Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Designová zrcadla, která jednoduše chcete mít doma

Designový doplněk nebo praktický zařizovací předmět. To všechno mohou plnit designová zrcadla. Vybírat můžete z nepřeberného množství tvarů. Trocha inspirace k zařizování domova.
Designové zrcadlo
Designové zrcadlo Zdroj: Fiam
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Žraloci. Pro někoho jsou to velmi obávaní mořští tvorové, pro jiné fascinující živočichové, které by bylo úžasné více probádat a ochraňovat. Do podvědomí většiny z nás se žraloci, jakožto krvelačné bestie, zapsali předně Spielbergovým filmem Čelisti. Zároveň v posledních měsících a letech se stále dočítáme a doslýcháme o smrtelných útocích na lidi v destinacích, ve kterých bychom to zrovna nečekali.
Otevíráte schránku a mezi letáky vidíte obálku s pruhem. Nervozita je na světe. Co to přišlo? Je to pokuta nebo snad exekuce? Nebo nějaké špatné parkování? Ne všechny obálky s pruhem jsou důvodem k nepokoji.
Rodinné podnikání je na denním pořádku. Když pracujete s lidmi, s nimiž nežijete v jedné společné domácnosti, ještě to jde. Ale pracovat s partnerem? Být s ním 24 hodin denně? Jde to a vůbec nemusí vzniknout pověstná ponorková nemoc. Jen je třeba dodržovat určité zásady.
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Dovolená na ostrově Mauricius zní jako sen každého cestovatele. A přitom cestování na něj nemusí být žádná složitá ani drahá záležitost. Ostrov Mauritius je rájem, kolem kterého se rozprostírá nekonečná Indický oceán. Je to kouzelný ostrov s bílými a čistými plážemi, vysokými a zelenými palmami, na nichž zpívají úžasně barevní ptáci.
Když se začal venku šířit nový typ koronaviru, došlo k nařízené karanténě a v platnost vešla celá řada nouzových opatření. Lidé se uchýlili do svých domovů, odkud řada z nich začala pracovat. Ti, kteří z domu pracovat nemohli, se začali dívat na Netflix.
Výběr antikoncepčních prostředků je poměrně velký. Dlouhý seznam začíná kondomy, pokračuje antikoncepčními pilulkami a končí třeba právě nitroděložními tělísky. V tomto článku se na ně zaměříme. Dozvíte se, jak se tělíska dělí, jak fungují, pro koho jsou vhodná a také kdy je ideální jejich zavedení. Provedeme vás veškerou problematikou nitroděložních tělísek a pokud váháte, pomůžeme vám se rozhodnout, zda do toho jít, či nikoliv.
Nejen díky šíření koronaviru je téma podpory imunity v posledních dnech často diskutovaným tématem. Podporovat imunitu je nutné během celého roku, ale zejména v období s vyšším výskytem respiračních a jiných onemocnění. Imunita velmi úzce souvisí se zdravým životním stylem.
Věděli jste, že v České republice trápí alergie skoro každého druhého člověka? A počty stále rostou. Mezi nejčastější alergie se řadí ty na pyl, jarní trávy a další kvetoucí keře. Právě teď na jaře je období, kdy se s projevy alergií potýká mnoho lidí. Jak mít tedy jarní alergie pod kontrolou?

Výběr článků

Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.
Základní pravidlo skutečné ženy zní: Na parfému se nešetří. Už slavná Coco Chanel nazvala parfém doplňkem, který vypoví o vzhledu ženy, a stále vám ji připomíná, když je zrovna pryč. Podle Francouzů jsou zase vůně, spodní prádlo a boty nejdůležitějšími prvky, které vytvářejí obraz ženy.
Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.

Nepřehlédněte

Pokud zrovna nepracujete někde v hotelu, odkud si můžete domů nosit vyřazená prostěradla z kvalitní tkaniny, asi v jednom kuse dokupujete utěrky a hadry. Ty se totiž běžným používáním rychle opotřebovávají, stejně jako vaší péčí o ně.
Mít pevné nohy bez celulitidy – to je sen nejedné ženy. Mezi námi se najde jen malé procento těch, které jsou se svými dolními končetinami spokojené.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek