Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jaká bude móda a co pofrčí letos v létě? Jsou tu trendy pro rok 2020

Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
móda
Zjistěte, jaké budou trendy pro léto 2020 a buďte neodolatelná!

05. 05. 2020

Nebude nuda, nebude šeď. Letos pofrčí vysoce elegantní a vkusné trendy oblečení tón v tónu, i jedna velmi ujetá věc! Nebo více? Pojďme si to spolu projít, bude to jízda!

Praktičnost a nositelnost

Máte pocit, že módních kousků, ve kterých se nedá vyjít z domu, už bylo dost? V tom případě budete letos jásat! Holá záda, kdy mrzneme, štekle na nechutně vysokých podpatcích, nebo nesnesitelně vycpaná ramena-kolena-kozena, to nás letos rozhodně nečeká. Výstřelky letos netáhnou. Naopak – prosazuje se praktičnost oděvu a jeho nositelnost. Kráska, která spadne kvůli platformám či ultra vysokém podpatku – to letos nehrozí. Dámy, jedeme stylově, sexy, a hlavně prakticky!

Frčí oversized modely, ve kterých se budete cítit pohodlně. Různé střihy košil, které můžete doplnit jednoduchými náušnicemi, a dekolt nechat bez řetízku. Pracovní kostýmek, který bude o číslo větší, a pod který si vezmete pouze spodní prádlo – letí pánský styl. Šaty, ke kterým si dáte tenisky. Je libo nositelnou módu? Anooooo!

móda
Stylově, prakticky, pohodlně. Jeden z hlavních prvků módy v roce 2020.

Tón v tónu i divoká jízda

Podobně jako na jaře, i v létě své oblečení zkombinujte do monochromní podoby. Trendy je letos outfit, který je sladěn od hlavy až k patě do jedné barvy. Lišit se mohou pouze odstíny. A nechceme předbíhat, ale už vidíme, jak bude vaše krásně opálená pokožka ladit se světle hnědou barvou oblečení.

Top barvy letošního léta jsou odstíny ivory, které dokonale podtrhují radost z léta. Další módní trefou je i námořnická modrá, která byla vyhlášena jako barva roku. Stejně jako letos na jaře nás překvapily v obchodech neonové barvy, podobně tomu bude i v létě. Svítivé barvy – zelená, žlutá a oranžová, se dostaly i do letních kolekcí. Zde ale nekombinujeme celé oblečení, neonové barvy slouží pouze jako doplněk. Díky bohu, dodáváme.

K TÉMATU  Proč byste vždy měly mít ve své šperkové kolekci stříbrný náhrdelník?

„Ó, ty moje krásná tapeto!“

Přední světoví návrháři při představení kolekcí pro léto 2020 nezapomněli ani na extravagantnější kousky. Zatímco mainstream stále představují puntíky různých velikostí, kterých není nikdy dost, setkáte se i s retro potisky. Co vám připomínají? Starou pohovku nebo závěs od babičky? Ano, správně! Právě tyto předlohy, spolu s tapetami z 50. let, totiž sloužily jako vzor při tvorbě předních světových návrhářů. Odvažte se a nahoďte tapetu!

Kůže na kůži. Trend 2020

Podobně jako na jaře, i v létě se bude nosit materiál, který byl vyhlášen jako TOP trend pro letošní rok: kůže! Lehčí kůže se objevuje zejména na sukních, šatech nebo krátkých bundičkách, které vás ochrání před prochladnutím při vlahém letním večeru. A kdo viděl Kaiu Gerber, dceru Cindy Crawford, jak si to šine přehlídkovým molem pouze v lehkém topu připomínajícím podprsenku, a černé kožené maxisukni, rozhodně uzná, že kůže bude top i v letním horku. Troufnete si?

trendy
Lehčí kůže je trendem v oblečení pro rok 2020.

Midi i maxi trendy bermudy!

Další žhavou novinkou letošního roku jsou bermudy. Že ještě ve vašem šatníku chybí? Chyba! Bermudy jsou prostě in. A to v délce těsně nad kolena, ale i v maxi délce pod kolena. Široký střih, pohodový materiál v podobě čisté bavlny nebo kůže, a jde se ven. A pozor – letos se bermudy objevují jak v pánských, tak dámských business kolekcích. Proč se v horku soužit, když si můžeme do kanceláře vzít trendy bermudy? Tleskáme!

Letní „must have“

Ne, nebojte. Nezapomněli na ni. V žádném případě ani letos módní návrháři nezapomněli na královnu léta – bílou barvu. I v kolekcích pro letošní léto se objevuje dostatek kousků, které prostě musíme mít. Letní bílé šaty volného boho stylu, midi sukně s řasením, nebo prostě a jednoduše bílá splývavá tunika, která se hodí jak do práce, tak i pro letní rozjímání v podvečer na letní terase s knihou. My jsme si zamilovali bílé oversized šaty, ve kterých budeme plout městem jako letní víly.

K TÉMATU  Chcete si prodloužit opálení? Udělali jsme pro vás test samoopalovacích krémů

Abychom nezapomněli, ještě malá poznámka – letošní tílka budou mít široká ramínka. Díky bohu! Rozhodně nás nebavil pohled na různé barvy podprsenek, které nevkusně trčely ze špagetových ramínek. Letos módní faux pas nehrozí, a majitelky větších vnad si jistě také oddechnou – pod široký kus látky se vkusně umístí i podprsenky s širšími ramínky.

Už jsme to avizovali na začátku článku: letošní móda je opravdu nositelná. Těšte se na léto s námi!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Oversize móda stále letí. Počítejte si ní i letošní zimu. Jak ji správně kombinovat a vyladit k dokonalosti

Máte plnou skříň, a přitom nic na sebe? Věčný problém vám vyřeší důmyslný systém nakupování

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?
Vaše domácí prostředí může mít obrovský vliv na vaši pohodu. Objevte, jak malé změny ve vašem bydlení mohou vytvořit oázu klidu a štěstí, ve které se budete každý den cítit skvěle.
Dávkovač krmení pro pejsky si zvládnete vyrobit vlastnoručně doma. Je převážně z kartonu a vypadá i funguje báječně! Pokud má váš pejsek nenasytný apetit a je dost chytrý na to, aby si stále přisypával, dávkovač možná nebude to pravé. Postavit si ho ale můžete i pro kočky. Inspirujte se tímhle povedeným DIY nápadem.
Určitě vám neuniklo, že od jisté doby se všude kolem nás rozmohla termální kosmetika, která se krátce po uvedení na trh stala doslova must-have trendem. Ostatně, co se týče krásy, nám slibuje řadu úžasných účinků, a navíc je zcela přírodní. A právě na to, jestli, jak a proč funguje se společně podíváme.
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Vaše kamarádky mají děti nebo setrvávají ve vztazích, které jsou naprosto nefunkční. A vy přemýšlíte, proč je vlastně člověk ve vztahu, když být sám taky není k zahození. Pojďme si to shrnout a podívat se na výhody single života.
Hledáte originální tipy na výlety v okolí vašeho bydliště, nebo se rádi podíváte i do jiných krajů České republiky? Přinášíme vám nový seriál, v němž vám prozradíme tipy na ta nejkrásnější a nejzajímavější místa ze všech krajů naší země.
Survivor 2023 se po více než 70 dnech blíží do finále. Než se tak stane, pojďme si připomenout, komu se těsně před nosem zavřely dveře.
Celebrity umí dost často překvapit, zejména modelky, o kterých byste si řekli, že za celý den sní pouze misku suché rýže a list salátu. O poprask na TikToku se postarala modelka Bella Hadid a její sandwich. Tak schválně, co říkáte na její kulinářské umění?
Jakmile se vám a vašemu partnerovi narodí děti, získáváte zcela novou roli. Najednou jste rodiči a velmi často vás tato role na dlouhá léta úplně pohltí. Není pak divu, že může být velmi obtížný návrat k životu, ve kterém děti nezaujímají první místo.
Manželství je pro drtivou Čechů nedotknutelné. Téměř tři čtvrtiny Čechů nesouhlasí s uzákoněním manželství stejnopohlavních párů. Manželská práva ano, ale ne manželství, míní většina veřejnosti. Vyplývá to z aktuálního průzkumu.

Výběr článků

Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.
V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Trápí vás povadlá pleť? Ráda byste zase vypadala o pár let mladší, ale nechcete se dát na milost plastickým chirurgům? Je tu i jiné řešení, které jsme pro vás testovali: Galvanická žehlička od Nu Skin.

Nepřehlédněte

Zoufalé manželky – kdo by neznal tento legendární seriál a jeho 4 hlavní představitelky? Když tedy pomineme Mary Alice, která to zabalila již v pilotním dílu. Ani se jí nedivíme, když dopředu znala scénář. Asi nebyla jediná, kdo se nedokázal vyznat v té spleti nekonečných vražd, zmizení, sousedských válek a podrazů.
Mnozí z nás opalování velmi podceňují, přitom jde o jednu z nejrizikovějších kratochvílí, která nám může zničit zdraví. Co všechno byste měli vědět o opalování, než si lehnete na lehátko a začnete se v žáru poledního slunce opalovat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek