Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Máte doma sportovce? Už víte, co mu koupíte na Vánoce?

Vánoce jsou za dveřmi a společně s nimi i příjemná "povinnost" zamyslet se nad dárky pro vaše nejbližší. Máte-li doma aktivního sportovce, kterému pohyb rozhodně není cizí, pak se možná při výběru vánočního dárku budete chtít vydat právě tímto směrem. Došla vám inspirace? Nevíte si s výběrem dárku rady? Nezoufejte! Máme pro vás pětici skvělých tipů, které sportovec zaručeně patřičně ocení!
Máte doma sportovce? Už víte, co mu koupíte na Vánoce?
zdroj: ambassadors

Tip první: chytré hodinky

Chytré hodinky jsou praktický dárek pro každého sportovce. Nabídnou mu přehled o ujité vzdálenosti, některé nabízí počítání kroků, nechybí ani možnost měřit tepovou frekvenci nebo si zjistit množství spálených kalorií.

Tip druhý: funkční oblečení

Každý sportovec ví, že oblečení je základ. Při sportu se nikdo nechce potit, ani se cítit nepohodlně. Proto je vhodným dárkem i kvalitní funkční oblečení, které lze poměrně snadno přizpůsobit danému sportu. K dostání je v mnoha provedeních, takže je z čeho vybírat.

Tip třetí: sportovní vybavení

Co takhle udělat vašemu sportovci radost sportovním vybavením, samozřejmě s ohledem na sport, kterému se věnuje? Skate deska potěší každého skejťáka, líbivé designy vám ihned padnou do oka. Pokud se v tomto sportu absolutně nevyznáte, tak rádi poradíme. Při výběru skate desky od populárních značek Ambassadors nebo Chocolate rozhodně chybu neuděláte.

Činky udělají radost člověku, který rád buduje svalovou hmotu. Pro každého sportovce se jistě něco najde.

Tip čtvrtý: poukaz do fitka nebo do posilovny

Nic nezkazíte ani poukazem do posilovny nebo do fitness centra, kde dotyčný najde vícero využití. Permanentka do oblíbeného fitka nebo do posilovny je vděčný dárek, který se nadšenému sportovci určitě hodí.

Tip pátý: doplňky stravy

Aktivní sportovci musí dbát na to, aby jejich tělo mělo všechny důležité živiny. Jedině tak dokáže správně regenerovat. Jako dárek k Vánocům proto můžeme doporučit i různé doplňky stravy nebo třeba vitamíny, zmíníme se i o nejrůznějších proteinových či sacharidových nápojích.

Máte doma sportovce? Už víte, co mu koupíte na Vánoce?
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Jaro je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!
Řada lidí se klidně i léta odhodlává k tomu, aby přestali kouřit. Mnohdy následuje několik neúspěšných pokusů, u některých nakonec dojde opravdu k tomu, že se zvládnou této závislosti zbavit. Pokud patříte mezi ty, kteří se chtějí s kouřením rozloučit, můžete si vzít za pomocníka třeba také bylinky. Jaké konkrétně se vám budou hodit?
Plesová sezóna je tu! Jaká událost čeká právě vás? Při výběru šatů a doplňků záleží na akci, na kterou se zrovna chystáte. Není ples jako ples. Vždy sledujte nejen dress code, ale také současné trendy. Co si letos můžete dovolit?
V Čechách i ve světě snad neexistuje nikdo, kdo by o francouzských filmech Nezkrotná Angelika alespoň neslyšel. Tato telenovela se stala slavnou především díky své hlavní představitelce, kterou ztvárnila francouzská herečka Michèle Mercier. Tato nezapomenutelná tvář přitom účinkovala ve více jak 50 filmech. V současnosti je jí přes 60 let a ve společnosti se již příliš neukazuje. Zachovala si ovšem svou pověstnou jiskru v oku a na rozdíl od svých kolegyň se rozhodla stárnout přirozeně a grácií.
Překrásná stavba se nachází na útesech v Cliftonu, bohatém předměstí Kapského města. Černé mramorové stěny, dřevěné podlahy a neuvěřitelné instalace modrého nasvíceného skla. Nettleton 198 nabízí nádherný výhled na Atlantský oceán a spoustu dokonalých architektonických řešení. Jen se podívejte!
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Rozhodli jsme se, že se pro procházky přírodou vybavíme repelenty proti klíšťatům.
Designové trendy v kuchyni upřednostňují praktičnost. Kuchyňské baterie i dřezy jsou jednoduché a čisté, a objevuje se matná barva, třeba přímo černá.
Udržet svou mysl i tělo zdravé je v dnešní době trochu těžké, nemyslíte? Ze všech stran se na nás valí negativní zprávy a vybudovat si napříč jim celkovou psychickou a fyzickou pohodu může být ošemetné.
Čtvrtek bude podle astrologie dnem určeným zkráslujícím procedurám. Věnovat péči pokožce se vám dvakrát vyplatí. Kromě toho se ale držte v klidu. Čtvrtek nebude příznivý den na hádky a snadno k nim dojde.
Léto je tady a v rámci jakéhosi odlehčení účesů možná nejednoho z nás napadlo, že zrovna teď přišel čas na změnu. Jestli rádi jdete vstříc novým trendům, pak nepřehlédněte svěží účes wixie, který je plný života, energie a mladistvého stylu. Pokud se chcete cítit jako hvězda a dodat své image ten správný šmrnc, bude právě wixie sázkou na jistotu. Komu sluší, jak ho nosit a v čem je charakteristický? Odhalte jeho tajemství.

Výběr článků

Na letošní zimu se opět vyrojila spousta krásného oblečení pro ženy. Hlavním heslem je různorodost. Frčí lesklé, kovové barvy, černá – bílá, žlutá, růžová a samozřejmě i různé barevné kombinace. Kožešinové límce jsou stále módní, ale měly by být vždy odnímatelné.
I když jídlo není zrovna nejlevnější položka, to nejdražší na Vánocích jsou zejména dárky. Dvojnásob to platí tehdy, pokud máte kolem sebe víc lidí, které chcete pod stromečkem obdarovat. Jak se dá ušetřit za dárky, aniž byste museli mít výčitky před ostatními členy rodiny? Poradíme vám.
Neo mint neboli pastelově zelená. Už teď známe trendy v bydlení pro příští rok, a přinášíme ochutnávku interiérů s tímto odstínem barvy.

Nepřehlédněte

V dnešní době si již neumíme představit náš každodenní život bez přítomnosti smartphonů, internetu a neustálého chatování. Vždy tomu tak ale nebylo a tyto formy komunikace se staly našimi každodenními partnery až na konci 20. století. Představte si ale, jak by se historie odvíjela, kdyby tyto technologie byly dostupné před stovkami nebo dokonce tisíci let? Jak by mohly změnit život známých hrdinů z minulosti a populárních literárních postav? Pokud by známé literární postavy používaly Viber, jednu z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, jejich příběhy by se třeba odvíjely zcela jinak.
I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek