Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Zajímavé vánoční dekorace do vašeho domova! Připravte se na Štědrý den a vytvořte doma tu správnou atmosféru!

Vánoce mají jedinečnou atmosféru, kterou miluje snad každý. Zdokonalte ji podle vašeho vkusu! Vánoční dekorace promění váš domov v kouzelnou pohádku. Zkuste to letos trochu jinak!
vánoční dekorace
zdroj: 123RF.com

17. 12. 2018

17. 12. 2018

vánoční dekorace
Zdroj: Freshhoume.com
vánoční dekorace
Zdroj: Freshhoume.com
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
vánoční dekorace
Zdroj: freshome.com
vánoční dekorace
Zdroj: Freshhoume.com
Vánoční dekorace
Zdroj: Freshhoume.com
Vánoční výzdoba
Zdroj: Freshhoume.com
Vánoční výzdoba
Zdroj: Freshhoume.com
Vánoční výzdoba okna
Zdroj: cynthiadriscollinteriors.com
vánoční dekorace
Zdroj: Freshhome.com
Vánoční dekorace
Zdroj: Freshhome.com
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Vánoční dekorace
zdroj: pinterest
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Z lékařských výzkumů vyplývá, že pro lidský organismus je kromě intenzity světla důležitá i barva tohoto světla. Nejsilnější účinek má modré světlo, naopak světlo oranžové a červené nás ovlivňuje mnohem méně.
Kašle a smrká kdekdo. Nachlazení a podzimní virózy se rychle šíří. Navíc opět začínají růst čísla nakažených koronavirem a na dveře klepe pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas pořádně posílit obranyschopnost! Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který naboostuje vaši imunitu.
Užíváte antikoncepční pilulky? Hodně často ponocujete a na fyzickou aktivitu vás moc neužije? Pak se nesmíte divit, že vaše libido poněkud stávkuje. Co s tím vším má společného náchylnost ke stresu?
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Grill párty, ale i tradiční české opékání se těší stále větší popularitě! Není tak divu, že se mění i zvyklosti ohledně vybavení letních teras či pergol. V současné době zde už nenajdete jen pohodlné posezení pro rodinu a přátele, ale i další kusy praktického nábytku, které poskytují cenný úložný prostor na věci, které je vhodné mít při trávení volného času venku po ruce.
Vodu používáme všichni každý den. Aniž i to uvědomujeme, spotřebujeme jí obrovské množství – o čemž mnohdy ani nevíme. Zjistíme to, až nám přijde roční vyúčtování a začnou se nám nad ním protáčet panenky. Nicméně existují způsoby, jak vodou v domácnosti šetřit, aniž by nás to nějak omezilo, A hned bude pohled na každoroční vyúčtování veselejší. Jak v domácnosti šetřit vodou?
Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
Půdní prostory nemusí sloužit jen k uskladnění harampádí. V půdní vestavbě může vzniknout vysněný podkrovní byt, který vám bude každý závidět. Hlavními charakteristikami jsou samosebou šikmé stropy, přiznané dřevěné trámy a zvláštní osobité kouzlo, jaké klasické byty nemají.
Silvestr je čas oslav, radosti a společenských setkání, a otázka alkoholu a jeho role ve společenském kontextu může vyvolat rozporuplné pocity. V dnešním článku na Dámské Lize se zamýšlíme nad tématem pití alkoholu během silvestrovských oslav, zejména v pracovním prostředí. Přinášíme vám přehled možností, etikety a důležitých aspektů, které byste měli vzít v úvahu, abyste si mohli s kolegy připít k novému roku s respektem a uvědoměním.
Znáte rýmovník? Pravděpodobně ano. Jedná se o bylinku, kterou velmi často pěstujeme na svých okenních parapetech. Pěstitelé mnohdy nevědí, co si s ní počít, protože roste tak rychle, že nestíháme ani mrknout okem. Rýmovník však využijete. Dá se z něj připravit med, sirup nebo také mastička. A jelikož se jedná o zdraví prospěšnou bylinku, je načase pustit se do výroby jednotlivých produktů.

Výběr článků

Máte doma čtyřnohého psího mazlíčka? Pokud ano, neměli byste péči o něj podceňovat. Mít pejska – to není jako mít plyšáka, který bude vaší živou podporou, když se vám nebude dařit. Kromě toho, že mu budete dávat najíst a budete ho chodit venčit, nesmíte zapomínat ani na péči o srst a drápky. Bohužel právě tyto dvě věci jsou u chovatelů psů často opomíjené.
Když vám píská v uších, pravděpodobně první, co uděláte, je, že začnete takzvaně googlit. Jenže to není nejlepší nápad. Dozvíte se totiž to, co vědět rozhodně nechcete. Máte tinnitus. A to buď na nějaký čas, nebo na celý život. Jenže ne vždy je to pravda.
Při nakupování na internetu můžete narazit na řadu zajímavého. Při házení oblíbených nápojů do virtuálního košíku na vás může vyskočit třeba takzvaný matcha čaj, který vás zaujme pro svou nápadně zelenou barvu. Právě díky ní se nad ním pozastavíte a přemýšlíte, jestli si ho také vhodit či nevhodit do onoho koše. Nakonec však kliknete na "dokončit nákup" s tím, že si ho zakoupíte někdy příště. Pojďme si prozradit, proč se této chyby v budoucnu nedopustit.  

Nepřehlédněte

Bohužel alergie trpí nejen lidé, ale také naší čtyřnozí kamarádi. Počet alergických onemocnění se zvyšuje. Nejvýznamnější alergie u psů jsou alergie na parazity, alergie na inhalační alergeny, alergie na potraviny a nebo kontaktní alergie. Podívejte se na několik tipů, které dokážou alergickou reakce u psa zmírnit.
Mykóza je velmi nepříjemný, ale celkem běžný druh infekce. Její příčinou jsou houby, které se běžně vyskytují v našem prostředí. Pokud se kůže nohou nakazí, trápí ji nejen estetické nedostatky, ale také svědí nebo pálí. Při přemnožení hub dochází ke vzniku zánětů.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek