Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Venkovní květináče do zahrady. Vyberte si styl, který nejlépe sedí vám i vašim květinám

Květináče dnes mají spoustu podob. Ty venkovní mohou být i samozavlažovací, ale nejdůležitější je materiál. Oblíbené jsou betonové nebo ratanové květináče. Samozřejmostí jsou ale i klasické keramické květináče, a nejlevnější variantou jsou potom ty plastové, které ale také umí vypadat k světu.
květináče
zdroj: sure-green.com

23. 04. 2019

23. 04. 2019

květináče
zdroj: youtube.com
květináče
zdroj: pigonthestreet.com
květináče
zdroj: sure-green.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: beliani.cz
květináče
zdroj: 123RF.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: amazinggraceinteriors.co.uk
květináče
zdroj: ambientgreenery.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: ebay.com
květináče
zdroj: laowaiblog.com
květináče
zdroj: ebay.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kuchyňský bar je někdy chápán jako náhrada za jídelní stůl v malých bytech. Pravda ale je, že klasické sezení u jídla nic nenahradí. Takže naopak, pokud máte prostor a můžete si kromě stolu dovolit i bar, potěšíte jím každou návštěvu. Navíc je bar dobrý pro optické oddělení kuchyně od obývacího prostoru. Další variantou je potom samostatný bar ve sklepě nebo spodním patře domu, kde můžete vytvořit malou klubovnu.
Jste věčná začátečnice? Vždycky se pustíte do běhání a po pár týdnech to vzdáte? Nebo jste ještě nikdy neběhala, ale ráda byste začala? Možná právě vám se bude hodit následujících deset tipů, díky kterým si běh skutečně zamilujete.
Jedním z nejjednodušších způsobů, jak se postavit ke zvyšování energetických sazeb, je začít v domácnosti šetřit. Smyslem není netopit a sedět doma u televize v kulichu, ale podniknout malé, avšak efektivní kroky, které sníží vaše výdaje za energie. S čím začít ještě dnes?
Snubní prsten je považován za žílu lásky. Nevěsta a ženich si je vzájemně nasazují při svatebním obřadu, jako symbol spojení, věrnosti a lásky. Také by se dal vnímat, jako symbol „vlastnictví”. Prstýnek dává ostatním jasně najevo, že dotyčná osoba není k mání, že už jeho nebo její srdce patří někomu jinému. Jejich symbolika se v průběhu staletí vyvíjela a stále vyvíjí v závislosti na tradicích a kultuře.
Odlety na vytouženou dovolenou bývají občas hektické a stejně tak působí i letiště. Musíte najít místo odbavení, projít kontrolou a nakonec trefit správný gate. Většinou vše funguje hladce. Co ale dělat, když se let opozdí, zruší, nebo nestihnete navazující letadlo?
Není nad pořádnou šťavnatou krkovičku. Nejlepší je samozřejmě naložená v černém pivu a ugrilovaná, ale pokud zrovna grilování počasí nepřeje, můžete vyzkoušet třeba náš recept. Na česneku pečená krkovička v pikantní omáčce je rychlé a chutné jídlo, které zpestří i váš víkendový rodinný oběd. Pokud k ní připravíte hranolky a naservírujete dobré české pivo či moravské víno, budete se cítit jako v restauraci.
Léto je v plném proudu a snad každého z nás čeká aspoň jeden výlet. Buď do přírody, někam za hranice nebo jen k babičce na chalupu. Tak či tak, existují tři módní kousky, bez kterých se nikdo neobejde. Tyto věci se hodí pro každou situaci - spaní pod širákem, letní přeháňka v rozpáleném velkoměstě nebo zkrátka jen stylový doplněk na rande s cizinem. Pojď si přečíst následující řádky a objevit, o jaké kousky se jedná.
Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.
Letos jsou tomu 2 roky, co jsem já, jako matka, přišla o svého syna. Vyrovnat se s touto ztrátou není možné. Kvůli cizí chybě přišel o život talentovaný mladý člověk. Vyzkoušela jsem už všechny možné druhy psychické pomoci, ale toto jediné mi pomáhá: otevřeně o tom mluvit.

Výběr článků

Zima se nese ve znamení deprese a pochmurného počasí. Právě počasí může za pokulhávající náladou a právě špatná nálada vám dělá ty dny zbytečně dlouhé a nepříjemné. Naštěstí máme recept, jak vyzrát jak na zimní depresi, tak na pochmurné počasí. Zkrátka si jen zalezte do peřin a pusťte si jeden z filmů, který doporučujeme. Rozhodně vás zahřejí na duši!
Kdysi se mělo za to, že Země je středem vesmíru nebo že žárovku vynalezl Thomas Alva Edison. Omyly lidstva jsou zřejmě nevyčerpatelné, a v některých mnoho let setrvávali třeba právě i významní vědci. Ani dnes tomu není jinak, a některé zavedené mýty a omyly přetrvávají desetiletí. Podívejme se na některé z nich.
„Už to mezi námi není takové, jako dřív. Chybí mi chvíle, kdy jsme neřešili jen pleny, očkovaní, hlídání, opruzeniny, růst zoubků. Náš sexuální život je po narození dítěte na bodu mrazu. Všechno se točí kolem prcka a nemáme na sebe s partnerem už vůbec žádný čas. Jsem uvázaná doma a můj svět je jen pračka, pleny a sporák. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy měla čas umýt si vlasy nebo si udělat nehty. Co máme mimino, jsem pro svou ženu druhé kolo u vozu. Všechno mám na krku já a partner mi s ničím nepomáhá. Moje žena o sebe přestala pečovat.“ Tohle je výčet těch nejčastějších příčin sporů, které vyvstávají po narození dítěte. Poznáváte se v některém z uvedených příkladů? Dnešní článek vás provede nejčastějšími příčinami partnerské poporodní nebo chcete-li rodičovské krize.

Nepřehlédněte

Rozlití kávy na košili není nikdy příjemné, zvláště pokud už tak jdete do práce pozdě. Ale jakmile budete vědět, jaké metody odstraňování skvrn použít, budou pro vás takové situace hračka. Skvrny nemají šanci!
Podzim pro mnohé z nás nepředstavuje zrovna radostné období. Dny se zkracují, stmívá se podstatně dříve, často je deštivo a sychravo, je nám chladno – a představa změny je dalece před námi. Ale nezoufejte, musíte se na to jen podívat z jiného úhlu!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek