Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Intimní partie bez podráždění. S touto metodou se zbavíte pupínků a zarostlých chloupků

Toužíte pod dokonale hladkém prostředí ve vašich intimních partiích? Pravidelně se holíte a používáte nejlepší metody holení, krémy a pěny, ale stále vás obtěžují občasné pupínky vzniklé v důsledku zarostlého chloupku? Chcete se jich zbavit jednou provždy, aby vaše intimní partie byly neodolatelně hebké a hladké?
holení
Jak se oholit bez podráždění a hlavně bez pupínků? (zdroj foto: prosvet.cz)

17. 06. 2020

17. 06. 2020

Pak zapomeňte na drahé holící prostředky nebo jiné krémy a podobné výrobky. Nemusíte ani chodit do speciálních studií a utrácet hromady peněz. Stačí si přečíst náš návod, který vyřeší všechna vaše intimní trápení. Jak se zbavit nepříjemného podráždění těchto míst?

Braňte se podráždění přírodní cestou

O intimní partie se snaží pečovat zejména ženy. Chtějí, aby jejich intimní část byla dokonalá, hygienicky čistá a nemusely se tak bát případných zdravotních problémů. Mnohé ženy si to mnohdy neuvědomují, ale i přes tuto snahu a péči využívají celou řadu chemických prostředků, které mohou snažení spíše oddálit.

holení
Holení intimních partií může způsobit podráždění a nepříjemné pupínky. (zdroj foto: pixabay.com)

Mnohem lepší je využít přírodní způsoby, s nimiž se například zcela přírodní cestou zbavíte nežádoucích chloupků, které jsou strašákem intimních partií.

Pouze dvě přísady

Chcete-li tedy se zarostlými chloupky skoncovat navždy, zkuste alternativní řešení konvenčního holení. Možná budete překvapeni, ale bude vám k tomu stačit obyčejná jedlá soda, která je univerzálním pomocníkem nejen v domácnosti, ale také v oblasti hygieny a zdraví. Jedlá soda je přírodní produkt s mnohostranným využitím. Mezi její účinky patří mimo jiné také odstraňování nežádoucích chloupků v intimních partiích. Na naši metodu budete potřebovat: 200 ml vody a lžíci jedlé sody.

Výsledky už po třech dnech

Z těchto dvou přísad si vytvořte důkladným smícháním roztok. Přivedete vodu k varu a poté necháte vychladnout. Následně nasypete jedlou sodu a dobře promícháte. Velmi jednoduchou aplikací nanesete tento roztok na konkrétní oblast a půjdete si v klidu lehnout. Ráno se klasicky opláchnete vlažnou vodou a je to. Budete-li takto postupovat každý den, už po třech dnech budou patrné první výsledky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pokud trpíte na akné nebo ekzém, na vině může být i špatné trávení

Průvodce krásnou pletí. Jak se stravovat, aby vaše pleť byla svěží a vypadala zdravě

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pokud jste nadšený cestovatel, a soustavně pracující člověk, pak asi jako každý bojujete s omezenými dny na dovolenou. Jak ale najít kompromis - tedy cestovat, a přitom si neplácat v práci volno? Řešením mohou být víkendové pobyty a my jsme si pro tentokrát vybrali jedno lákavé místo – evropské lákadlo v podobě Londýna. Co navštívit v Londýně, když nemáte moc času?
Takzvané koitální sblížení představuje zajímavou techniku, která může ještě vylepšit vaše sexuální zážitky. Setkat se lze také s názvem koitální vyrovnávání, tento termín je označován také zkratkou CAT z anglického coital alignment technique.
Otevřete dveře k zdravějšímu životnímu stylu. Dnes přinášíme vám praktické rady a osvědčené tipy, které vám pomohou iniciovat a udržet zdravé návyky. Od malých každodenních změn po postupný proces adaptace, čeká na vás průvodce, jak integrovat zdravější rozhodnutí do svého každodenního života. Jste připraveni na cestu k celkovému zlepšení svého životního stylu? Pojďte do toho snámi a objevte radostné stránky zdravějšího já.
Jeden by se ze všech těch vědeckých studií zbláznil. Co platí dnes, za pár týdnů už se zase shazuje ze stolu. Jak se to tedy má s vodou s citronem, kterou jsme měli pít každé ráno? Pomůže nebo naopak? Možná vás fakta překvapí.
Barva bot o vás hodně prozradí a v případě lodiček to platí dvojnásob. Vyberte si barvu podle svého vkusu a osobnosti a doplňte svůj outfit chytře a vkusně. Lodičky jsou klasické dámské boty, kterými nikdy žádný model nepokazíte. Můžete je brát na slavnostní příležitosti k róbám, ale využijete je i v casual módě. Ženy v byznysu je také ocení ke kostýmkům nebo do práce na jednání. Lodičky jsou kouzelně ženské, proto se vyplatí mít jich víc párů. Jaké barvy by neměly chybět ve vašm obetníku objevíte v tomto článku.
Možná si to ani neuvědomujeme, ale plasty jsou všude kolem nás. Některé jsou velmi cenné a pomáhají nám v běžném životě. Například plastové součástky elektroniky, plastové rukavice a pomůcky v nemocnicích nebo plastové součástky aut a všeobecně plast používaný v průmyslu. Některé plasty nám ovšem neslouží léta, ale jen pár hodin nebo dokonce minut. Proto bychom se na tyto druhy plastů měli zaměřit a začít s nimi šetřit. Jak můžeme v domácnosti během každodenních činností plasty eliminovat?
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?
Možná trápí i vás, jen o tom nevíte, nebo jste si toho ještě nevšimli. Ačkoliv jsou sklivcové zákalky považované za projev ”stáří” a zhoršujícího se vidění, ve skutečnosti se mohou objevit už kolem třicátého roku života.
Holčička si zamilovala štěně jménem Oakley, které rodina čerstvě adoptovala. Spokojený pejsek sladce spí, zatímco mu malá pečovatelka zpívá ukolébavku. Co na tom, že je to falešně a občas to trochu tahá za uši, Oakley si zkrátka láskyplné obětí užívá.
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.

Výběr článků

Přestože Vánoce jsou obdobím radosti a dávání, může být výběr vhodného dárku pro děti někdy komplikovaný. Dnešní článek na Dámské Lize upozorňuje na pasti nevhodných dárků pro nejmenší pod stromečkem. Od nesprávných hraček až po problematické trendy, prozkoumáváme, co by rodiče měli brát v úvahu při výběru dárků pro své ratolesti, aby byly nejen radostné, ale i bezpečné svátky
Co mají společného ovesné vločky, fenykl, anýz, mrkev a hnědá rýže? Možná víc, než byste řekly. Tihle spasitelé vám totiž hodí záchranné lano, když se „výroba“ mateřského mléka ocitne v pořádné krizi!
Víte, kolik tekutin by měl denně vypít pes a kolik kočka? A jak včas rozpoznáte dehydratované zvíře, kterému jde o život? Naučíme vás to. A poradíme také optimální domácí podmínky, za které vám chlupáč poděkuje!

Nepřehlédněte

Miss krásy Kathy Zhu musela svoji korunku vrátit už následující den. Důvod je absurdní: před rokem si odmítla nasadit hidžáb. K tomu navíc zveřejnila nelichotivou statistiku o černoších. Přestože byla pravdivá, vedení soutěže jí titul okamžitě odebralo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek