Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Outfity, které vám uberou několik kilogramů!

Zdroj:123RF.com

01. 08. 2017

I když se většině mužů líbí oblé ženské tvary, nám ženám naše obliny moc radosti nedělají. Tedy ne všem. Jedno je jasné, téměř žádná žena není spokojena se svou postavou, pokud neví, jak zdůraznit její krásu. Existují kombinace oblečení, které dokáží zakrýt to, co má zůstat běžnému oku neviditelné.

Když máte větší boky, pas nebo stehna

Pokud vám příroda nadělila do vínku širší proporce v této oblasti, nezoufejte. Stačí, když oblečením přitáhnete pohled na vaše ostatní partie a je hotovo. Tmavší barvy by se měly vyskytovat v dolní linii těla a světlejší na horních dílech oblečení.
Doporučujeme:
  1. Noste trička a svetříky s nápadným vzorem v horní části a dole mírně splývající. Ideální je délka až na boky. Větší nebo menší délka naopak na vaše nedostatky upozorní.
  2. Pokud jste se svým hrudníkem spokojené, nezakrývejte je příliš volným svrškem. Vyberte si raději vypasovanejší střihy. Totéž platí i u saka. Ale dejte si pozor na příliš napnutou látku na problematických partiích.
  3. Pozor na doplňky. Ideálními doplňky každého outfitu jsou šperky, které by měly být výrazné. Tato sezóna mimořádně přeje bižuterii, proto nebude výběr problém. Pro vyšší postavu se hodí delší náhrdelníky, naopak menší ženy by měly dát přesnost kratším verzím.
  4. Nejvhodnější střih sukně je tzv. tulipánového typu, který prodlouží postavu a vyrovná proporce. Delší úzká sukně prodlouží siluetu.
  5. Vašim širokým bokům a stehnům budou nejlépe sedět co nejdelší kalhoty, které jsou dole mírně rozšířené. Jakékoliv zkrácené délky opticky zkracují postavu a přidávají na objemu.
  6. Zapomeňte na výrazný pásek a jakékoli ozdoby v této oblasti.
  7. Vyhněte se plisovaným kalhotám či modelům s širokým pasem a džínům, které mají světlejší plochy na stehnech nebo příliš mnoho kapes. Výjimkou jsou výrazné přední kapsy na džínách. Ty jsou vhodné pro zamaskování širších boků. Pro ženy s větším bříškem jsou ideální rifle s vysokým pasem.
Další rady najdete zde.
Zdroj: Tamsin.cz
Autor: red
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tankování paliva na čerpací stanici je pro většinu z nás banální úkon. I tak jsou ale mezi námi ženy, které vypadají, že to za ně doposud dělal jen manžel. Ztracené řidičce přijde na pomoc i spolujezdkyně, která je ovšem také s rozumem úplně v koncích. Podívejte se, vážně to stojí za to!
Moderní koupelny, to je hlavně čistota a jednoduchost, vkusně sladěné barvy a imitace dřeva nebo kamene. Přednost mají zemité tóny, jako hnědá, béžová nebo šedá. Skvěle vypadají i prosklené sprchové kouty. Je pravda, že v koupelně netrávíme tolik času, jako v obývacím pokoji nebo kuchyni, je ale nepostradatelným místem, kde chceme relaxovat a užít si klid. I proto by měla být koupelna pěkně útulná.
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Máte chuť oživit nebo nějak upravit starší džíny z vašeho šatníku? Žádný problém! Podívejte se, co všechno lze s džínovinou udělat a jak skvělý je výsledek.
„Já nemusím, já už ho vidím.” Víc asi nemusíme napovídat, protože snad každý ví, odkud tahle věta řečená jemným dětských hláskem pochází. Ano, z úžasné vánoční reklamy na Kofolu, která se od svého vzniku každé Vánoce objevuje na televizních obrazovkách. Od té doby už ale uběhla řada let. Co dnes tehdy tříletá holčička vlastně dělá?
Od pradávna je člověk zvyklý žít ve společenství. Pokud z něj odešel, tak většinou jen z donucení. Dnes naopak mnoho lidí tvrdí, že je jim dobře samotným. Singl jsou prostě v módě. Ale co když onemocníte, potřebujete hlídat děti nebo potřebují pomoc starší rodiče? Přejíždět nebo bydlet společně? Je lepší, když žije více generací pohromadě, nebo každá zvlášť?
Většina klientů center zabývajících se laserovou epilací jsou přirozeně ženy. K návštěvě takového centra je vedou především obecně přijímané standardy ve společnosti – každá z nás chce mít hladkou, upravenou kůži na nohou i pažích. Genetické vlastnosti jsou velmi odlišné, ale jedno máme společné: každá chceme vypadat skvěle. A právě zde přichází na řadu laserová epilace.
Líčení je prostě zábava. Navíc kočičí oči patří mezi evergreen, co nikdy nevyjde z módy. Pro dnešek jsme si pro vás připravili jednoduché triky, se kterými zvládnete líčení kočičích očí naprosto bez problémů. Kdy si uděláte svou chvilku pro sebe a vyzkoušíte si, jak budete vypadat jako skutečná sexy šelma? Jdeme na to!
Plavky neodmyslitelně patří k létu. Jelikož se plavková sezona blíží rychlostí blesku, mělo by se zmínit to, jaké plavky se nosily dříve, a jaké se budou nosit letos.
Ano, skutečně se to děje a rozhodně to není žádná vzácnost. I ženy po třicítce nemusejí mít manžela a děti, jen mezi námi pořád existují tací, které to nejenom překvapuje, ale dokonce i pohoršuje.

Výběr článků

Napájecí zdroj je elektronické zařízení, které v rámci daného výkonu přeměňuje jeden typ elektřiny (nejčastěji střídavé síťové napětí) na jiný (nejčastěji stejnosměrné napětí). Každý zdroj je definován třemi základními parametry charakterizujícími napěťové úrovně a výkony. Jeho úkolem je dodat potřebnou elektrickou energii.
Pokud mají muž a žena mezi sebou nevyřčené problémy, které se navenek projevují pnutím, hádkami a napjatou atmosférou, je dobré se s někým poradit. Jako první vždy mezi partnery vyvstává otázka: A funguje to vůbec? Pokud s partnerem stále bojujete a nevíte, jak z té zacyklené smyčky ven, zde je vše, co potřebujete vědět o manželském poradenství.
Pro mnoho žen je přechod velkým strašákem kvůli jeho nepříjemným symptomům. K nim patří návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad a únava. Jenže menopauza patří k životu a je jeho přirozenou součástí. Projde jí každá žena. Ovšem existují přípravky, které vám pomohou její příznaky zmírnit a toto období zvládnout s grácií. Soutěžte s námi a vyhrajte doplňky stravy Naturevia PerfectDay a Magnesium 1!

Nepřehlédněte

V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.
S příchodem sluníčka a teplého počasí se venku neprobouzí pouze stromy a květiny, ale také komáři, klíšťata, vosy a podobná obtěžující havěť. Dnešní článek vám přinese několik receptů na zcela přírodní repelenty, které ochrání nejen vás, vaše děti, ale i čtyřnohé mazlíčky. Zároveň se také dozvíte, co dělat v rámci první pomoci, pokud se s některou z obtěžujících potvůrek léta dostanete do křížku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek