Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Viber uvádí novou funkci Polls. Umožňuje snadno a rychle hlasovat a vyjádřit tak svůj názor ve skupinových chatech a komunitách

Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožní snadno si ve skupinových chatech a komunitách zorganizovat hlasování na jakékoliv téma. Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli, protože jim dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma snadno a rychle. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma, a to přehledně, aniž by se museli probírat tisíci odpovědí a názorů.
Viber uvádí novou funkci Polls
zdroj: viber

18. 01. 2019

Vyberte otázku i možnosti odpovědí

Účastníci komunikace v komunitách a skupinových konverzacích si snadno vytvoří anketu pouhým kliknutím na ikonku Polls, kterou naleznou po stažení nejnovější verze Viber, a která je umístěna ve spodní liště. Pak stačí napsat otázku a zadat až deset možností pro odpovědi. Každý, kdo se hlasování zúčastní, vyjádří svůj názor pouhým kliknutím na srdíčko, umístěné vedle své odpovědi. V přímém přenosu pak může sledovat, jak se hlasování vyvíjí.

Uživatelé ve skupinové konverzaci mohou vidět, jak členové hlasovali kliknutím na jednotlivé odpovědi. V komunitách je hlasování anonymní.

Udělejte si vlastní průzkum!

Ankety se mohou používat jen pro zábavu, když chcete zjistit, o čem se dál bavit, vybrat dárek pro kamaráda nebo si udělat plány na večer. Možností je nekonečně. Přidání ankety je ale také skvělým způsobem, jak do konverzace účastníky aktivně zapojit.

Zvolili jste si sami

Viber uvedl novou funkci Polls nejdříve ve svých oficiálních komunitách pro jednotlivé trhy v region střední a východní Evropy. Účastníci měli možnost otestovat novou funkci a odpovědět na otázku, co by podle nich měl Viber přinést uživatelům v novém roce. Tyto ankety měly velmi vysokou účast a Viber díky nim získal důležité informace a o tom, co si jeho uživatelé přejí. Ukázalo se, že uživatelé Viberu nejvíce ocenění nové samolepky ve svých jazycích a také nové funkce v rámci aplikace. Uvítají také možnost poznávat nové Communities (komunity) a jejich účastníky.

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

K TÉMATU  Potřebujete se přesvědčit, jestli vám zvolená barva na vlasy nebo líčení padne? Zkuste to nanečisto přes aplikaci!

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors. Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mytí vlasů může být stejnou rutinou jako samotná ranní hygiena. I při rutině však můžete dělat několik chyb, kterými kvalitu vlasů ničíte. Abyste takovým problémům předešli, naučte se vnímat nejčastější chyby a vyvarujte se jim. Naučte se správnou techniku mytí vlasů a už nikdy se nebudete trápit kvůli lámavým konečkům nebo mastnotě.
Jak poznat menopauzu? Otázka, kterou si po čtyřicítce začne klást mnoho žen. Menopauza, klimakterium či přechod, je přirozené období v životě každé ženy, kdy dochází útlumu funkce vaječníků a v důsledku toho k vymizení menstruace.
Lesklé zrcadlové polevy neboli mirror glaze udělají z každého dortu malířský obraz. Poléváním a mícháním různých barev můžete vytvořit vzory podle své fantazie. Vaše dílo bude vypadat jako od profesionálů!
Většina lidí si myslí, že nový rok je ideální startovací čárou pro nové začátky. Proto si dávají předsevzetí, která pak ale ve většině porušují. Jak na to, aby vám předsevzetí vydrželo? A nejste-li zrovna povaha, která má pevnou vůli, má vůbec smysl si nějaká předsevzetí dávat?
Love Island je celosvětově oblíbená reality show, která je jakousi obdobou dříve známé reality show Hotel Paradise, kterou vyhrála dnes již známá „podnikatelka“ Nela Slováková. Love Island má své fanoušky po celém světě, k nám se dostala v roce 2021, kdy byla odvysílána její první řada. Pamatujete si na její účastníky?
Každý relaxuje po svém - někdo s rodinou, jiný s přáteli a mnozí si nejlépe odpočinou tehdy, když jsou sami. Někdo ve volném čase upřednostňuje čtení, druhý poslech hudby, další sleduje filmy nebo sportuje. Dopřát si čas a relax jen pro sebe - je důležité.
Dnes jsme si již navykli komunikovat běžně přes internet, dozvídat se o kamarádech na sociálních sítích, každý den rozeslat několik e-mailů. Stejně tak jako nám však toto umožňuje velmi efektivně pracovat a být neustále ve spojení, mohou nás právě tyto technologie na druhé straně výrazně ohrožovat.
Začínáte pociťovat nepříznivé příznaky menopauzy nebo se jim chcete do budoucna co nejvíce vyhnout? Přinášíme vám pár tipů, jak toho docílit.
Jsem už roky rozvedená a svou dceru vychovávám sama. Moje rodina je s tím smířená, ale moje bývalá tchyně to nikdy nerozdýchala. Ona je prostě stará škola, je věřící, a tak s ní náš rozchod docela zamával. Zpočátku mě nechtěla už nikdy vidět, pak ale ovdověla a chtěla se více sblížit s vnučkou.
Britney Spears, dnes již 40letá popová princezna, vyjádřila přání, mít se svým snoubencem Samem Asgharim svého třetího potomka. Dočkají se 16letý Sean a 15letý Jayden dalšího sourozence?
Současný nouzový stav a karanténa mohou v rodině způsobit ponorkovou nemoc. Nenadálé přerušení kontaktů s přáteli, kolegy z práce, spolužáky, kamarády z klubu či fitka může způsobit, že vztahy v rodině začnou být značně napjaté.
Ekologie se v současné době klade na první místo. Svůj podíl na tom má zjištění, že stojíme za rychle se oteplující planetou nebo že naším přičiněním mořští živočichové nežijí tak dlouho, jak by mohli, neboť se zamotají do plastových odpadků. Kromě toho, že se spustila řada kampaní bojujících proti plastům a proti nadměrné konzumaci masa, dostaly se také do popředí přírodní úklidové prostředky. Jinými slovy jsme se opět navrátily do minulosti.

Výběr článků

Pakliže jste na sociálních sítích jako doma a zároveň se pravidelně udržujete v kondici, jméno Pamela Reif vám pravděpodobně není cizí. Tato vždy pozitivně naladěná německá fitnessačka a influencerka v podobě svých příspěvků a cvičebních videí dopomohla ke shození kil a vypracované postavě nejedné ženě.
Oválné vany i umyvadla, dřevěné podlahy nebo přiznaný beton, a také všudypřítomná šedá barva podlahy nebo obkladů. To jsou koupelnové trendy pro rok 2019.
Je tomu několik dnů, kdy Lela Ceterová a Karlos Vémola oznámili, že jdou od sebe. Složité životní období prožívali již nějaký čas, a v poslední době se dokonce nakazili koronavirem, kterým onemocněla i jejich několikaměsíční dcerka.

Nepřehlédněte

V letní období někdy dostává smartphone zabrat. Na vaší dovolené musí telefon přečkat mnohem náročnější podmínky. Přečtěte si následující tipy a připravte svůj telefon i na tu nejdobrodružnější dovolenou.
Šaty a móda, to je nám ženám vlastní. Šaty, obzvláště ty svatební, jsou jistým odrazem nás samotných, proto se i při výběru často neubráníme emocím. Při výběru hraje roli mnoho faktorů. V den D chceme být všechny okouzlující. Jak tedy postupovat a co se vlastně letos nosí doma i v zahraničí?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek