Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Co takhle zajít na masáž? Nejste jediní, kdo si dokáže užít wellness. Co takhle dárkový poukaz pro vašeho čtyřnohého člena rodiny?

Možná by vás ani nenapadlo, že masáž a pořádnou péči ocení i váš čtyřnohý kamarád. Podívejte se, jak si relaxující buldoček užívá masáž!
Wellness
zdroj: 123Rf.com

22. 12. 2018

22. 12. 2018

https://www.facebook.com/petworldus/videos/1091821760920700/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rostlinné kmenové buňky patří mezi nejnovější objevy se skvělým potenciálem řešit běžné problémy spojené se stárnutím pokožky. Jejich vývoj se dere kupředu až vzrušujícím tempem a na rozdíl od živočišných kmenových buněk neexistuje ani žádný etický či právní argument proti jejich použití v kosmetice. Už na první pohled slibují naprosto neodolatelné výsledky. Mohou ale rostlinné kmenové buňky z ovoce, květů či jiné vegetace udržet krásu a mladí každé pleti? Pojďme se do tohoto tématu ponořit a zjistit to.
Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Vyrazit na túru či pořádně šlápnout do pedálů chce během léta nejeden z nás. Jenže mnohdy plány zůstanou jen v hlavě, protože po prvním dni a zvýšené pohybové aktivitě se dostaví bolesti svalů, nepříjemné křeče a únava. Přitom všechny tyto potíže mají často společného původce. Tím je nedostatek hořčíku. Jde-li o dlouhodobý problém, mohou být následky mnohem závažnější.
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.
Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Zdraví máme jenom jedno, proto bychom na něj neměli zapomínat. Je důležité, abychom si uvědomili zejména jednu věc, a sice že se na pevnosti a odolnosti našeho zdraví podílí i to, co jíme. Každodenní přísun potravin buď zdraví naprosto ruinuje, nebo mu prospívá. Jak jste na tom vy? Cítíte se po svém jídelníčku zdravě a fit? Nebo máte z jídla výčitky? Či snad některé potraviny vaše tělo zcela odmítá?
Máte doma čtyřnohého psího mazlíčka? Pokud ano, neměli byste péči o něj podceňovat. Mít pejska – to není jako mít plyšáka, který bude vaší živou podporou, když se vám nebude dařit. Kromě toho, že mu budete dávat najíst a budete ho chodit venčit, nesmíte zapomínat ani na péči o srst a drápky. Bohužel právě tyto dvě věci jsou u chovatelů psů často opomíjené.
Děti vyrostly, osamostatnily se a doma je najednou smutno a prázdno. Nikde žádné pohozené oblečení a najednou vám chybí i ty věčné otázky vašich potomků, co je k jídlu. Nikdo vás nepotřebuje a najednou si uvědomíte prázdno, které vás obklopuje. Pocity osamění a prázdnoty jsou často spojené s tzv. syndromem prázdného hnízda v důsledku osamostatnění již dospělých dětí.
Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.
Jaro s sebou nenese jen hromadu sluníčka, ale především alergie, které nepatří k tomu nejmilejšímu. Když všechno kolem nás začne kvést, ve vzduchu se rázem začne vznášet větší množství pylu, což vede k alergickým reakcím. Pojďme si prozradit, co na sennou rýmu a další projevy alergie zaručeně zabírá.
Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.

Výběr článků

Vstávejte s úsměvem! I na dnešní sváteční den pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová horoskop, který poradí, čeho se dnes raději vyvarovat.
Krásný a rovný úsměv dokáže otevírat srdce i dveře, proto je v současné době téměř nezbytností. Cesta k němu vede přes rovnátka, která vám budou dělat společnost po dobu několika měsíců nebo dokonce let. Je potřeba se během té doby o zuby a ústní hygienu obecně správně starat. Pojďte se podívat, co všechno budete potřebovat.

Nepřehlédněte

Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?
Pokud ani nevíte, co to je, nemusíte si s tím vůbec lámat hlavu. Pravdou totiž je, že cascara byla ještě donedávna v celé Evropské unii zakázaná, respektive bylo zakázáno ji prodávat. Přitom jde o velmi zajímavou surovinu, která se používá nejenom při přípravě nápojů, ale například také moučníků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek