Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Potřebujete se přesvědčit, jestli vám zvolená barva na vlasy nebo líčení padne? Zkuste to nanečisto přes aplikaci!

Bojíte se, že šlápnete vedle? Váháte s výběrem make-upu nebo brýlí? Rozhodnutí vám usnadní beauty aplikace. Na výběr je jich hned několik. Zkuste všechny!
Beauty aplikace
zdroj: 123RF.com

22. 11. 2018

22. 11. 2018

Krása a kosmetika je pro většinu žen denní rutina, ale samozřejmě také zábava. Dnes je k sehnání tolik rozličných druhů kosmetiky, až z toho hlava přechází. A to i z pohodlí domova. Občas je třeba vyzkoušet něco nového, ale co když vám nebude vybrané zboží po dodání vyhovovat? Tento problém pomůže vyřešit tzv. virtuální zrcadlo. Jednoduše si sama na sobě vyzkoušíte, zda vám vybraná kosmetika sluší nebo ne. Pak si ji objednáte. Kde všude to už funguje?

Zrcadlo ve smartphonu

Rtěnku, make up, oční stíny nebo linky – to všecno si můžete vyzkoušet například v aplikaci Sephora: Beauty, Makeup & Hair pro iOS, a Sephora – Makeup, Skin Care & Beauty Shopping pro Android. Jedná se o tu samou aplikaci, která nabízí srovnání nekonečných zástupů rtěnek, očních stínů i linek. Aplikace samozřejmě nabízí porovnání nejen odstínů, ale i různých výrobců a značek. Vybrané produkty můžete samozřejmě rovnou objednat, a nakupováním navíc sbíráte body, které se budou hodit na později. Stačí si jednoduše vyfotit selfie a můžete na sebe virtuálně aplikovat, co vás jen napadne. Je to docela i zábava. Výsledek klidně můžete poslat drahé polovičce nebo kamarádce, jak se jim to líbí, pokud si sama nejste jistá.

zdroj: itunes.apple.com

Vytvořte si vlastní vzhled nanečisto

Chcete zkusit nový look? Neumíte si představit sama sebe v jiném líčení, než na které jste zvyklá? Žádný problém. Vyzkoušejte aplikaci MakeUp Genius. Ta “naskenuje” váš obličej, a pak se můžete virtuálně líčit, jak se vám zamane. Můžete si tak dopředu jednoduše naplánovat make-up na pracovní schůzku, na ples nebo na rande – aplikace vás povede krůček po krůčku aa poradí vám. I takhle aplikace nabízí rovnou i nákup. Své výsledky můžete jednoduše také sdílet.

K TÉMATU  Gua sha: Přírodní kosmetická pomůcka, která nesmí chybět ani vám

Než vyrazíte ke kadeřnici…

A jak je to s vlasy? Dřívější nástroje na internetu sice nabízely nějaké možnosti, ale výsledek nebyl úplně dokonalý. Současné aplikace jsou doslova vymazlené. Třeba Matrix Color Lounge vám umožní vyzkoušet si různé odstíny vašich vlasů, a zjistit snadno, co vám bude sedět. Je dostupná jak pro iOS, tak pro Android. Naproti tomu, webová aplikace na happyhair.cz vám kromě barvy nebo melíru nabídne i pohled na změnu účesu. Na výběr jsou stovky moderních, klasických, ale i různých extravagantních úprav vlasů. Díky jednoduchým nástrojům se můžete podívat, jak by vám slušel účes, o kterém by vás nenapadlo ani přemýšlet, a přitom by vám slušel.

zdroj: itunes.apple.com

Nová barva na nehty? Nebo na obroučky?

Chcete se podívat, jak by vás slušela konkrétní barva laku? OPI Nail Studio vám umožní virtuálně vyzkoušet celou škálu designů a barev, a to přímo na vaší ruce. Velice užitečné jsou potom webové aplikace pro nákup brýlí na webech Robinlook.de nebo Zeelool.com. Každá z vás, která brýle nosí, dobře ví, jaké to je, hledat ty správné obroučky a donekonečna je zkoušet v obchodě s optikou. Virtuální pohled na váš obličej s rozličnými tvary brýlí celý proces rozhodně usnadní a poskytne inspiraci pro případný nákup.

Tak co, používáte při výběru zboží také nějaké aplikace?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Práva a povinnosti plynoucí z práce ve státní svátek jsou pro mnoho zaměstnanců, ale i zaměstnavatelů stále velkou neznámou. Jak je to s prací ve svátek? Co když je směna přes půlnoc nebo je někdo zaměstnaný na dohodu? Doplňte si informace.
O tom, že věk je jen číslo, by mohly tyto dámy napsat dlouhé knihy. Samozřejmě to nemají zadarmo, ale jejich úsilí je nekonečné - a výsledek … famózní. Podívejte se na tyto super samice, kterým by padesát netipoval nikdo z nás! Na konci článku vás čeká naprostá pecka!
Dokonalé obočí naštěstí může mít každá žena i ta, které do vínku nebyly dány pravidelné rysy, ta správná hustota obočí ani tvar, který by si sama přála. Teď můžete mít všechno a být ještě krásnější. Co obnáší permanentní tetování obočí a co byste měla vědět předtím, než tuto kosmetickou proceduru podstoupíte?
Žena a kariéra? Ve vedení státních firem v Česku bylo podle údajů z roku 2018 pouze patnáct vrcholových manažerek. Manažerů oproti tomu ve stejném období pracovalo v těchto firmách 174. Má to několik důvodů. Jedním z nich jsou i předsudky, které musíte jako top manažerka překonávat.
Tak, jako v zimě nechodíte v sandálech, své chce i vaše hlava, aby netrpěla následky podchlazení, či dokonce omrzlinami. Možná vám ale připadá, že když si dáte na hlavu nějakou pokrývku, utrpí váš vzhled natolik, že to raději risknete. Není ale lepší mít uši pěkně v teple?
Když jsem se zamilovala do Jáchyma, po čase mi prozradil, že má dceru. Ta žije s matkou a jejich rozchod nezvládá. A mě si zařadila na seznam lidí, které nebude mít už z principu ráda. Dcera je prostě nejvíc.
Viber, jedna z předních světových platforem pro komunikaci a zasílání zpráv oznamuje uvedení verze Viber 10, která přináší nový elegantní design uzpůsobený pro lepší zážitek uživatelů a větší výkon aplikace, který umožňuje posílat zprávy 2 x rychleji.
Spousta lidí si čas od času zpříjemní potemnělé večery tím, že zapálí vonné svíčky. Patříte k nim i vy? V tom případě je dobré se seznámit s riziky, které tato záliba přináší. Čemu všemu jdete naproti s každým zažehnutým plamínkem?
Média jsou plná zpráv o koronaviru. Přitom v naší zemi není toto nebezpečí tak akutní jako docela obyčejná chřipka, které letos podlehlo už 23 osob. Proočkovanost na chřipku je u nás pouze 5 % a průměrně na ni zemře v Česku 1500 osob ročně. Proočkovanost se ale snižuje i u ostatních nemocí. Tento stav má na svědomí mnoho nesmyslných mýtů a fám o očkování. Jak je to doopravdy?
Legendární kocour Garfield nesnášel pondělky, měl z nich deprese a úzkosti. Většinou se mu v ten den ani nic nedařilo. Lidé na tom jsou podobně. Také míváme úzkosti z některých dnů v týdnu. Z neděle především. Jedete v tom taky?
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.
Příští víkend jsou tu Vánoce, takže je nejvyšší čas sladit vaši domácnost do svátečního duchu. A i když je pro Vánoce nejtypičtější kombinace barev červená, zlatá a zelená, máme pro vás tipy na výzdobu, které ovládly letošní rok 2022. Nechte se inspirovat zajímavými prvky, barvami i materiály.

Výběr článků

Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.
Jak si potvrdit, že krmivo, které svému psovi kupujete, je té nejvyšší kvality a skutečně obsahuje vše, co pejsek ke spokojenosti potřebuje? Ověřte si, zda obsahuje následující suroviny a zaměřte se na chování a vzhled svého psího kamaráda.
Tmavý režim mobilních aplikací je dnes velmi oblíbený. Zejména uživateli je velmi vyzdvihovaný. Jejich spokojenost míří rovnou do vesmíru a četnost používání appek se díky tomu znatelně zvyšuje. Do svých systémů je postupně zařazují i technologičtí giganti. Není tedy pochyb ani sporu o tom, že mluvíme o trendu dnešní doby. A jelikož s dobou jde i oblíbený Bazoš, i on začal svým uživatelům nabízet exkluzivní tmavou novinku.

Nepřehlédněte

Zase máte pocuchané nervy, protože nic nestíháte? Ještě dříve, než sáhnete po svém obvyklém sladkém dopingu, zvažte jinou možnost. Máme pro vás hned několik potravin, které vás doslova nabijí pocitem štěstí!
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek