Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá domácí atmosféra svátků může mít různé podoby

Na Vánoce máme každý své oblíbené zvyky a dekorace. Existuje nepřeberné množství možností, jak vyzdobit vánoční interiér. Který nápad se vám líbí nejvíc?
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: 123RF.com

23. 12. 2019

23. 12. 2019

Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: 99bestdecor.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: deds.myhomifi.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: es.schrankde.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: foxhollowcottage.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: goodnewsarchitecture.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: hikendip.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: lovahomy.com
Vánoční interiér na všechny způsoby. Hřejivá atmosféra má různé podoby
zdroj: megasiana.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Oldřich Nový by vám coby Kristián řekl, ať zavřete oči, neboť odchází. Z něj si ale příklad neberte. Svoje oči skutečně zavřete, ale jenom proto, že se na vás partner dívá. Takovou jízdu totiž ještě nezažil. A co vy? Už jste zkusili kouzlo vzájemné masturbace?
Přestože Vánoce jsou obdobím radosti a dávání, může být výběr vhodného dárku pro děti někdy komplikovaný. Dnešní článek na Dámské Lize upozorňuje na pasti nevhodných dárků pro nejmenší pod stromečkem. Od nesprávných hraček až po problematické trendy, prozkoumáváme, co by rodiče měli brát v úvahu při výběru dárků pro své ratolesti, aby byly nejen radostné, ale i bezpečné svátky
Těšili jste se na první společnou dovolenou v zahraničí, ale dítě tvrdošíjně odmítá vlézt do moře? S jeho obavami je nutné pracovat citlivě, ať už se jedná o roční batole nebo tříletého sviště. Podívejte se, jak si s nimi poradit, abyste nemuseli zůstat jen u hotelového bazénu.
Lidé ve znamení Lva jsou přirozenými vůdci, kteří se nesou stejně velkolepě jako jejich zvěrokruhový zástupce. V tomto znamení jsou lidé, kteří se narodili mezi 23. červencem až 22. srpnem.
Vstupte do světa femtech, inovativního průmyslu, který kombinuje technologie a ženské zdraví. Zjistěte, jak tyto technologie překonávají tabu a otevírají nové možnosti pro ženy všude.
Samoopalovací krémy, pěny nebo oleje jsou šikovnou věcičkou, kterou si nejedna z nás zamilovala. Důvod je prostý – jedná se o zdravější alternativu opalování, zajistí bronzový nádech mimo letní sezónu, a navíc dokážou dodat barvičku i těm, kterým není shůry dáno a poměrně složitě se opalují.
Každý z nás se narodil v nějakém znamení. Jeho charakteristika ovlivňuje náš života naši osobnost. Znamení je celkem 12 a společně vytvářejí zvěrokruh. Jeho souhvězdí jsou rozmístěná na hvězdné obloze. Znamení zvěrokruhu pak určuje jeho poloha ke Slunci v daný datum a čas. Znamení se neshodují s měsíci. Každému znamení přináleží nějaké kameny. V jejich pozitivní účinky věřili lidé již v dávné době. Používali je nejen na ozdobu, ale také jako talismany. Některé kultury používaly kameny jako léčivé prostředky.
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.
Ledvinové kameny způsobují nesnesitelnou bolest. Kdo tuto věc někdy zažil, může potvrdit, že na tuto zkušenost nikdy nezapomene.
Není nad to používat jen tu kosmetiku, u níž přesně víte, co obsahuje. Tak se vyhnete alergiím a dalším nežádoucím reakcím. Proto vám přinášíme tipy na přírodní kosmetiku, kterou si v klidu sama vyrobíte doma.
Nově budou Francouzky moci mít děti i bez partnera. V Česku na tohle zatím mohou ženy zapomenout. Změna legislativy o umělém oplodnění je v nedohlednu.
Tak, jako v zimě nechodíte v sandálech, své chce i vaše hlava, aby netrpěla následky podchlazení, či dokonce omrzlinami. Možná vám ale připadá, že když si dáte na hlavu nějakou pokrývku, utrpí váš vzhled natolik, že to raději risknete. Není ale lepší mít uši pěkně v teple?

Výběr článků

Jednoduché, vkusné, elegantní, nestárnoucí – bílé boty lze charakterizovat mnoha způsoby. Jejich čistota však vnese notnou dávku vkusu do každého outfitu. To je jistota. A zajisté se ve vašem botníku neztratí. Tak už přestaňte dělat kompromisy, bílou obuv prostě potřebujete!
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.
Vzácný pohled na odvážnou Jitku Čvančarovou! Herečka a vášnivá příznivkyně otužování se nechala vidět ve zcela nečekaném světle při svém novoročním dobrodružství na vrcholu Sněžky. Jaký je příběh za touto odvážnou fotografií a co na ni říkají fanoušci?

Nepřehlédněte

Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.
Všechno zdražuje - nechtěný, ale bohužel reálný fakt. Vedle potravin se zvyšuje cena za elektřinu, plyn a samozřejmě za vodu, což jsou základní potřeby každého z nás. Abychom dokázali ušetřit po této stránce, spotřeba vody v domácnosti by nás měla zajímat. Kolik aktuálně průměrně činí, kam mizí a jak snížit výdaje s ní spojené? 

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek