Úterý , 07. 05. 2024

Stanislav

Nestyďte se použít erotické pomůcky. Některé pomůžou i při vážných zdravotních komplikacích! Které?

Vibrátory, nevibrační penisy, afrodiziaka, lubrikační gely, masážní oleje. Mnoho žen si stále myslí, že nic takového nepotřebuje, pokud žije v dobrém partnerském vztahu. Ale položme si otázku, zda po každodenním spěchu a stresu máme často chuť na sex. Možná jsou to právě tyto erotické pomůcky, které mohou zlepšit kvalitu společně prožitých intimních okamžiků.
Erotické pomůcky mohou zkvalitnit váš sexuální život.
zdroj: 123RF.com

16. 01. 2019

Muži chtějí často partnerku uspokojit, ale někdy chvíle, která by měla být vyvrcholením partnerského sexu, skončí honbou za orgasmem. Málokterá neslyšela od svého partnera to věčné: Už jsi byla? A mnoho žen si vypráví, že „jí to ten její zase nedokázal udělat“.

Místo zklamání vneste do sexu novou energii

Nepředstírejte orgasmus, a se svým partnerem si místo toho promluvte o tom, co vás trápí a co byste potřebovaly. Pokud je to člověk, který vás miluje, přijme společný rozhovor jako možnost, jak zlepšit prožívání sexu.
Jsou i takové ženy, které orgasmus nikdy neměly a říkají, že jim to nevadí. Možná právě proto, že nevědí, jak velkou energii a uvolnění tento akt ženě může přinést. Pokud si s partnerem v sexuální oblasti nejste schopni porozumět, ale nechcete, aby se to stalo příčinou rozpadu vztahu, zajděte k odborníkům. Ovšem pokud se s partnerem shodnete, že máte oba zájem o zlepšení intimních chvilek, je na čase vyzkoušet erotické pomůcky.

Kde a jak si vybrat, abyste se nestyděly

O tom, že masturbace je zdraví prospěšná, jsme zde již psali. Zkuste tedy od masturbace přejít dál a podívat se na erotické obchody, které nabízejí bezpočet pomůcek pro různé praktiky a okamžiky. Většina renomovaných obchodů vám ráda, a přitom velmi diskrétně, poradí. Některé dokonce můžete navštívit se skupinou přátel a za zavřenými dveřmi s odborným výkladem se probírat zbožím, které byste si před cizími třeba netroufly ani vzít do ruky. Takový výlet s kamarádkami na sklenku sektu v erotickém obchodě může být skvělou zábavou. A když už si vyberete, nezapomeňte, že vybíráte nejen pro své a partnerovo uspokojení, ale můžete také něco udělat pro své zdraví. Zde jsou příklady.

Venušiny kuličky

Nejen vzrušují, ale také zpevňují pánevní dno. Zavádí se hluboko do vagíny, podobně jako menstruační tampón. Pokud chcete docílit dobrého efektu, je lepší se při nošení kuliček aktivněji hýbat (cvičit, jezdit na kole). K posílení pánevního dna se doporučuje nosit kuličky pravidelně cca 3 hodiny denně. Vhodné jsou po porodu, ale pro starší ročníky jako skvělá prevence při hrozící nebo již pokročilé inkontinenci. Dokážou problém během několika měsíců zcela odstranit.

K TÉMATU  Ovládněte jeho tělo a staňte se bohyní v jeho očích. Podrážděte i skryté erotogenní zóny, jako nosní dírky nebo palce u nohou!

Vaginální činka

Při chůzi nebo běžném pohybu jsou zavedenou činkou aktivovány svaly pánevního dna. Doporučuje se také občasné vědomé stahování svalů kolem činky (jakoby jste ji chtěla vtáhnout hlouběji do sebe). Na internetu najdete například Kegelovy cviky, které vás naučí, jak s činkou cvičit, a tak posílit její účinky.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ucpal se vám odpad a hledáte nejlepší způsob jeho čištění? Dáme vám rychlé tipy na čištění "po domácku" a poradíme, na koho se obrátit.
Letní pařáky každého z nás lákají do náruče chladivé a příjemně osvěžující vody. Pokud nechcete být zavření v aquaparcích a hledáte spíš přírodní koupaliště s průzračně čistou vodou a malebným okolím, pak určitě zbystřete. Máme pro vás přehled míst, která stojí za to navštívit, a to nejen u nás, ale i našich nejbližších sousedů.
Rozvod, rozchod, nevěra, výpověď z práce, smrt blízké osoby, nemoc, to vše bychom mohli označit jako životní krize. A nejen to, důvodů životních krizí je mnoho. Životní krize potkají během života každého člověka a některým z nich se nelze vyhnout.
Suchý šampon je typ vlasového přípravku, který omezuje mastnotu a nečistoty ve vlasech. Na rozdíl od mokrých šamponů a kondicionérů lze suchý šampon nanášet na vlasy, když jsou suché – a právě odtud získal svůj název. Suchý šampon není nutné z vlasů vymývat a obvykle se nanáší na temeno hlavy a další oblasti, kde se může viditelně hromadit olej a lesk.
S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!
I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Pěstování zeleniny je v plném proudu. Zatímco někteří aktivně do připravených a okopaných záhonů sází brambory, jiní se pouští do pěstování jahod nebo salátů. A pak jsou tu ti, kteří si zatím do skleníků sází papriky, jež mají tendenci prodlužovat život.
Cihlová zeď a moderní interiéry se začínají prolínat, i když by to kdysi nikoho nenapadlo. Ale přiznané cihlové zdi dodají celému interiéru jedinečný charakter. Protože ale pravé cihly najdeme málokde, můžeme cihlové stěny imitovat plastickým dekorem, který je na první pohled k nerozeznání. Tyto obklady se dají koupit v různých vyhotoveních i barvách, takže se mohou tvářit jako břidlice, kámen nebo klasické cihly. Dokonce si je můžete natřít nebo jinak povrchově upravit přesně podle sebe.
Brzy se již začne oteplovat a zimní bundy tak budou definitivně out. Pokud chcete i svůj jarní šatník svézt na vlně aktuálních trendů, měli byste se držet několika základních doporučení. Vždy samozřejmě volte kabát vyrobený z lehkého a prodyšného materiálu, jako je bavlna, plátno nebo polyester, aby se vám v kabátu pohodlně chodilo i v teplejším počasí.
Dnes čtyřiapadesátiletá herečka a modelka patřila v 90. letech minulého století k největším sexsymbolům. A stačila jí k tomu vlastně jen náhoda. Kdyby se neobjevila ve správnou chvíli na správném místě a neměla na sobě upnuté tričko, možná bychom ji dnes ani neznali.
Sluníčko a teploty překonávající 20°C. Takto nějak přichází léto do české kotliny. Nemusíte na něj čekat na přelom května a června. Za takovým létem můžete vyrazit už v dubnu, třeba do Turecka nebo na Mallorcu.

Výběr článků

Přizpůsobte koupelnu vašim představám. Koupelnové baterie pro umyvadla mohou mít dnes téměř jakýkoli design. Trendy je matné černé zpracování nebo LED žárovky, které osvětlují proud vody.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.
Lidé zranění při pádu na zamrzlém či zasněženém chodníku musí o odškodnění bojovat dlouho, v 67 procentech déle než rok. Až ve třech čtvrtinách případů totiž obce a technické služby odmítají za zranění přijmout odpovědnost. Konečné odškodnění se přitom může vyšplhat na statisíce, průměr je 287 tisíc korun. Podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích zodpovídá za náhradu škody, která vznikla při neprůchodnosti chodníku, město či obec. Jak se zachovat, když se vám to stane?

Nepřehlédněte

Každá žena ví, jak je důležité, aby spodní prádlo dokonale sedlo. Zejména pak podprsenka, jejíž nepadnutí může vyvolat nepříjemné bolesti zad. Bohužel jen málokterá ví, jak správně by měla dobře padnoucí podprsenka vypadat a jak si ji ostatně vybrat, aniž bychom si museli zkoušet.
Developerský projekt Vilapark Klamovka je zasazen do zeleného prostředí hlavního města, přitom v dosahu plné občanské vybavenosti. Pokud plánujete zůstat v metropoli, ovšem prahnete po klidné lokalitě, nadchnou vás nové byty v Praze 5. V následujících řádcích vám o lokalitě, nabízených bytech i celém projektu prozradíme více informací.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek