Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Potraviny, které vás mohou nakopnout do milostného života. Do těchto byste to asi neřekly!

Milování s partnerem už tak trochu není, co bývalo? Vezměte otěže do svých rukou a navraťte do vztahu ztracenou vášeň. Jak? Přece s pomocí špenátu, jablek a ovesných vloček! To jsou ty správné prostředky, které mohou oživit vaše libido.

14. 05. 2018

14. 05. 2018

Statistiky hovoří jasně – nízké libido patří mezi největší a nejčastější problémy ve vztazích. Žádný div, že stále více párů svěřuje svůj milostný život „do rukou“ nejrůznějších afrodiziak, která povzbuzují sexuální vzrušení. Také jste slyšely, že v tomhle směru se dá spolehnout jen na ústřice, hořkou čokoládu, ženšen nebo chilli papričky? Chyba lávky! Jsou i jiné stimulanty vášně, které stojaté intimní vody pěkně protáhnou. Do těchto potravin by to řekl asi málokdo, přesto slibují hodně vášnivý večer…

Ovesné vločky nejsou jen zdravou snídaní

Vločky jsou skvělým startem dne, neboť poskytují vitaminy, minerály i několikahodinovou stabilní energii – to ví asi každý. Nedávno však vyšlo najevo, že tento vychvalovaný obilný výrobek nesvede divy jenom po probuzení, i jako podvečerní občerstvení vůbec není od věci. Závěry jisté americké studie naznačují přímou souvislost mezi konzumací ovesných vloček a zvýšením hladiny testosteronu u mužů. Ženám prý zase obsažené látky řádně prokrví intimní partie, což určitě nezůstane bez odezvy. Alespoň tak praví vědci!

Špenát, zelená pro smyslné hrátky

„V podstatě to, co je dobré pro vaše srdce, je dobré i pro lepší sex,“ netají se svým názorem lékař Steven Lamm, působící na Newyorské univerzitě. Odborník tak vlastně souhlasí s japonskými experty, kteří poukazují na to, že špenát jakožto zásobárna hořčíku přispívá ke snížení vysokého krevního tlaku. Jenže to zdaleka není jediná výhoda tohoto druhu listové zeleniny. Jmenovaný zdravotník totiž  připouští, že špenát zlepšuje průtok krve v genitáliích, takže může být považován za účinné přírodní afrodisiakum.

Jablko, povinná výbava do ložnice

Jistou naději na vzkříšení upadající vášně přinášejí i italští lékaři, působící v nemocnici Presidio Ospedaliero Santa Chiara, jež má sídlo ve městě Trento. Ti na základě svého vlastního výzkumu tvrdí, že šťavnatá jablka dokáží zvýšit sexuální libido až do nebeských výšin.

K TÉMATU  Lana do ruky a jdeme cvičit! Uzdravte (nejen) svá záda díky SM systému

„Z našich poznatků jednoznačně vyplynulo, že lidé, kteří pravidelně jedí jablka, mají mnohem kvalitnější sexuální život. Ačkoli toho ovoce příznivě působí na obě pohlaví, více z něj těží ženy. Jablka těsně pod slupkou obsahují fytoestrogen, což je sloučenina podobná dámskému pohlavnímu hormonu,“ vyjádřil se sám autor lechtivého průzkumu Tommaso Cai, a to v rámci rozhovoru pro časopis Journal of Obstetrics & Gynecology. No vida, dáte si tedy s tím svým vločky, špenát nebo jablko?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Překvapivé důvody, proč nemáte chuť na sex

Jak (ne)být sexy. Zkoušeli jsme zaručené rady z časopisů!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ačkoliv si nikdy nemůžeme být jistí, co nový rok konkrétně přinese, jedno je nad slunce jasné - vždy se můžeme těšit na nové (nebo někdy znovuobjevené) trendy nejen v oblékání, líčení, bydlení, ale třeba také v gastronomii. A jaké food trendy nás čekají v letošním roce? Pojďme je prozkoumat.
Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Během chladných měsíců je pro mnoho z nás v malých bytech naprostou samozřejmostí sušit prádlo doma. Pokud nedisponujete sušičkou nebo sušárnou, možná tento problém řešíte sušákem postaveným doma u radiátoru. Najdou se ale i tací, kteří dávají prádlo přímo na topení. My však víme, že to není zrovna dobrý nápad a v dnešním článku vám povíme proč.
Supermoderní stavba zvaná Wave House se nachází na jihu Finska u městečka Mikkeli. Nápadný, podlouhlý srub na první pohled zaujme svojí zakřivenou střechou. Díky jejímu tvaru na ní nikdy nezůstane žádné napadané listí a nejsou potřeba ani žlaby, které by odváděly vodu.
Dnes, na Zelený čtvrtek, bychom měli na talíři přivítat něco zeleného, symbol nového života a jara. Ale víte, jaké dny máme již za sebou a co nás čeká až do Velikonoc? Tyto svátky obnovy a radosti následují po Květné neděli a vedou nás až k veselému Velikonočnímu pondělí. A proč vlastně Velikonoce každý rok "skáčou" po kalendáři? Odpověď tkví v lunárním cyklu: Velikonoce se slaví první neděli po prvním jarním úplňku, což je tradice spojující nás s rytmem přírody a jejím věčným cyklem.
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Štědrý den je tady! Užijte si svátky se svými blízkými, a pamatujte, že smích léčí! Horoskop krásy a duševního zdraví vám ukáže, co vás může potkat. Připravila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová.
I když to tak zatím venku ne vždy vypadá, je jaro a příroda se probouzí ze zimního spánku. Právě jarní měsíce jsou ty pravé pro přípravu zahrady na nadcházející sezónu. Pokud chcete v létě sklízet ovoce a zeleninu, válet se v zelené trávě nebo se radovat z okrasných květin, něco pro to musíte udělat už teď. Podívejte se společně s námi na patero zahradních prací, kterým je dobré věnovat čas už teď.
Mladých a talentovaných autorů nebo autorek není nikdy dost. Jednou z nich je i Kristýna Freiová, která je absolventkou Literární akademie. Ta na sebe nedávno upozornila vydáním své již druhé knihy. Ta se jmenuje Nesmrtelný hrabě a je volným pokračováním jejího debutu knihy Galilejec. Kniha je plná fantastických příběhů, ale zamýšlí se také nad podstatnými životními otázkami.
Vstávejte s úsměvem! I na dnešní sváteční den pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová horoskop, který poradí, čeho se dnes raději vyvarovat.

Výběr článků

Jsou konečně vidět výsledky po dlouhých týdnech strávených v posilovně? Konečně se ukazují buchtičky na břiše, kvůli kterým jste poslední měsíce nejedli sladkosti a drželi si zdravý jídelníček? Nezmařte svou dlouhou snahu a vyhněte se několika věcem, po kterých se tloustne, a to extrémně rychle.
Nechcete mít na svém břiše navždy důkaz toho, že jste se stala matkou? Zvolte účinnou prevenci v podobě každodenního mazání mandlovým či slunečnicovým olejem. A proč byste měla do jídelníčku zahrnout otruby a lněná semínka?
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.

Nepřehlédněte

Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
Vietnam je turisty hojně navštěvovaný, a to zcela zaslouženě. Je to nádherná země s přátelskými lidmi, krásnou přírodou, zajímavou faunou a flórou, architekturou, historií i jídlem. Po Vietnamu můžete klidně cestovat týdny, nebo dokonce měsíce, a stále vám zůstanou neprozkoumaná místa. Co navštívit ze všeho nejdříve?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek