Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Marta Jandová si splnila sen! Přichází se svým historicky prvním sólovým albem s názvem Barvy! Pokřtí ho s kapelou Die Happy

Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?

S německou skupinou Die Happy vydala Marta Jandová v evropském měřítku mnoho úspěšných nahrávek. Spolupracovala s řadou dalších významných zahraničních a domácích interpretů, její sólové a autorské album ale přichází až letos. Fanoušci si museli počkat opravdu dlouho. Ale dočkali se.:)

Splnila jsem si sen!

„Jsem moc ráda, že jsem si splnila tento sen. Zjistila jsem, že to jde, když se chce, a že se zatím všem, kterým jsem album přehrála, moje písničky líbí. Kluci z Die Happy mají radost, že jsem to konečně dotáhla. Sice už mám za sebou pětadvacet let hudební kariéry, ale nikdy jsem nestála sama za sebe – vždy jen s kapelou. Teď je to moje vlastní dílo a celou zodpovědnost nesu já,“ říká k albu interpretka.

Většinu písní napsala sama

Zpěvačka je většinovou autorkou písní a až na jednu výjimku pak i výhradní textařkou celého repertoáru. Tou výjimkou je bonusová písnička Školíš mě od Marka Ztraceného. Videoklip k ní jste mohli zaznamenat  v loňském roce a počet zhlédnutí na YouTube se vyšplhal již na úžasných 1,5 milionu.

Co jsou Barvy zač?

Album Barvy představují Martou Jandovou v poprockové poloze, která je ji srdcem nejblíže. Najdete zde výrazné hitové písničky jako Černá i bílá, Milovat, Křídla či úvodní Cesta kolem světa a nebo naopak emotivní balady Barvy, Zůstaň tu se mnou a další. Užít si můžete i speciální závěrečnou rockovou kompozici Strach, kde se Marta Jandová hudebně vyznává svému oblíbenému zpěvákovi Chrisi Cornellovi.

Nahrávka vznikla ve studiu Propast s producentem alba Lukášem Pavlíkem a s doprovodnou kapelou Marty Jandové. Finálního mixu a masteringu se ujal Udo Rinklin, který spolupracoval i s Die Happy a s řadou dalších úspěšných interpretů.

Album vychází 12. října u vydavatelství Supraphon na CD i digitálně.

K TÉMATU  První akční hrdina v podání Jiřího Mádla. Jirka to zvládl bez kaskadérů, ale občas to i bolelo

Klip k písni Černá a bílá

Přejeme albu i Martě mnoho věrných posluchačů.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
Lyžování není jen o dovednostech na svahu, ale také o tom, jak se cítíte ve svém oblečení. Správně vybrané vrstvy jsou klíčové pro váš komfort, tepelnou regulaci a pohyblivost při lyžování. Abychom vám pomohli vybrat to nejlepší dámské lyžařské oblečení, přinášíme vám několik tipů a doporučení.
Každý čínský panovník si byl vždy vědom toho, že musí na svět přivést dědice trůnu. A měl to také dobře pojištěné. Kromě oficiální manželky měl ještě císař další „podřadné“ manželky a své konkubíny.
Toužili jste někdy po tom mít recept na štěstí? Nebo objevit nějaký nástroj, díky kterému doopravdy zažijete štěstí? Pokud ano, tak mám pro vás dobrou zprávu. Dnes vám totiž prozradím nástroj, který vám štěstí opravdu může přinést. Podmínkou ale je, že tento nástroj uchopíte do praxe a budete se jím řídit. Jste připravení? Jdeme tedy na to.
Přizpůsobte koupelnu vašim představám. Koupelnové baterie pro umyvadla mohou mít dnes téměř jakýkoli design. Trendy je matné černé zpracování nebo LED žárovky, které osvětlují proud vody.
Dopravní nehody opravdu nejsou tou nejčastější příčinou smrti, i když to z televizních reportáží často tak vypadá. Jsou až na pátém místě žebříčku nejčastějších příčin úmrtí u nás. Jaký důvod smrti obsadil první příčku?
Dejte stopku plýtvání a buďte v kuchyni maximálně praktičtí. Co tím máme na mysli? Třeba to, že přestanete vyhazovat potraviny, které vůbec vyhazovat nemusíte.
Jaro je oficiálně tady, a tak byste měli i ve své domácnosti navodit jarní atmosféru. K tomu vám perfektně poslouží několik jarních dekorací, co rozzáří váš interiér pastelovými barvami.
Dokumentární film s názvem Podvodník z Tinderu vede ve sledovanosti všech filmů na českém Netflixu. Příběh izraelského podvodníka, který vylákal z žen miliony a sám si pak žil v luxusu, doslova ohromil svět. Dříve trestaný zločinec si dokázal vymyslet opravdu důvěryhodnou historku, se kterou pak balamutil stvoření, co jen hledala lásku. Podvedené ženy teď splácí své dluhy – a on si vesele na svobodě dál užívá, vždyť mu všechny (bohužel) daly peníze dobrovolně.
Tenhle neobvyklý dům v přírodě je snem snad každého malého kluka. Pokud zůstanete sami na pustém ostrově, už víte, jak se tam zařídit, než dorazí pomoc. Ze své smůly uděláte prázdninový pobyt v ráji.
Jsou krásní, slavní a bohatí a díky jejich neúnavné píli ve svém oboru mají tolik peněz, že si mohou dovolit koupit doslova cokoli. Jednou z velmi oblíbených investic jsou luxusní rezidence na těch nejprestižnějších adresách.

Výběr článků

Pro mnoho žen je přechod velkým strašákem kvůli jeho nepříjemným symptomům. K nim patří návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad a únava. Jenže menopauza patří k životu a je jeho přirozenou součástí. Projde jí každá žena. Ovšem existují přípravky, které vám pomohou její příznaky zmírnit a toto období zvládnout s grácií. Soutěžte s námi a vyhrajte doplňky stravy Naturevia PerfectDay a Magnesium 1!
Po patnácti letech manželství jsem se rozváděla a myslela jsem si, že začnu nový život. Jenže mé dvě děti se nedokázaly s rozpadem rodiny smířit – a mně to nedalo spát. I když jsem vlastně nechtěla, podlehla jsem, a nakonec jsem se k bývalému muži vrátila. Nyní jsou děti šťastné, manžel spokojený, ale já vím, že to není ono. Navíc jsem zjistila něco, co mi situaci ještě více zkomplikovalo.
Jaro je nejen ideální příležitostí k vyhřívání se na teplém slunci a pikniku. Je to také příležitost předvést svůj vytříbený smysl pro styl. Jarní prázdniny nemusí být jen o beztvarých svetrech a sepraných teplákových soupravách. Můžete získat pohodlný vzhled, který vám zaručí pohodlí a krásu zároveň. A dokonalý vzhled si můžete vybrat na nejlepší webové stránce pro výhodné nákupy Shopsy.

Nepřehlédněte

Mnoho mužů i žen od pěstování masožravek odradí to, že jsou náročné na péči a je nutné je pravidelně krmit. To však není pravda. Masožravá rostlina nepotřebuje nic víc než jiná obyčejná pokojová rostlina.
Zřejmě není nutné dlouze vysvětlovat, o jaký hmyz se jedná. Octomilky neboli vinné mušky se nám do domácnosti ochotně nastěhují v momentě, kdy necháme na stole zralé ovoce nebo třeba zbytek pečiva od snídaně. Stačí jen chvilička a mušky se velmi rychle namnoží. Pak se může zdát problematické je z kuchyně nějak vypudit. Ale nebojte se – jde to.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek