrůstajícím vlivem sociálních sítí se mění nejen náš každodenní život, ale i způsob, jakým procházíme světem romantických vztahů. Seznamovací aplikace se zdají být klíčem k pohodlnému a snadnému hledání partnera, přesto se s nimi vážou otázky a zážitky, které mohou ovlivnit náš citový i sociální život. Tato nová realita digitálního seznamování ovlivňuje různé aspekty mezilidských vztahů a vyvolává diskuse o pravé podstatě lásky v online prostředí.
Zatímco svět čelí velkému množství výzev, jako je například změna klimatu nebo nedostatek obnovitelných zdrojů, společnost by měla začít ženské nápady a vynálezy brát vážněji. Proč? Protože i ženy už mnohokrát dokázaly, že si zaslouží na poli vědy uznání.
S teenagery to občas nebývá snadné. Začnou být drzí, odmlouvat, prosazovat více své názory a nám najednou připadá, že jsme na ně krátcí. Paradoxní ale je, že právě v těchto dobách vás, vaši lásku a péči váš potomek potřebuje nejvíc. Řekneme vám, jak s ním udržet hezký vztah pomocí každodenních činností.
Máte před sebou volný víkend a přemýšlíte, co byste se svojí láskou podnikli? Nebo jenom hledáte atraktivní destinaci, kterou navštívíte při další letní dovolené? Nemusíte vždy jezdit tam, kam většina lidí. Zajeďte si za romantikou, která se vám doslova vryje pod kůži.
Připravuje vás o nervy celulitida nebo akné? Řešení těchto kosmetických problémů představuje olej z čajovníku australského. Mimochodem, ten vás zbaví také lupů a pomáhá zneviditelnit vzhled jizev!
Pokud sledujete televizní pořady, pak jistě znáte reklamní spot, ve kterém se hádá, jestli daný člověk trpí lupy nebo seboreou. V obou případech mluvíme o problémech, které umí člověka potrápit. A v obou případech mluvíme o potíži, která se projevuje svěděním pokožky hlavy. Že vás taky svědění pokožky trápí? Pak je načase zjistit, jestli je vaším problémem právě seborea nebo klasické lupy.
Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.
Saláty k obědu, svačiny po cvičení nebo šťávy z ovoce jsou obecně považovány za zdravé, ale pokud s nimi nezacházíte správně, vašemu hubnutí spíše uškodí. Dresing na salátu je často stejně kalorický, jako kdybyste snědly hamburger, a ovocné šťávy mají energetickou hodnotu jako tabulka čokolády. Jak si správně poradit s přípravou jídla při hubnutí?
„Už to mezi námi není takové, jako dřív. Chybí mi chvíle, kdy jsme neřešili jen pleny, očkovaní, hlídání, opruzeniny, růst zoubků. Náš sexuální život je po narození dítěte na bodu mrazu. Všechno se točí kolem prcka a nemáme na sebe s partnerem už vůbec žádný čas. Jsem uvázaná doma a můj svět je jen pračka, pleny a sporák. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy měla čas umýt si vlasy nebo si udělat nehty. Co máme mimino, jsem pro svou ženu druhé kolo u vozu. Všechno mám na krku já a partner mi s ničím nepomáhá. Moje žena o sebe přestala pečovat.“ Tohle je výčet těch nejčastějších příčin sporů, které vyvstávají po narození dítěte. Poznáváte se v některém z uvedených příkladů? Dnešní článek vás provede nejčastějšími příčinami partnerské poporodní nebo chcete-li rodičovské krize.

Výběr článků

Okenní parapety nemusí zét prázdnotou, i když teploty padají k nule. Stačí, když si vysadíte rostliny, jež jsou pro podzim typické a kterým podzim dokonce prospívá. Jednou takovou podzimní květinou je vřes, který se hravě popere i s prvními zimními mrazíky. Jelikož ho lze koupit v bílé i růžové barvě, bude hezky zdobit jinak pochmurné a smutné okenní parapety.  
Na naši psychiku je toho prostě někdy moc: Práce, starost o rodinu, výchova dětí, péče o domácnost, do toho musíme mnohdy řešit osobní krize a krize ve vztahu. Není tedy divu, že občas už nemůžeme dál, cítíme se unavení a nejdou nám věci tak, jak bychom si představovali. Můžeme si občas myslet, že jsme jen líní, znechucení, a za to se i občas stydíme.
Drží vás stále novoroční předsevzetí? Jste stále odhodlaní zhubnout povánoční kilogramy nebo jste se rozhodli zhubnout nezávisle na tom, že je začátek roku, který se obvykle v duchu plnění novoročních předsevzetí nese? Možná vás trápí, že kilogramy nejdou dolů tak rychle, jak byste očekávali. Na vině může být pomalé spalování. To naštěstí lze podpořit, a to spalovači tuků. Tedy opravdu se jedná o něco, co funguje? Nebo jsou to jenom dobře propagované produkty slibující nám štíhlou a sexy postavu?

Nepřehlédněte

Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
V posledních letech jsou stále populárnější hesla jako speed hiking nebo fast hiking. Oblečení, obuv a vybavení určené pro tyto aktivity se objevují v kolekcích nejznámějších výrobců. Co to ale je a co to obnáší? Zveme vás k přečtení krátkého článku na toto téma.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek