Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Japonští šéfkuchaři předvádějí neskutečné dovednosti s nožem. Takhle krájí profesionálové

Japonští šéfkuchaři vědí, jak zacházet s nožem. Zákazníci restaurace obvykle nevidí, jak vypadá taková práce v rukou profesionála. Řezání, krájení nebo sekání, správný šéfkuchař dokáže s ostrou čepelí doslova kouzlit. Krájet maso, ovoce i zeleninu zvládají tihle šéfkuchaři s chirurgickou přesností a je radost se jim dívat pod ruce.
Japonští šéfkuchaři předvádějí neskutečné dovednosti s nožem
zdroj: 123RF.com

05. 09. 2019

05. 09. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Sváteční výzdobu milujeme a nápadů na nové prvky není nikdy dost. Vánoční dekorace z recyklovaných materiálů snadno vyrobíte z toho, co máte doma po ruce. Tyhle roztomilé kousky jsou jako stvořené pro spolupráci s dětmi. Inspirujte se pro své vlastní nápady!
Dopravní nehody opravdu nejsou tou nejčastější příčinou smrti, i když to z televizních reportáží často tak vypadá. Jsou až na pátém místě žebříčku nejčastějších příčin úmrtí u nás. Jaký důvod smrti obsadil první příčku?
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?
Máte někoho, s kým jste se nedávno pohádaly? Pak je čas se usmířit! Dnes vám to půjde skvěle! Dopřejte také trochu zdraví svým játrům a bacha na rande, pokud si představujete, že bude něco víc. Co ještě pro dnešek radí astroložka Naďa Šmídová?
Připadáte si zmatení z toho, co vlastně jíst? V dnešní době jsme přehlcení velkým množstvím informací o stravě! Někdo radí jeden výživový směr a druhý zas radí jiný výživový směr. Takže jak se má pak člověk v tom vyznat, že? V dnešním článku vás seznámím s největšími výživovými chybami. Poté už se nebudete muset starat o to, jaký výživový směr je nejlepší. Stačí totiž přestat dělat následující chyby a máte vyhráno! 
Život není pokaždé procházka růžovým sadem a občas nastávají situace, do kterých se nikdo z nás nehrne. Hádka nebo nepříjemné životní situace, do kterých se dostaneme se sourozenci, pak obzvláště bolí.
Kolotoč v práci, cestou domů nákup a možná i vyzvednout děti ze školky. Musíte tohle zvládnout sama? Kdo pomůže vám? Jak rozdělit práci v rodině, abyste si ulevila a zároveň se ostatní aktivně přičinili? S drobnými pracemi mohou pomáhat už i děti od tří let. A dokonce je to dobře, když pomohou.
Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.
Těšili jste se na první společnou dovolenou v zahraničí, ale dítě tvrdošíjně odmítá vlézt do moře? S jeho obavami je nutné pracovat citlivě, ať už se jedná o roční batole nebo tříletého sviště. Podívejte se, jak si s nimi poradit, abyste nemuseli zůstat jen u hotelového bazénu.
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.

Výběr článků

Téměř každá žena touží po ideální postavě. Rad, jak zaručeně zhubnout, jsou v časopisech i na internetu tisíce. Daň v podobě jojo-efektu nebo zdravotních problémů, kterou platí za drastické shazování kilogramů nebo nepochopené hubnoucí praktiky, je ovšem příliš veliká. Co takhle začít jednou pro vždy správně? Poradíme vám, jak na to!
Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!
Už oběhlo dlouhých 10 let od smrti známého a skvělého zpěváka Petra Muka, který nám tu zanechal mnoho úžasných písní jako například Ráchel, Naděje, Tančíš sama, nebo Láska tě spoutá.

Nepřehlédněte

Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Obecně platí, že lidé tapety buď milují, nebo nesnáší. Tapety jsou skvělým řešením nejen z hlediska designu, ale také izolují teplo, hluk a zabraňují vzniku plísní. V devadesátých letech byly tyto textilie v módě a v každé stylové domácnosti se objevovaly stěny se zajímavými prvky. Po delší době se opět vrací do našich moderních bytů. S tím však vyvstává otázka, jaké jsou nyní trendy?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek