Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Veselý vánoční animovaný film pro pobavení. Se svíčkami raději opatrně!

Šťastné a veselé Vánoce vám přeje i kýchající slon, který ozdobil stromeček svíčkami. Co se mu přihodilo ukáže krátký animovaný film, který zaručeně pobaví!
Veselý vánoční animovaný film pro pobavení. Se svíčkami raději opatrně!
zdroj: youtube

26. 12. 2019

26. 12. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
Rozvod je záležitostí každého druhého manželství. Toto uvádějí statistiky - a bohužel je to pravda. Čím to je? Možná spolu lidé málo komunikují, nejsou ochotni přijímat kompromisy. Ten kompromis by však měl být prvotním zejména v případě, kdy z manželství vzešly děti.
Nezapomínejte, že víkend je hlavně o odpočinku! Co vám přinesou volné dny napoví horoskop, který připravila astroložka Naďa Šmídová.
Mnoho lidí nevěří, že vztah na dálku by mohl někdy fungovat. Možná vám to budou rozmlouvat rodiče, kamarádi, kolegové v práci – ale to nejdůležitější rozhodnutí je přeci jenom na vás. Jedno vám ale musí být jasné – nebude to vůbec nic lehkého. Můžete se ale inspirovat pár radami, které vám toto nepříjemné období vzdáleného partnera zjednoduší.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.
Moje mladší sestra byla vždycky jiná než já. Dostávalo se jí větší pozornosti, protože máma ji měla s druhým manželem, a pro něj ona byla princezna – a já jen přítěž. Musím uznat, že jsem na ni občas žárlila, ona byla tou rozmazlovanou a já jsem musela všechno dělat za ni.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
Infinity Pool se nachází ve výšce 650 metrů nad zemí na vrcholu hotelu Marina Bay Sands v Singapuru. Bazén je 150 metrů dlouhý a dolů je to celých 57 pater. Výhled přímo z vody je famózní. Koupání tady je skutečně ojedinělým zážitkem a pro některé i pořádný adrenalin!
Aby bylo zajištěno bezproblémové fungování těla a všech jeho funkcí, je zapotřebí, abychom mu dodávali jeho pohonné hmoty. Jimi se myslí především vitaminy, také minerály, antioxidanty a další živiny, které se společně podílí na správném fungování organismu. Jedním z klíčových vitaminů je vitamin D, jehož nedostatek umí v těle způsobit opravdu velkou paseku.
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.
Vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace mají hned několik pozitiv. Budou jedinečné a originální, přizpůsobíte je dokonale svým představám a navíc ušetříte. K tomu všemu budete mít z jejich tvorby skvělý pocit, obzvlášť v případě, že vám je pochválí nějaká návštěva. Inspirujte se nějakým nápadem!

Výběr článků

Nela pod vedením koučky Marcely Hlaváčkové postupuje malými krůčky pro lidstvo, ale velkými pro sebe. A v tom je ta podstata. Co se naučila na čtvrté schůzce?

Nepřehlédněte

Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.
Kolagen je jedna z nejdůležitějších bílkovin ve vašem těle. Je hlavní složkou pojivových tkání, které tvoří několik částí těla, včetně šlach, vazů, kůže a svalů. Kolagen má mnoho důležitých funkcí, včetně zajištění struktury pokožky a posílení kostí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek