Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jak bude vypadat vybraná rtěnka právě na vás? Můžete vyzkoušet před nákupem. Změní virtuální zrcadla způsob nakupování v e-shopech?

Internetový nákup prožívá změny. Již brzy si v e-shopu budete moci vyzkoušet třeba vybranou barvu rtěnky přímo na vás. Stejně tak třeba i sukni nebo oblíbený top. Změní virtuální zrcadla způsob nakupování v e-shopech?
virtuální zrcadla
Zdroj: 123RF.com

I svět on-line nákupů zažívá boom. K dispozici máte mnoho novinek, které by vám měly usnadnit výběr i nakupování. Jednou z nich jsou i tzv. virtuální zrcadla. Díky speciálnímu pluginu získáte možnost si vyzkoušet produkty ve virtuálním světě.

K čemu je to dobré?

Jako zákaznice máte možnost lépe si vybrat produkt, který vám sedne. Pro e-shopy představují podobné puginy výrazné snížení množství vráceného zboží. Kromě toho bude nákup mnohem zábavnější. Zatím lze virtuální zrcadla vidět a používat v e-shopech zaměřených na kosmetiku, brýle či šperky. V brzké budoucnosti bude možné si podobným způsobem vybrat i módní produkty. 

Jak to funguje?

Jde o speciální technologii tzv. magic mirror, kterou si můžete představit právě jako virtuální zrcadlo. Jako zákaznice si vyfotíte a nahrajete fotografii svého obličeje nebo postavy. Poté vám bude nabízena  celá škála produktů, které si můžete přímo na sobě vyzkoušet. Vybrat si přes internet správnou barvu rtěnky nebo vhodný tvar brýlí je snadné a zábavné.

Už od roku 2008

První možnost podobného nakupování přišla na trh už v roce 2008 jako speciální nabídka jednoho vlasového e-shopu, který chtěl, aby si klientky před nákupem vyzkoušely, jak budou s novým příčeskem vypadat. Vývoj pluginu však neustal a dnes tak máte možnost se s ním postupně setkávat i u dalších e-shopů. Velkou výhodou je i značná úspora času, který byste jinak strávily v kamenném obchodě při výběru zvoleného zboží.

Už se těšíme!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Recept na dlouhověkost hledají lidé odnepaměti. Když už na tomto světe, nemohou být napořád, tak se alespoň snaží o to, aby zde byli co nejdéle. A od koho jiného čerpat moudrost, než od lidí, kteří se dožili požehnaného věku.
V domácnosti se mohou vyskytovat různí nepřátelé. Máme tím na mysli malé tvorečky, kteří jsou v přírodě velmi pilní a silní, i přesto, že jsou tak malí. Mezi ně patří i mravenci, co se mohou objevit jak v bytě, tak i domě nebo chalupě. Jak se jich zbavit?
I když si v době neutichající rýmy myslíme, že se nám nemůže nic horšího stát, existuje celá spousta daleko vážnějších onemocnění, které nám dokážou život obrátit doslova naruby. Jednou z nich je rakovina – nemoc, která je obrovským náporem na psychiku.
Co takhle navštívit podmořský svět a vidět zblízka delfíny, tuleně nebo běluhu? Zasmějte se a podívejte se na překvapené děti, které zaskočí reakce mořských tvorů v akváriu!
Mama Shelter přináší do Prahy oblíbenou koncepci food sharingu, nebo-li dělení se o různá jídla,  podle svého hesla, že sdílení je péče a podělit se znamená milovat!
V každé domácnosti nechybí alespoň jedny nástěnné hodiny. Co takhle zvolit nějaké obří, které se stanou dominantou vašeho interiéru? Retro styl je pořád v oblibě, tak se inspirujte překrásnými kousky. Dřevo, jeho imitace nebo design starých nádražních hodin navozují příjemnou atmosféru. Hodí se prakticky kamkoli, do ložnice, kuchyně nebo obývacího pokoje. Nejenom, že ukazují čas. Jsou zároveň krásným doplňkem vašeho interiéru.
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Je jiná, je svá. Je to Billie Eilish. Do šoubyznysu vplula jako velká voda bez varování a okamžitě z ní začali všichni teenageři šílet. Zlomovým okamžikem byl pro zpěvačku říjen 2015, tedy krátce před dovršením jejích 14 let, když s bratrem Finneasem zveřejnili na SoundCloudu song Ocean Eyes, ze kterého se přes noc stala hudební senzace. A od té doby znal její jméno celý svět.
U každého tu a tam přijde chvíle, kdy potřebuje nějaký ten životabudič. A mezi stoprocentní nakopávače energie patří samozřejmě i káva. Jenže, co když ji potřebujete něčím nahradit a hledáte stejně účinnou alternativu? Ano, tak právě vám se tenhle článek rozhodně zalíbí.
Když jsem začala pracovat v marketingové firmě, těšila jsem se na novou výzvu. Vytváření obsahu a reklamních kampaní mě bavilo odjakživa - a ve své původní firmě jsem měla na starosti všechno možné. Byla to pro mě skvělá příležitost, jak se posunout o kousek dál. Tuhle společnost už jsem totiž měla vyhlédnutou dlouho, a konečně se mi tam podařilo dostat. Už to všechno ale vidím jinýma očima…a může za to šéfová.

Výběr článků

Koupili jste si nové pokojovky a zaléváte je jako diví, aby vám rostly jako z vody? Pak si dejte pozor na to, abyste je nepřelili. Zatímco rostlina se zanedbanou zálivkou se dá ještě zachránit, po přelití dochází k uhnívání kořenů a tím i k úhynu samotné rostliny. Je spousta důvodů, proč přehnaná péče pokojovkám škodí.
Nástěnné hodiny by neměly chybět v každém obýváku. Sice sledujete čas na mobilu nebo ho ukazuje televize, originální hodiny jsou ale hlavně dekorací, která dokresluje atmosféru domova. A co takhle zvolit ukazatel času opravdu velkých rozměrů? Prohlédněte si galerii.

Nepřehlédněte

Vánoční stromek získává ve většině českých domácností jednou ročně opravdu výraznou roli, protože obzvláště pro naše nejmenší je symbolem splněných přání a naděje. Je tedy potřebné jeho výběru věnovat patřičnou pozornost. Jak vybrat vánoční stromek, aby byl dokonalou ozdobou jakéhokoli prostoru, najdete v následujících řádcích.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek