Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Dřevěný interiér. Objevte krásu přírodního materiálu uvnitř vašeho domova

Nemusíte mít přímo roubenku nebo srub. Dřevěný interiér sluší každé chatě, ale můžete se jím obklopit i doma. Tento klasický materiál bude v módě pořád. Dřevo existuje v mnoha variantách i barvách a s jeho pomocí vytvoříte neopakovatelné bydlení. Působí příjemně a je také zdravotně naprosto nezávadné. Prohlédněte si krásné interiéry, kde je hlavním motivem právě dřevo.
dřevěný interiér
zdroj: aprar.net

09. 07. 2019

09. 07. 2019

dřevěný interiér
zdroj: aprar.net
dřevěný interiér
zdroj: gites.fr
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com

 

dřevěný interiér
zdroj: gites.fr
dřevěný interiér
zdroj: trendir.com
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com
dřevěný interiér
zdroj: homeworlddesign.com
dřevěný interiér
zdroj: lushome.com
dřevěný interiér
zdroj: facebook.com
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com
dřevěný interiér
zdroj: kontio.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Víte, jak byste se správně měla starat o svou pleť, aby byla stále zářivá, vyživená a vypnutá? Jen obyčejné odlíčení pleti před spaním bohužel nestačí.
Potřebujete se jen uvolnit, nebo vás trápí fyzická bolest? Existuje nepřeberné množství druhů masáží, ale jen některé vám skutečně pomohou. Vyzkoušejte nejosvědčenější masáže, které vám uleví na duchu i na těle.
Jak zútulnit interiér? Nemusíte sázet na předražené bytové doplňky nebo na podobné prvky do domácnosti, které zanedlouho omrzí. Stačí vsadit na pokojové rostliny, které budou tím nejlepším co si domů přinesete. Zejména, pokud se bude jednat o dracénu - působivou pokojovou rostlinu, která nevyžaduje příliš mnoho péče.
Blížila se sedmá hodina večerní a my už jsme netrpělivě čekali před televizními obrazovkami, až se ozve známá melodie a objeví se mužík s papírovou čepičkou. Večerníček je fenoménem, který si pamatujeme do dneška, zvláště některé oblíbené pohádky, které nám každý večer před spaním přinášel. Zavzpomínejte si na pohádkovou nadílku s námi.
Přečtěte si příběh ženy, která si uvědomila, že ke svému muži již nechová žádné hluboké city. Stali se přáteli a jejich milenecký vztah šel do ústraní.
Dejte si pozor na krmení pejsků "od stolu". Poradíme vám, které potraviny určitě nesmíte dát svému čtyřnohému mazlíčkovi.
Paměť je velmi důležitá. Ale zvláště s přibývajícím věkem můžeme pozorovat jisté změny. Už si toho nepamatujeme tolik, jako dřív. Zapomínáme na důležité věci, v obchodě nevíme, co jsme potřebovali nakoupit a dojdeme domů jen s polovinou toho, pro co jsme šli. Musíme si prostě všechno psát.
Přijde vám, že doma máte věčný nepořádek, i když uklízíte celý den? Pak někde zřejmě děláte chybu. Nemusíte se každý den ztrhat, abyste měla doma alespoň zdánlivě uklizeno. Stačí jen znát ty správné vychytávky.
Každý, kdo umí perfektně druhý jazyk, vám řekne, že nejlepší metodou, jak se ho naučit, je cestovat a žít v zahraničí. Ne každý k tomu má však vytvořené podmínky. Někomu chybí odvaha, jinému peníze a někdo zkrátka hledá jiné cesty.
Dnešní společnost často klade na ženy tlak ve smyslu partnerských vztahů, ačkoliv mnohé z nás volí cestu svobody a samostatnosti. Proč je ale tak často stigmatizováno být single, zejména když se jedná o vlastní rozhodnutí? V dnešním článku na Dámské Lize prozkoumáváme realitu života jako single ženy a zkoumáme, jak to, že jsme samy, může být prospěšné a osvobozující rozhodnutí, nikoli něco, co bychom měly vnímat jako nedostatek
Je skvělé, když si se svým novým partnerem rozumíte téměř ve všem. Ovšem, už jste se setkala s jeho přáteli? Obáváte se prvního setkání? A co když to napoprvé moc nevyšlo? Nezoufejte, připravili jsme pro vás několik rad, které vás navedou k tomu, abyste se s jeho přáteli více sblížila.
Rádi utrácíte, ale kolikrát si říkáte, že už máte tolik věcí, až je není kam dávat? V tom případě se zamyslete nad tím, za co utrácíte a jestli náhodou není lepší místo utrácení investovat do něčeho, co se vám skutečně vyplatí.

Výběr článků

Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Vánoce mají jedinečnou atmosféru, kterou miluje snad každý. Zdokonalte ji podle vašeho vkusu! Vánoční dekorace promění váš domov v kouzelnou pohádku. Zkuste to letos trochu jinak!
Vaše kamarádky mají děti nebo setrvávají ve vztazích, které jsou naprosto nefunkční. A vy přemýšlíte, proč je vlastně člověk ve vztahu, když být sám taky není k zahození. Pojďme si to shrnout a podívat se na výhody single života.

Nepřehlédněte

Je vám více než padesát a dostala jste výpověď. Začnete registrací na pracovním úřadě a budete pokračovat hledáním nové práce. Čím máte vyšší kvalifikaci, tím je to složitější. Přemýšlíte, zda setrvat ve svém oboru nebo vykročit úplně novým směrem? Třeba si splnit sny. Možná vám to připadá riskantní. Ale proč to nezkusit?
Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek