Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Plavky 2019: trendy, které letos budou ovládat pláže i bazény

Plavky již dlouho nejsou brány jen jako nutné zakrytí těla při pobytu o vody. Naopak, i toto oblečení provází vývoj a plavková móda snad nikdy nebyla tak různorodá, jako je právě teď. Jaké plavky tedy ale budou letošní sezonu in?
Trendy plavky 2019
zdroj: astratex.cz

V jednoduchosti je krása

Přestože na trhu najdeme nespočet bohatě zdobených a pestrých plavek, tuto sezonu jsou v kurzu především plavky jednoduchých střihů a tvarů a s kombinací barev se tolik neexperimentuje. Navíc začínají módní návrháři laborovat nad tím, jak být i v plavkách elegantní, což se odráží na aktuálně dostupných kolekcích. A samozřejmě i v doplňcích jako jsou šaty, sukně či tuniky.

Retro styl

Kromě jednoduchých střihů a něžných barev i nadále letí retro styl a je jen na vás, které léta si z předešlého století vyberete. Zatímco padesátá léta se vyznačují vysokým pasem kalhotek a cudnou podprsenkou, pro odvážlivce budou spíše vhodnější plavky z dob osmdesátek, které jsou většinou odvážněji vykrojené a mívají výraznější střih.

Květy, puntíky i metalické odstíny

Na své si přijdou milovnice květů i puntíků. I těch bude v aktuálních kolekcích celá řada. Střih už je na vašem výběru. Měly byste samozřejmě zohlednit i vaše proporce.

Další trendovou záležitostí budou i metalické odstíny barev. Určitě dodají plavkám elegantní ráz. Pokud zvolíte klasický střih nebo jednodílné, neuděláte chybu. Můžete s nimi zazářit kdekoli. V neposlední řadě se návrháři uchýlili i k pruhům. Jsou hravé i elegantní. Záleží, jakou barevnost zvolíte. Pokud vyberete svislé, prodloužíte linie postavy.

Volány

Stejně jako v loňském roce budou i letos na plavkách k vidění volány a volánky. Nositelkám dodají romantický vzhled. Volán navíc dokáže poměrně snadno odvést pozornost od nějakých těch nedostatků.:) Vybírejte s důvtipem a nebudete litovat.

Krajka, romantika a etno vzory

Příroda je zdrojem inspirace. A to platí i pro letošní plavkové trendy. Alespoň co se vzorů a barev týče. Etno styl i krajka zůstávají na výsluní i letos. Jemná krajka na podprsence probudí vaši ženskost. Barvy přírody vás rozhodně omladí a pozitivně naladí.

Hluboký výstřih a vysoký pas

Jedním z hlavním prvků v rámci střihu bude hluboký výstřih. S tím si návrháři opravdu rozumí. Dodá ženskost a prodlouží postavu. Stejně tak pokračuje i trend vysokého pasu. Kalhotky s vysokým pasem dají vaší postavě tvar přesýpacích hodin, který je velmi ženský. Nebojte se toho a vyzkoušejte to. Vysoké kalhotky také schovají mnoho “nedostatků”.

K TÉMATU  Tenisky můžete nosit i k šatům. Jaké zvolit kombinace?

A na závěr ještě malá inspirace v galerii…

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mám báječnou kariéru, vydělávám pěkné peníze, ale s osobním životem to vázne. Neseznamuji se, nikam nechodím a vlastně se soustředím jen na práci.
Vysmíváte se těm, kdo si píšou deník? A zkoušela jste to už někdy? Je to neuvěřitelně očistná záležitost, která vám pomůže zbavit se stresu, utřídit si myšlenky a mnohdy vás také povzbudí. Navíc budete díky deníku mít za pár desítek let na co vzpomínat.
Při plánování dovolené je jedním z klíčových rozhodnutí výběr mezi all inclusive balíčkem a pobytem na vlastní stravování (self-catering). Každá možnost nabízí odlišný zážitek z dovolené, odpovídající různým preferencím a stylům cestování. Ať už si vyberete hotel, airbnb nebo jiný typ ubytování, budete moci najít řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.
Žena za volantem rovná se auto bez řidiče? Většina žen se s touhle hláškou alespoň jednou za život setkala a téměř jistě zazněla z úst nějakého muže. Vážně jsme my ženy tak špatné řidičky, jak o nás nespočet vtipů tvrdí? Nebo je to stejný mýtus jako míra hlouposti u blondýnek či policistů? 
Není pravdou, že dítě zaostává, pakliže tráví svůj čas na mobilním telefonu nebo tabletu. Vždy totiž záleží na tom, co na daném zařízení hraje. Pokud to jsou agresivní hry, pak ano - dítěti to neprospívá. Ale pokud to jsou aplikace vzdělávací, není na tom nic špatného.
Když vám píská v uších, pravděpodobně první, co uděláte, je, že začnete takzvaně googlit. Jenže to není nejlepší nápad. Dozvíte se totiž to, co vědět rozhodně nechcete. Máte tinnitus. A to buď na nějaký čas, nebo na celý život. Jenže ne vždy je to pravda.
Poslední víkend roku 2018! Sobotu si dopřejte spíše oddechovou a zbytečně se nedohadujte s ostatními, ať si na závěr roku nepokazíte náladu. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vás připraví na to, co by vás mohlo překvapit.
V nejnovějším dílu Výměny manželek došlo k nečekanému zvratu, když Martina nevydržela ani týden a opustila náhradní rodinu plnou špíny, chaosu a neposlušných dětí. Přečtěte si, jaké šoky a překážky ji přiměly k předčasnému odchodu z domácnosti, která ji přivítala do svého středu. Drama, emoce a nevídané situace – to vše v nejnovějším dílu, který rozvířil divácké diskuse.
Někdo si o Vánocích libuje v koledách a tradičních českých svátečních písničkách, někdo se zase nemůže nabažit zahraniční tvorby. Hudba zkrátka v předvánočním období nesmí scházet, a to zejména při pečení cukroví, balení dárků, strojení stromečku či zdobení bytu. A pro příznivce vánoční hudby tu máme výběr nestárnoucích songů, u kterých se během zimních svátků vyplatí otočit volume doprava.
Křik a pak pláč, pocity nepochopení a smutek. Výkyvy nálad jsou jen jedním z nepříjemných příznaků klimakteria. K těm dalším patří návaly, noční pocení a nespavost. I proto je přechod pro mnohé velkým strašákem. Jestli se to týká i vás, pak je na čase změnit myšlení a přístup. Nejde o žádné stigma! Klimakterium je přirozenou etapou v životě každé ženy a navíc v dnešní době existuje řada způsobů, jak toto období usnadnit.
Rostlinná mléka jsou skvělou alternativou kravského mléka, a to hlavně pro ty, kterým mléko živočišného původu nedělá dobře, pro lidi s alergií nebo intolerancí na živočišné mléko. Zároveň existuje mnoho lidí, kteří si rostlinné mléko prostě zamilovali a pijí ho i bez zdravotních problémů.
Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 

Výběr článků

Pokojové květiny mají v zimě jiné nároky, podle toho, zda potřebují přezimovat v chladnější místnosti, nebo zda mohou přežít zimu v běžném bytě s teplotou nad 20 °C. Netvarovat, nestříhat! Co ještě nedělat? Kdy a jak hnojit? Jestliže se chcete s pokojovkami těšit i v mrazivých měsících, vytvořte jim vhodné podmínky.
Přizpůsobte koupelnu vašim představám. Koupelnové baterie pro umyvadla mohou mít dnes téměř jakýkoli design. Trendy je matné černé zpracování nebo LED žárovky, které osvětlují proud vody.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?

Nepřehlédněte

Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek