Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 27. – 28. 10. 2018. Co vás čeká o víkendu po úplňku?

Máme po úplňku. Co vás nyní čeká o víkendu? Nahlédněte do našeho speciálního horoskopu krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.

Sobota 27.10. 2018

Zabavte se nenáročnými činnostmi

Nekomplikujte si sobotu a pusťte se pouze do aktivit, které nevyžadují zvýšenou pozornost a jsou časově nenáročné, což se týká i vaření. Nevydržíte totiž být v klidu delší dobu, proto vám prospěje alespoň odpoledne pořádná porce pohybu, ale úplně ideální bude, když vyrazíte na celodenní výlet.

Zahřejte se dobrým čajem!

Pokud se v teplém oblečení nadměrně potíte, vypijte si ráno šálek šalvějového čaje a inkriminovaná místa si opláchněte výluhem z černého bezu. Účinnost těchto bylinek vás určitě mile překvapí!

Raději se protáhněte

Dávejte si pozor, aby vám neprochladla nebo ztuhla ramena. Občas se postavte na špičky a natahujte nad hlavu ruce, napodobujte pohyb , jako kdybyste trhaly ovoce. Uvolní se vám i zádové svaly a páteř.

Dopřejte si relaxační koupel se svíčkami

Večer si připravte teplou koupel, do vody přidejte olejíček s aroma jehličí nebo citrónu, a ponořte si při relaxaci i bradu. Zhluboka se nadechujte nosem, dech na chvilku zadržte a poté ho pomalu vypouštějte pusou. Vyčistí se a uvolní dýchací cesty, navíc se vám harmonizuje psychika jako při meditaci, takže se vám bude dobře usínat.

Neděle 28.10. 2018

Hned po probuzení si zapište, co se vám zdálo. Sny v noci ze soboty na neděli vám totiž umožní podívat se na svůj život z výšky, z ptačí perspektivy, a nejdůležitější je, že v nich uvidíte lidi, se kterými jste se setkali v předchozí inkarnaci. Díky tomu možná pochopíte, proč v současnosti na některých jedincích doslova lpíte, vyhledáváte je a ani netušíte proč…

Pozor v poledne

Kroťte se úderem poledne. Myšlení vám totiž úplně zatemní touha vítězit za každou cenu. Tak nic nepřehánějte, zejména když půjde o fyzickou aktivitu. Jste přeci ženy a například natřít to mužům při sportování nemáte zapotřebí! Horší bude, když se začnete sázet. Dokážete si totiž to svoje manipulativně obhájit a doslova okecat, a i když bude všem jasné, že pravdu nemáte, každý logický argument fikaně vyvrátíte, shrábnete výhru a je jasné, že tím byste naštvali spoustu lidí.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví od 10. do 14. 12. 2018. Ke konci roku ukončete všechny spory, ať máte čistý štít!

Ještě před spaním

Před spaním si odstraňte chloupky v podpaží a na nohou. Poté ošetřená místa omyjte teplým zeleným čajem. Má stahující, dezinfekční a zklidňující účinky.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Počítače a další informační a komunikační prostředky patří dnes k běžnému životu. Nebojte se u svých dětí rozvíjet znalosti a dovednosti také v oblasti těchto technologií. S počítačem nebo tabletem se mohou seznamovat už od batolecího věku. Počítačové hry není třeba zavrhovat, ale chce to jistá pravidla.
Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Mílovou rychlostí se k nám blíží léto – a to znamená hlavně prázdniny pro naše děti. Pokud si lámete hlavu, čím je v tomto období zabavit, věřte, že voda je to nejlepší, co můžete vymyslet. Děti přece milují rochnění se na koupališti! Tak si udělejte příjemný výlet a vydejte se na celý den do jednoho z našich nejoblíbenějších aquaparků. Které to jsou?
Každá zdravá žena zažívá jednou za měsíc své dny a během periody potřebuje co nejvíce komfortu a pohodlí. V dnešní době existuje mnoho moderních menstruačních pomůcek, které mají ženám dodat právě tolik důležitý komfort. Mezi ně patří vedle tamponů a vložek také mnohem ekologičtější menstruační kalhotky. Pro koho jsou vhodné a jaké výhody tyto speciální kalhotky přináší?
Vánoce se stejně jako každý rok nesou ve znamení jídla a pití. Přejídání je na denním pořádku a střevní problémy jakbysmet. Kromě jídla se však kouzelné svátky na konci roku nesou i ve znamení pohádek a tradičních zvyků. Víte, jaké vánoční tradice dodržujeme u nás, v České republice?
Různé alternativní směry výuky jsou v dnešní době stále populárnější. Možná si řeknete, že při pohledu na stav klasického státního školství není divu. Jedním z těchto směrů je Montessori pedagogika, někdy můžeme slyšet mluvit také o Montessoriovské škole. Víte, jak vypadá vzdělávání v takovýchto školách a školkách? Pojďme se podívat na základní principy.
Pokud mají muž a žena mezi sebou nevyřčené problémy, které se navenek projevují pnutím, hádkami a napjatou atmosférou, je dobré se s někým poradit. Jako první vždy mezi partnery vyvstává otázka: A funguje to vůbec? Pokud s partnerem stále bojujete a nevíte, jak z té zacyklené smyčky ven, zde je vše, co potřebujete vědět o manželském poradenství.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Každá žena má svou oblíbenou kabelku. A často se nejedná jen o jeden kousek! Co vše dámy v kabelkách nosí a na co jich potřebují tak moc? Stejně jako oblečení a boty podléhají módním trendům, tak také kabelky a peněženky jsou ovlivněné světem módy. Pořádají se módní přehlídky zaměřené přímo na kabelky, peněženky a módní doplňky. Co tedy obsahuje taková typická dámská kabelka?
Jako by tu bydlel čaroděj Gargamel. V polském městě Zakopane najdete chaty, které připomínají příbytky z pohádek. Původní návrh stavby měl na svědomí architekt Sebastian Piton. V okolí poté vznikly další stavby, vycházející z jeho nápadu. Všechny návštěvníky lákají k focení!
Legíny – poměrně kontroverzní kousek oblečení, na který má každá žena svůj názor. Zatímco některé jsou na jedné straně barikády a striktně je odmítají, druhé je naprosto milují - doma, do práce i do města. Pojďme se jim trochu podívat na zoubek, a především zjistit, jak legíny nosit, protože právě v tom bývá velmi často zakopaný pes oné nespokojenosti.

Výběr článků

Máte někoho, s kým jste se nedávno pohádaly? Pak je čas se usmířit! Dnes vám to půjde skvěle! Dopřejte také trochu zdraví svým játrům a bacha na rande, pokud si představujete, že bude něco víc. Co ještě pro dnešek radí astroložka Naďa Šmídová?
Věděli jste, že je docela snadné vyrobit si chutný a zdravý sirup z květů černého bezu nebo třeba šeříku? Bezový sirup se používá na limonády, koktejly a dezerty. Nebo můžete jednoduše nalít palačinky nebo zmrzlin. Takový sirup patří i do ovocného čaje. Možností je nepřeberné množství, stačí si vybrat a vychutnat si výbornou sladkost a nádhernou vůni! Že už na takový zdravý sirup máte chuť? Tak neváhejte a pusťte se do toho!
Kdo by netoužil po tom žít v domácnosti, která se vzhledově podobá královskému paláci! Pokud jste zastánci kombinace romantiky a možná malého kýče, anglický styl bydlení je pro vás to pravé. A i když nežijete na anglickém venkově, můžete takto zařízený příbytek mít. Stačí se držet několika pravidel.

Nepřehlédněte

Blíží se narozeniny vašeho partnera a vy usilovně přemýšlíte o tom, co byste mu pořídila? Určitě ho chcete příjemně překvapit a ráda byste vsadila na maximálně praktický dárek, který využije. Kombinace těchto dvou aspektů ovšem není vůbec jednoduchá. Ne vždy se musíte zaručeně zavděčit. Právě proto pro vás máme hned několik tipů, jež se vám mohou hodit. zaměříme se právě na onen zmiňovaný praktický aspekt, jež je z hlediska dlouhodobého využití dárku velmi důležitý.
Coca-cola je slazený sycený nápoj hnědé barvy, který dobyl celý svět. Kromě toho, že vám budou doktoři doporučovat ho pít jen výjimečně, se dá využít na celou škálu domácích problémů, se kterými by člověk jinak ztrácel drahocenný čas. Coca-cola je díky své "agresivitě" vyřeší rychle a jednoduše a budete nejspíš překvapeni, kde všude najde svoje uplatnění a s čím pomůže.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek