Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Cockpit zajistí, že se vždy budete vracet do krásně vyhřátého domova! Jak to?

Můžete si nastavit také vyhřívání na chatě nebo chalupě a nikdy se vám tak už nestane, že přijedete do nepříjemné zimy. Zároveň v době nepřítomnosti můžete ušetřit náklady na topení.
Systém automatické domácnosti Cockpit
zdroj: cockpit

Cockpit je revoluční systém automatizace domácnosti, který vám umožní ovládat celou vaši domácnost na dálku a zbaví vás zbytečných starostí, které vám ubírají drahocenný čas. Cockpit je bezdrátový a jeho instalace probíhá do stávající elektroinstalace anebo pomocí bateriových čidel čím nedojde k narušení stávají domácnosti.

Kdy není Cockpit vhodný?

Není tedy vhodný jen pro nově stavěné nemovitosti, ale můžete si ho instalovat do hotového bytu, domu nebo chalupy. Výhodou je také to, že vám z libovolného místa a jedné aplikace umožňuje řídit více nemovitosti. Pod kontrolou máte nejen svůj domov, chalupu a třeba i domácnost seniorů ve vaší rodině.

Cockpit

Většina z nás nemá ráda tmu a chlad, které jsou klasické pro podzimní a zimní období. Cockpit ale zařídí, že se vždy budete vracet do domova, který bude příjemný, vyhřátý a bezpečný. Při vašem návratu se pro vás osvítí příchodová cesta a automaticky se sepne topení. Nebo si představte, že vyrazíte na chalupu a místo do vymrzlého domu přijedete do příjemně vytopené chalupy. Začátek víkendu tak okamžitě dostane jiný rozměr. Po sobotním lyžováním si můžete spustit vyhřátí sauny a po návratu si tak rovnou užívat tepla.

Oceníte i osvětlení domu

Pokud máte chalupu na samotě, určitě oceníte také osvětlení domu před vaším příjezdem. Cockpit se samozřejmě postará i o bezpečí a veškeré služby alarmu. Po narušení objektu spustí světelný i zvukový alarm a okamžitě vás informuje o místě vstupu cizí osoby. Spustí také kameru ke kontrole objektu, což vám umožňuje, abyste situaci sami vyhodnotili a případně zvolili další kroky. Odpadají tak automatické placené výjezdy bezpečnostních agentur i měsíční paušál alarmu. Záznamy kamery lze zhlédnout i zpětně.

Ovládání na dálku

Cockpit umožňuje také kontrolu a ovládání spotřebičů na dálku, dále pak kontrolu uzavření oken, dveří a vrat. To je opět skvělé pro případ, že máte chalupu, současně to ale zajistí větší bezpečnost dětem, v případě, že jsou doma samy. Rovněž ovládá i žaluzie několika možnými scénáři. Kromě bezpečnosti a pohodlí přináší Cockpit také přináší úspory, poněvadž s jeho použití lze ušetřit až 20% nákladů za energie.

K TÉMATU  Vyberte si stylový koš na prádlo. Jednoduše uschová všechno špinavé, co čeká na praní, a doplní vzhled vaší koupelny

Cockpit je kompatibilní s řadou technologií a zařízení IoT (Internet of Things). Aplikace je zdarma pro platformu iOS i Android. Instalace systému Cockpit do bytové jednotky se nabízí již od 19 900 Kč. Cockpit je tedy široce dostupným řešením, které zajišťuje, že se investice díky úspoře energií, času i starostí rychle vrátí.

www.cockpit.cz

https://www.facebook.com/cockpitcz/?ref=br_rs

Autor: red

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Krásný a rovný úsměv dokáže otevírat srdce i dveře, proto je v současné době téměř nezbytností. Cesta k němu vede přes rovnátka, která vám budou dělat společnost po dobu několika měsíců nebo dokonce let. Je potřeba se během té doby o zuby a ústní hygienu obecně správně starat. Pojďte se podívat, co všechno budete potřebovat.
V obchodním světě, kde konkurence prudce roste, je neustálý rozvoj obchodních dovedností klíčový pro dosažení úspěchu. V našem článku "Rozvoj obchodních dovedností! Proč je důležité na sobě pracovat?" prozkoumáme, jaké konkrétní dovednosti jsou v dnešním podnikatelském prostředí nejžádanější. Přineseme vám náhled na to, proč je neustálý osobní a profesní růst klíčový a jak může vývoj vašich dovedností ovlivnit váš kariérní postup. Připravte se na inspiraci a tipy, jak efektivně investovat do svého vlastního profesního rozvoje a stát se konkurenceschopným hráčem na trhu.
V rámci České republiky se můžeme setkat se školskými a neškolskými předškolními zařízeními, která jsou určena pro děti předškolního věku. Přičemž předškolní vzdělávání je dobrovolné a (vyjma dětí od 5 let, které jsou z pohledu současného vzdělávacího systému již povinné se předškolního vzdělávání účastnit) zaměřuje se na vzdělávání, rozvoj schopností i dovedností, podporu v osvojování kulturních, hygienických a sociálních návyků dítěte a oporu ve výchově.
Pokud se chystáte na pohovor, mohou se vás zeptat, jaký si představujete měsíční plat. Odpoví jim to na skrytý dotaz, jak si ceníte svých znalostí a vědomostí. Jestliže pracujete na živnostenský list, často navrhujete klientovi cenu za svou práci, výrobek, službu. Podívejte se kolem sebe a nebojte se říct si o peníze.
Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.
O zdravém stravování slýcháme ze všech stran. Jak je to důležité pro naše zdraví i tělo jako takové. Jenže už nikde se nemluví o tom, jaké konkrétní potraviny zařadit do jídelníčku, respektive jaké konkrétní potraviny nám skutečně prospívají a nejsou na škodu. Proto vám přinášíme tip - je jím quinoa, což je obilovina, ze které se připravuje kupříkladu mouka, polévka nebo také pivo.
Koberec, nebo lino? Tradiční otázka, kterou si pokládá každý při rekonstrukci, nebo stavbě nového bydlení. Podlahy mohou určovat charakter místnosti, pokud jsou tedy zvoleny správně. Jak koberec, tak lino mají své klady a zápory, takže stojí za to udělat nějaký průzkum a porovnat podlahy, abyste našli to nejlepší.
Ve zdravém těle zdravý duch. Mnohokrát připomínaná moudrost irského dramatika George Bernarda Shawa je, byla a bude pro lidstvo aktuální. S neustálým rozvojem přísunu informací se každý den dozvídáme o nových metodách cvičení, možnostech sestavení zdravého jídelníčku a korekce životního stylu tak, aby člověk dosáhl co možná nejlepšího pocitu sama ze sebe. Takový pocit vám dodá tolik potřebnou sebedůvěru, která se odráží při každodenních činnostech.
Muži jí leželi u nohou, ženy v její blízkostí pukaly závistí. Byla krásná, talentovaná, ale osud se s ní nemazlil. Seznamte se s jednou z nejkrásnějších a nejnadanějších hereček, které se kdy ve filmovém světě objevily.
Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  
Nový rok je v plném proudu a řada lidí ještě stále pracuje na svých novoročních předsevzetích. Pokud se ta vaše týkají nakopnutí kariéry nebo byznysu obecně, existuje několik tipů či kroků, které je nutné podstoupit pro úspěch stanovených cílů.

Výběr článků

Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.
Vstupte do světa, kde síla, odhodlání a vzájemná podpora tvoří základ pro dosažení kariérních výšin v roce 2024. Náš článek "Jak naplánovat a dosáhnout kariérních cílů v roce 2024" vám přináší inspiraci a konkrétní kroky, jak postavit stabilní základ pro váš profesní růst. Od strategického plánování k osobnímu rozvoji, podíváme se na klíčové aspekty, které vám pomohou vytvořit úspěšný kariérní rok. Připravte se na podporu a motivaci od Dámské Ligy a objevte cestu ke svým kariérním cílům v roce 2024.
Vyvážení kariéry a rodinného života je pro moderní rodiče neustálou výzvou. V dnešní uspěchané době je těžké najít správnou rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a časem stráveným s rodinou. Nicméně, s pomocí správných strategií a přístupů je možné dosáhnout uspokojivého životního stylu, který ctí obě tyto důležité oblasti. Zde jsou některé tipy, které vám pomohou v cestě za vyváženým kariérním a rodinným životem:

Nepřehlédněte

Tyhle zapletené účesy ocení spíše mladší generace. Všechny jsou hotové během minut, takže je můžete mít na hlavě hned, než ráno vyrazíte na autobus.
Mileniálové jsou prý rozmazlená generace, která nemá ráda závazky, zato má vysoké ambice. Veškerý volný čas tráví na mobilu a vyhýbají se sexu. Jak je na tom, ale předchozí generace X? Mají si co vyčítat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek