Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Horoskop krásy a duševního zdraví od 12. do 16. 11. 2018. Neváhejte realizovat svoje odkládané plány!

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na další pracovní týden. Myslete na své zdraví a zbytečně se nestresujte, nepomůže to ničemu. Na co si dát pozor a co můžete očekávat?
horoskop
zdroj: 123RF.com

Pondělí 12. 11.

Neváhejte diskutovat

Chybět vám nebude sebevědomí a toho využijte, klidně polemizujte i s lidmi ve vyšším postavení. Při sextilu Slunce s Plutem se totiž nikdo nespokojí s povrchním vysvětlením, v tématech se půjde pořádně do hloubky, a nestane se, že by někdo diskusi ukončil dřív, dokud případný problém nebude vyřešený. O tomto aspektu dokonce staří hvězdopravci píší, že pomáhá zvítězit nad nepřízní osudu, tak pondělí neproseďte s rukama v klíně!

Zůstaňte v teple

Zejména, když jste měly v minulosti zlomenou kost nebo se léčíte s klouby, dnes se snažte neprochladnout! Vašemu tělu prospěje suché teplo, neměly byste se tedy koupat, ale kroky nasměrovat do infrasauny. Šetřit byste měly páteř, horoskop je nevhodný k odstranění jizev či tetování. Tyto kosmetické procedury odložte na druhou polovinu týdne.

Večerní rituál

Po setmění bude ideální čas na magické rituály. Probíhat totiž bude fáze Měsíce, která dle východních nauk dokáže člověka propojit s jinými duchovními dimenzemi a načerpat nejen znalosti, ale také informace, které utuží zdraví. Vhodné budou zelené svíčky, které kromě životní vitality také přitahují peníze a používají se i při rituálech na zlepšení plodnosti.

Úterý 13. 11.

Dobrý skutek z minulosti bude odměněn

Odměna dnes nemine ty z vás, které v minulosti přistupovaly ke svým pracovním povinnostem zodpovědně. Může to být pochvala nadřízených, nebo například přidělení větších pravomocí, nebo nabídka vyšší pozice. Když se po 16. hodině rozhodnete kupovat dárky prostřednictvím internetu, nejdřív se seznamte s dodací lhůtou. Vzhledem k horoskopu byste se mohly vystavit riziku, že vámi zakoupené věci dorazí až po svátcích!

Nezanedbávejte zdraví

Protože byste mohly mít problémy s cirkulací krve, hned po příchodu z práce si nohy osprchujte studenou vodou od kotníku směrem nahoru. Míváte-li problémy se žlučníkem, nejezte mastná a smažená jídla! Ideální bude, když si po každém jídle vypijete nálev z řepíku nebo pampelišky. Před spaním si jemně masírujte lýtka kaštanovým mlékem.

Věnujte pozornost snům

Budou-li se vám zdát v noci z úterý na středu sny, ignorujte jejich děj, ale hned zítra ráno si zapište, která slova v nich zazněly. Když je jako puzzle poskládáte, najdete v nich pro budoucnost spoustu užitečných informací.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na sobotu 8. 9. 2018. Opatrnost se dnes vyplatí! Věnujte se také očistě

Středa  14. 11.

Zrealizujte svoje nápady!

Pokud vám v minulosti někdo tvrdil, že vaše plány jsou zmatené, absurdní nebo iluzorní, a patří do kategorie sci-fi, vraťte se k nim! Zrealizovat je vám pomůže sextil vizionářské Luny ve Vodnáři s Merkurem v bystrém Střelci, a rýpalům bez fantazie vytřete zrak! Do hry se ale zapojí i zákeřná Lilith, a ta si v odpoledních hodinách pěkně nemilosrdně posvítí na všechno harampádí, které jste sami před sebou uklidili do podvědomí a neřešili v intimním partnerství. Takže večer vás nemine vážná diskuse s drahou polovičkou…

Přes den se projděte

Veškerým zdravotním problémům dnes předejdete, když si zejména během sezení pravidelně protáhnete nohy, nebo si budete podupávat z paty na špičku. Hlavně nedávejte nohu přes nohu, mohly by vás potrápit křeče lýtek! Budoucí maminky by si měly ráno obléct zdravotní punčochy, je to účinná prevence proti tvorbě křečových žil.

Pryč s negativní energií

Večer nastane lunární fáze, během které pořádají v asijských zemích ohňové rituály, kterými od svých příbytků vyhánějí špatné energie. Proto neuškodí, když si v každé místnosti zapálíte čajovou svíčku, nejlépe s vůní levandule nebo tyčinku s aroma mastixu.

Čtvrtek 15. 11.

Připravte se dopředu na psychický souboj

O pořádný rozruch se dnes postará první lunární čtvrť ve Vodnáři. Bude to vlastně souboj vody a vzduchu, ale navrch bude mít vodní živel, protože Slunce ve Štíru i za přispění intrik prostě vyhraje, a bude mu jedno, co se vám líbí a co ne. Proto byste si měly koupit knihy o psychice a manipulaci s lidskou myslí. Získáte užitečné informace, jak tlaku druhých čelit, a příště se nestane, že by vás někdo dostal kam se mu zachce nátlakem a citovým vydíráním!

Zůstaňte v klidu

Opatrné by měly být ty z vás, které trpí jakoukoliv formou fobie. Vyhněte se obloukem místům kde byste se mohly se svým „strachem“ potkat! Pracujete-li na počítači, dopřávejte si pravidelné přestávky. Po příchodu domů si na oční víčka přiložte kolečka okurek nebo vychladlé čajové sáčky.

K TÉMATU  Bílá japonská ředkev: Na našem jídelníčku často chybí, a to je velká škoda

Nenechte se nikým rozhodit

Pokud často trpíte nespavostí, již v podvečer se snažte vyhnout lidem, kteří vás něčím znervózňují nebo rozčilují. A když se i přesto někomu podaří naštvat vás, ani omylem se nesnažte uklidnit alkoholem! To byste probděly noc.

Spolehlivě vám odblokuje stres, navodí klidné usínání a prohloubí spánek nálev z kozlíku lékařského, pro těhotné bude vhodná meduňka.

Pátek 16. 11.

Vyčistěte prostor kolem sebe!

Do přímého směru se dnes otočí Venuše. Vytvoří vám prostor vyhladit třecí plochy mezilidských vztahů a usmířit se s lidmi, se kterými jste na válečné stezce, což se týká i vaší druhé polovičky. Na stranu druhou si sebekriticky ujasníte, jakou roli v životě druhých „hrajete“. Pokud zjistíte-li, že vás někdo využívá či obelhává, elegantně se s ním rozloučíte. Čím upřímněji se dnes budete chovat nejen k druhým, ale i samy k sobě, tím eliminujete stresy z nátlakových situací v budoucnu, tak na to myslete!

S námahou opatrně

Máte-li problémy s krevním tlakem, mějte při sobě potřebné léky a vyhněte se i sebemenší fyzické námaze. Před víkendem byste si měly vyčistit tělo od nahromaděných škodlivin a v tom vám bude nápomocna parní sauna. Podmínkou vyplavení škodlivin je ale dostatečný přísun tekutin, tak od rána do večera pravidelně pijte čistou vodu, vhodné budou i čerstvé ovocné a zeleninové šťávy.

Navštivte svoje rodiče

Protože symbolem večerní fáze Luny bude „Rodokmen“, na vaši psychiku bude mít blahodárný vliv kontakt s rodiči a seniory rodiny. Jděte k nim na návštěvu a povídejte si s nimi do noci, a když to nebude možné, alespoň jim zavolejte. Patrně budete mít pocit, že na váš telefonát čekali.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Kdo v devadesátkách nehltal seriál o partě teenagerů, jako by nebyl. Příběhy Dylana, Brandona, Brandy, Kelly a dalších hltal doslova celý svět. Jak ale dnes jejich představitelé seriálu Beverly Hills 90210 vypadají a jak žijí? Mnozí z nich už překročili padesátku a neúprosně jim táhne na šedesát.
Jestli pracujete denně s počítačem, zřejmě je vám jasné, o čem je řeč. Při dlouhodobé neměnné pozici ruky se pak často objevuje její bolest. Ruka vás může pálit, mravenčit nebo v ní ztrácíte citlivost. To vše lze shrnout pod označení syndrom karpálního tunelu.
Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.
Máte pocit, že se točíte v bludném kruhu? Věci se nevyvíjí podle vašich představ? Máte pocit, že všechno je špatně? Že se ostatní mají lépe než vy? Zkuste se uvolnit a nechat všechno být. Hlavně se přestaňte bránit a obviňovat druhé kolem vás.
V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Bohužel to vypadá, že roušky hned tak neodložíme. Budou s námi minimálně celou zimu a nezbývá než doufat, že s příchodem jarního sluníčka koronavirus oslabí. I pak však asi budou povinné ve vnitřních prostorách, nebo třeba v hromadné dopravě. Cena jednorázové roušky není nijak závratná, ale když máte čtyřčlennou rodinu, v peněžence už to poznáte. Roušky si však naštěstí můžete ušít také doma. A nepotřebujete k tomu ani šicí stroj. V našem dnešním článku prozradíme, jak na to.
S každým novým rokem přicházejí i nové trendy, a to platí i pro svět seznamování. V dnešním úterním článku na Dámské Lize se věnujeme otázce, jaké trendy nám přinese rok 2024 v oblasti seznámení a vztahů. Od online platforem po inovativní způsoby setkávání, přinášíme vám pohled na aktuální směry a měnící se dynamiku, která ovlivňuje způsob, jakým se lidé seznamují a budují vztahy v nadcházejícím roce.
Péče o sebe je v dnešní době pro mnoho lidí synonymem nákupních horeček, drahých lázeňských procedur, brunchů či kosmetiky. Stalo se to jakýmsi symbolem pro kosmetický a fitness průmysl. Mnoho lidí ale zapomíná investovat také do zcela jiné formy péče o sebe. A to do péče o své duševní a emocionální zdraví o které je rovněž třeba se starat. V tomto článku si řekneme, jak na to.
V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Hodí se do každého bytu i domu, její pěstování je nenáročné a zvládnou ho i začínající pěstitelé. Ale víte vůbec, co kokedama je a jak se vyrábí?

Výběr článků

Žádné litry potu, rudé tváře, srdce v krku. Jóga není běh, proto může budit dojem, že pomalými cviky nezvládne spalovat tuky. Víte, že ale už dávno neplatí, že jen dřinou dojdete vysněného cíle? Přesvědčíme vás, ať víte, jak se to má.
Intrauterinní inseminace (IUI) je prvním krokem asistované reprodukce pro páry, kterým se nedaří počít. Obvykle se provádí zhruba po roce, kdy se nedaří během nechráněného pohlavního styku zplodit potomka. Jedná se o základní a neinvazivní metodu, jak otěhotnět. Hlavní princip spočívá v tom, že je spermiím zjednodušena a zkrácena cesta k vajíčku jejich přímou aplikací přímo do dělohy. IUI se provádí na reprodukčních klinikách a nabízí ho také gynekologie Gynem.

Nepřehlédněte

Viber, jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, vám přináší zábavnou velikonoční hru. Hledejte vajíčka, která schovali zajíčci a vyhrajte naše velikonoční ceny!
Otevřete se předpovědi pro svůj životní kompas v roce 2024. "Co vám hvězdy předpovídají v novém roce" je průvodce vaším osudem podle astrologie. Od lásky po kariéru a osobní růst, objevte, jak se konstelace planet postaví do vaší přízně a jak můžete využít jejich vliv pro úspěch a štěstí v nadcházejícím roce. Připravte se na dobrodružnou cestu za hvězdami, kde vás čekají překvapení a nové možnosti.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek