Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Mama říká “podělit se znamená milovat”! Vychutnejte si nejlepší domácí jídla se svými přáteli a rodinou v naší restauraci Mama

Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat!
Mama Shelter
zdroj: Mama Shelter

Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla, podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat! Přijďte s přáteli nebo rodinou a vychutnejte si naše vynikající domácí jídlo v restauraci Mama.

Co je v menu?

V restauraci Mama podáváme výběr regionální, francouzské, americké a italské kuchyně, vše v příjemném otevřeném prostoru, kde se může usadit až 200 osob, počínaje prostorem kolem velkého dřevěného stolu až po soukromé boxy. Pizza z trouby na dřevo a jídla z celého světa, připravená se starostlivostí jako by byla uvařena doma, jsou nejen ozdobou našeho menu, ale i požitkem pro všechny vaše smysly!

Podělte se o výběr populárních japonských “gyozas” se sezamovou omáčkou nebo zkuste izraelskou specialitu “shakshouka”. Dáváte přednost rybám? Našeho tuňáka “tonkatsu” si jistě zamilujete. Máte rádi maso? Vychutnejte si náš hamburger nebo argentinský “entrecote”. Jste vegetariány? Pak si zvolte populární havajskou misku Poke s rýží a zeleninou.

A máme něco i pro vaše přátelé ze zahraničí. Pozvěte je na tradiční domácí guláš s houskovými knedlíky a teplý jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou nebo malinovým ovocným knedlíkem. Mama má zkrátka něco pro každého!

Na co se dále můžete těšit?

Naše osobitá restaurace nabízí také bohatou snídani formou bufetu a výbornou kávu, kterou si můžete vychutnat uvnitř nebo na úžasné terase. Nechcete se u toho nudit? Mama má řešení. V restauraci naleznete herní stůl, kde si můžete zahrát šachy, domino nebo třeba člověče nezlob se, ale také videohry a stolní fotbálek. V lobby pak naleznete kultovní flipper! Ve čtvrtek, v pátek a v sobotu večer na vás čekáme u 17ti metrového baru s živou hudbou. Můžete si dát večeři a pak se přesunut jen pár kroků na drink a zatancovat si jednoho z našich DJs nebo na živou hudbu. 25. ledna a 16. února u nás budete vystupovat třeba slavný a legendární DJ Chris Sadler.

K TÉMATU  10 potravin, které v minulosti vypadaly a chutnaly úplně jinak než dnes

A co náš legendární brunch?

I ty uvádíme právě nyní v lednu v Praze! Restaurace Mama po celém světě jsou mimo jiné známé pro své brunche. Objevte náš brunch zahrnující všechny oblíbené snídaňové stálice, stejně jako pizzy a mnoho dalšího. Vše samozřejmě vyrobené s láskou jako od maminky. Naše snídaňové menu zahrnující Prosseco, nealkoholické nápoje, čaje a kávy stojí 940 Kč. Děti od 6 do 12 let platí polovinu ceny a děti do 6 let ho mají zcela zdarma! Děti se navíc mohou těšit na naše omalovánky a další aktivity a hry! 🙂 Mama brunch se podává každou neděli od 12:00 do 16:00.

Náš koncept brunch & music

Mama miluje kombinaci dobrého jídla se skvělou hudbou a nejinak tomu je i v případě Mama Praha! Tuto neděli si můžete poslechnout izraelského pianistu Gioryho Kukuiho a jeho jazzovou kapelu. Při brunchi v neděli 3. února zase vystoupí Charlie One z Ohm square se svými jazzovými Charlie & the Chocolates. Vše naživo od 13:00.

Autor: red

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Před časem jsme se s partnerem rozhodli, že po svatbě a pořízení bytu bychom rádi měli miminko. To jsem ale netušila, jaké utrpení mě bude čekat.
Československá pohádka Hodinářův učeň vypráví příběh o daleké cestě za láskou. Dětem ukazuje, že problémy může překonat statečnost a dobré srdce.
Hodně lidí si chce užívat neustále krásného a teplého počasí venku. To bohužel není v naší zemi možné. V zimě, na podzim i během léta přijdou ošklivé dny. Musíte proto vědět, jak si zpříjemnit volný čas doma, když nemůžete kvůli počasí jít ven. Poradíme vám, jak si snadno zlepšit život a udělat si z domova nádherné a pohodlné místo.
„Už to mezi námi není takové, jako dřív. Chybí mi chvíle, kdy jsme neřešili jen pleny, očkovaní, hlídání, opruzeniny, růst zoubků. Náš sexuální život je po narození dítěte na bodu mrazu. Všechno se točí kolem prcka a nemáme na sebe s partnerem už vůbec žádný čas. Jsem uvázaná doma a můj svět je jen pračka, pleny a sporák. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy měla čas umýt si vlasy nebo si udělat nehty. Co máme mimino, jsem pro svou ženu druhé kolo u vozu. Všechno mám na krku já a partner mi s ničím nepomáhá. Moje žena o sebe přestala pečovat.“ Tohle je výčet těch nejčastějších příčin sporů, které vyvstávají po narození dítěte. Poznáváte se v některém z uvedených příkladů? Dnešní článek vás provede nejčastějšími příčinami partnerské poporodní nebo chcete-li rodičovské krize.
Znáte to, s velkou radostí si domů přinesete novou rostlinu, která vypadá báječně, jenže po pár měsících si všimnete jistých vad na kráse. Některé se projeví dokonce okamžitě, jen co kytka překročila práh vašeho domu. Ať už jsou to žluté nebo svěšené listy, každým takovým náznakem se nám rostlina snaží říct, že jí něco chybí, nebo přebývá.
Dekorace k Vánocům prostě patří. Adventní věnec se svíčkami na stůl, ale krásné vánoční věnce můžete zavěsit kdekoli, třeba na dveře nebo na okno. Právě ty si můžete prohlédnout v galerii.
Mít známého na výpomoc s hlídáním přijde vhod. Svěřit vaše malé dítě do jiných rukou můžete za předpokladu, že máte jistotu, že o ně bude dobře postaráno. Příkladem budiž tenhle chlapík, který místo sezení doma vezme holčičku na výlet na kole po skotské vrchovině. Trochu nečekaný adrenalinový výlet.
Saláty k obědu, svačiny po cvičení nebo šťávy z ovoce jsou obecně považovány za zdravé, ale pokud s nimi nezacházíte správně, vašemu hubnutí spíše uškodí. Dresing na salátu je často stejně kalorický, jako kdybyste snědly hamburger, a ovocné šťávy mají energetickou hodnotu jako tabulka čokolády. Jak si správně poradit s přípravou jídla při hubnutí?
Ve věku 77 let zemřela česká herečka a sexsymbol šedesátých let Hana Brejchová, sestra známé herečky Jany Brejchové. Její nezapomenutelný výkon ve filmu "Lásky jedné plavovlásky" ji trvale zapsal do paměti diváků.
Plesová sezóna je tu! Jaká událost čeká právě vás? Při výběru šatů a doplňků záleží na akci, na kterou se zrovna chystáte. Není ples jako ples. Vždy sledujte nejen dress code, ale také současné trendy. Co si letos můžete dovolit?
Aura nebo-li bioenergetické pole každého organismu, je něco jako atmosféra kolem země. Je to jakýsi neviditelný ochranný štít, chránící naše tělo před nemocemi a negacemi. Je aktuálním stavem toho, jak umíte věci duchovní, mentální a emoční ve svém životě prožívat a žít. Co všechno vám z fotografie aury vyčtou a jak s tím naložit? Vyzkoušeli jsme si na vlastní kůži a přinášíme vám zajímavá zjištění.
Každý z nás chceme, aby nám potraviny doma co nejdéle vydržely – a pokud možno v tom nejčerstvějším stavu. Obzvláště při nárůstu cen, který v poslední době zažíváme, nikdo nechce zbytečně plýtvat a vyhazovat rychle se kazící jídlo.

Výběr článků

Vysmíváte se těm, kdo si píšou deník? A zkoušela jste to už někdy? Je to neuvěřitelně očistná záležitost, která vám pomůže zbavit se stresu, utřídit si myšlenky a mnohdy vás také povzbudí. Navíc budete díky deníku mít za pár desítek let na co vzpomínat.
Je vám více než padesát a dostala jste výpověď. Začnete registrací na pracovním úřadě a budete pokračovat hledáním nové práce. Čím máte vyšší kvalifikaci, tím je to složitější. Přemýšlíte, zda setrvat ve svém oboru nebo vykročit úplně novým směrem? Třeba si splnit sny. Možná vám to připadá riskantní. Ale proč to nezkusit?
Je tomu už dvacet let, co byla v Česku uvedená premiéra prvního dílu nejslavnější čarodějnické ságy na světě. Snímek Harry Potter a Kámen mudrců bořil rekordy v návštěvnosti českých kin, a nejinak tomu bylo i při dalších dílech, které tvůrci natočili.

Nepřehlédněte

Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Navzdory tomu, že dnešní možnosti cestování jsou mnohem větší a rozmanitější než kdykoli jindy, stále více tuzemáků dává přednost pobytu na vlastní chalupě. Proč nad zahraniční exotikou vyhrává letní dovolená v našich krajích na celé čáře?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek