Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Nejroztomilejší zvířecí miminka. Chlupatí mazlíčci vám zpříjemní den

Pejskové, kočičky, ale i malí ježci nebo klokan. Zvířecí miminka, která jsou tak roztomilá, že už sladší být ani nemohou. Chlupaté mazlíčky milujeme, a tahle mláďátka jsou prostě k zulíbání. Tohle vám udělá na tváři úsměv!
Roztomilá zvířecí miminka
zdroj: 123RF.com

10. 07. 2019

10. 07. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=4qhJElfDzIY

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Šišky borovice mohou posloužit jako dekorace i samotné. S tímto návodem ale z šišek vytvoříte miniaturní vánoční stromečky. Ideální bude zapojit do jejich výroby celou rodinu. Co říkáte, nejsou krásné?
Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.
Kdo by neznal a nemiloval levanduli. V průběhu měsíce června se levandule dostává do květu a všechno kolem sebe překrásně provoní. Levanduli máme všichni spojenou zejména s Francií a konkrétně s oblastí Provence. Dnes se ale pěstuje téměř v celé Evropě.
Tchynin jazyk je oblíbenou pokojovou rostlinou hlavně z důvodu nenáročnosti a jednoduchého pěstování. Podívejte se blíže na tuto rostlinu, která vašemu interiéru dodá styl i mnoho dalších pozitivních superlativ.
Všichni víme, že současná doba není zrovna dvakrát příhodná. Všechno kolem nás zdražuje, najednou zaplatíme víc nejen na jídle, ale i na energiích či pohonných hmotách, ale výplata zůstává stejná. Doba utrácení tak pomalu mizí v nedohlednu a nám nezbývá nic jiného, než si prostě utáhnout opasky. Na čem se dá alespoň trochu ušetřit? Mrkněte na pár tipů.
Možná jste někdy přemýšleli, zda je vůbec možné řešit vaše zdraví bez pomocí léků. Třeba jste byli doposud zvyklí navštěvovat často lékaře a možná někteří z vás užíváte prášky každý den. Co kdybych vám ale řekla, že to jde i jinak? Že je tady možnost, jak řešit své zdraví bez pomocí prášků? Jste zvědaví, jakým způsobem toho docílit? Pak pokračujte ve čtení!
Naši domácnost mohou sužovat nevítaní nepřátelé, kteří nás po ránu nemile překvapí. Jsou jimi brouci, kterým se někdy zkrátka líbí víc v domě než na zahradě, kde mají obvykle svá obydlí. Pokud i k vám domů doputovali drobní tvorové, kteří sice v mnoha případech škodliví nejsou, ale v ostatních ano, prozraďme si, jak s nimi bojovat.
Lidé to dělají pořád. Nestačí jim obyčejné koupání, u bazénu nebo na břehu rybníka prostě blbnou, a to se často neobejde bez střemhlavého pádu. Pokud se ale nikomu nic nestane, nakonec je z toho zdroj smíchu pro celé okolí.
Kdo a kdy má komu volat? První rande bylo fajn a ráda byste se sešla znovu. Měla jste pocit, že protějšek stojí o schůzku také. Ale nedomluvili jste si ji. Nechali jste si otevřená zadní vrátka. Týden utekl a on nevolá. Zavoláte mu?
Ať už jsou ve špenátovém salátu, restované nebo v omeletě, houby jsou chutnou pochoutkou nabitou živinami. Obsahují selen a ergothionein, což jsou silné antioxidanty. Také zde najdeme vitamíny skupiny B. Ačkoli jsou bílé potraviny často považovány za chudé na živiny, houby jsou výjimkou. Obsahují mnoho minerálů, jako je selen, draslík, měď, železo a fosfor, které se v potravinách rostlinného původu často nenacházejí. Ačkoliv se mezi sebou liší, všechny houby se mohou pochlubit působivým nutričním profilem. Níže si představíme 7 důvodů, proč by měly houby být pravidelnou součástí jídelníčku.
Domácí mazlíčci jsou zkrátka nekonečným zdrojem zábavy. Umí nás pořádně naštvat, ale svou roztomilostí to vždy vyváží. Psi, kočky, ale dokonce opice nebo veverka, ti všichni vás pobaví svými lumpárnami ve videu. Podívejte se na zvířátka v akci!

Výběr článků

Nové album Ondřeje Rumla Zapomenutý příběh posluchače zavede do klidné a radostné atmosféry Vánoc.
Lékaři vám často promlouvají do duše, abyste se lépe starali o srdce a mozek. Na jeden orgán ale často zapomínají. Přitom jde o ten největší v těle, který je zároveň nejdůležitější pro naši obranyschopnost. Sídlí v něm až 80 % buněk imunitního systému. Jedná se o střeva a je důležité je mít v dobré kondici. Jedině tak budete připraveni na případný střet s koronavirem.
Chystáte se do nové nebo první práce. Prošla jste vítězně pohovorem, máte podepsanou pracovní smlouvu. Co vás bezprostředně po nástupu do zaměstnání čeká? Na co se připravit a na co nepřistupovat, ani kdyby vás nutili?

Nepřehlédněte

Znáte rýmovník? Pravděpodobně ano. Jedná se o bylinku, kterou velmi často pěstujeme na svých okenních parapetech. Pěstitelé mnohdy nevědí, co si s ní počít, protože roste tak rychle, že nestíháme ani mrknout okem. Rýmovník však využijete. Dá se z něj připravit med, sirup nebo také mastička. A jelikož se jedná o zdraví prospěšnou bylinku, je načase pustit se do výroby jednotlivých produktů.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek