Sobota , 26. 10. 2024

Erik

Objevte šumivé víno, které povýší každou vaši oslavu na nezapomenutelný zážitek!

šumivé víno
Slavnostní okamžiky se šumivým vínem

Slavnostní okamžiky se šumivým vínem

Adventní období je časem očekávání, pohody a setkávání s nejbližšími. Co může lépe podtrhnout kouzlo těchto chvílí než sklenka kvalitního šumivého vína? Ať už plánujete malé rodinné posezení, oslavu s přáteli nebo velkolepý vánoční večírek, šumivé víno přidá vašim oslavám špetku elegance a slavnostní atmosféry.

Kouzlo ekologického šumivého vína

šumivými
Cava Cuvée Clasico Organic brut Codorníu

Pro ty, kteří mají v oblibě přírodní a ekologické produkty, je Cava Cuvée Clasico Organic brut Codorníu jasnou volbou. Toto svěží šumivé víno ze Španělska nabízí kombinaci chutí ovocného charakteru s jemným nádechem briošky. Toto šumivé víno se dokonale hodí k zahájení večírku, ať už se scházíte s přáteli nebo s rodinou.

Francouzská elegance na vašem stole

šumivými
Crémant de Bourgogne Blanc J. Cartron

Pokud hledáte něco s nádechem luxusu a elegance, pak je Crémant de Bourgogne Blanc J. Cartron tou správnou volbou. Toto elegantní šumivé víno z prestižní oblasti Francie přináší jemné bublinky a ovocnou chuť plnou sadového ovoce. Je to šumivé víno, které vás okouzlí svou tradiční chutí a je ideální pro chvíle klidu a pohody během adventu.

Německá originalita v každé bublince

šumivými
Riesling Sekt Von Buhl

Chcete-li zkusit něco trochu neobvyklého, německý Riesling Sekt 2018 Von Buhl vás potěší svou svěží a výraznou kyselinkou. Tento sekt se perfektně hodí pro ty, kteří rádi objevují nové chutě. Jeho tóny zralých jablek a citrusů vás překvapí svou lehkostí a elegancí.

Klasika mezi šampaňskými pro slavnostní chvíle

šumivými
Champagne Tradition Brut H.BLIN

Adventní čas je spojen s oslavami a slavnostními přípitky, a pro tyto příležitosti je Champagne Tradition brut H.BLIN dokonalým společníkem. Toto šampaňské nabízí jemné bublinky a vyváženou chuť, která potěší každého milovníka luxusních vín. Ovocné tóny červeného rybízu či broskví se snoubí s jemným perlením, čímž vytvoří ideální kombinaci pro slavnostní chvíle.

Špičková volba pro náročné hosty

šumivými
Champagne Blanc de Noirs Grand Cru M. Arnould

Pokud plánujete udělat dojem na své hosty, pak je Champagne Blanc de Noirs Grand Cru brut M. Arnould ta pravá volba. Jeho intenzivní vůně a plná chuť vás oslní od prvního doušku. Bohaté ovocné tóny a minerální charakter tohoto šampaňského jsou zárukou nezapomenutelných zážitků, které vás během adventu budou provázet.

K TÉMATU  Vychutnejte si mezi svátky horký punč s ovocem

Anglická bublinková lahůdka

šumivými
Champagne Brut Reserve Charles Heidsieck

Ačkoli je šampaňské synonymem luxusu, anglické Brut Reserve 2019 Gusbourne dokazuje, že kvalitní bublinky mohou pocházet i z jiných míst. Toto víno nabízí osvěžující a komplexní chuťový zážitek s tóny mandarinek, pečených jablíček a pomerančového květu. Je to perfektní volba pro ty, kteří hledají něco jedinečného a chtějí překvapit své hosty něčím novým.

Bohaté a krémové šampaňské pro luxusní chvíle

šumivými
Piper-Heidsieck Cuvée Brut Champagne

Pokud máte rádi bohatou a krémovou chuť šampaňského, Champagne Cuvée brut Piper-Heidsieck je tou správnou volbou. Toto oceněné šampaňské nabízí lehkost, kterou oceníte nejen při slavnostních příležitostech. Jeho ovocná chuť a kombinace tří odrůd vín Pinot Noir, Chardonnay a Meunier je zárukou luxusního zážitku.

Harmonická chuť s tradicí

šumivými
Champagne Brut Reserve Deutz

Pro milovníky klasických chutí je Champagne Classic brut Deutz ideální volbou. Toto víno přináší harmonickou kombinaci tradice a moderních prvků. Elegantní citronová vůně a jemná pěna se dokonale spojuje s květinovými tóny, meruňkami a zralými jablky. Je to skvělé šampaňské, které přinese svěží nádech do vašich adventních oslav.

Luxusní zážitek s dlouhým dozníváním

šumivými
Champagne Brut Reserve Charles Heidsieck

Champagne Brut Reserve Charles Heidsieck nabízí jedinečný zážitek s jemným perlením a komplexní chutí. Toto šampaňské je vyrobeno podle pravidla 60/40/10, což znamená 60 kvalitních parcel, 40 % rezervních vín a 10 let průměrného stáří rezervních vín. Jedná se o neocenitelný poklad, který by neměl chybět na žádné významné události během roku.

Jak najít to pravé víno pro advent

Ačkoli šumivá vína a šampaňské často spojujeme s oslavami konce roku, není důvod, proč byste si je nemohli dopřát po celý rok. Kvalitní sekt či šampaňské se hodí k jakékoli slavnostní události, ať už jde o rodinné setkání, narozeniny nebo jen o to, užít si příjemný večer s přáteli. Vyberte si z široké nabídky na www.1er.cz a dopřejte si nezapomenutelný zážitek kdykoliv během roku.

K TÉMATU  Silvestrovský průvodce: Kdy a jak se slaví Nový rok ve světě?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Máte doma Silvestr? Připravte se na něj pořádně a udělejte stylový večírek o kterém se bude mluvit i za 20 let

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Čtení klasických knih vás nebaví? Nebo byste je rádi proložili i nějakým poslechem? V tom případě si vyberte z našich tipů na audioknížky, které vám jistě v letních měsících udělají radost a zpříjemní horké dny.
Ano, saláty jsou lehké, plné vitamínů a osvěží. Že vás ale nezasytí a máte po nich hlad? Prozradíme vám, jak to udělat, aby vám po salátu nekručelo v žaludku a ještě patřil do dietního jídelníčku. Pak vám hubnutí půjde samo. Zkuste to!
Všichni moc dobře víme, že vlivem času se naše tělo mění. Nejdříve to spatříme na pokožce, která začne postupně a docela viditelně ochabovat, ztrácet svou pevnost a sílu. To samé se však děje se svaly v celém našem těle, přičemž výjimkou nejsou ani svaly pánevního dna včetně vagíny, které je třeba posilovat nejen pro lepší pocit z intimních prožitků, ale i z důvodu prevence v rámci inkontinence a dalších obtíží. A právě o tréninku věrné kamarádky bude tento článek. Na co se během cvičení zaměřit?
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Zapomeňte na čas a peníze v místním kosmetickém salonu. Postupujte podle těchto jednoduchých receptů a nechte se hýčkat dokonalou domácí maskou na obličej. Buďte zase krásná a mějte vláčnou pleť bez jediného pupínku. Která obličejová maska je vaše nejoblíbenější?
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Říká se, že ženská stvoření jsou až příliš sebekritická. Žena s rovnými vlasy sní o dokonalých kudrlinách. Plné dámy se snaží zoufale hubnout, a ty štíhlé zkouší různými způsoby nabrat trošku té zdravé oblosti a tvarů. Čím to, že se sebou nedokážeme být nikdy spokojené? Může za to výchova, zažité stereotypy nebo to má jinou příčinu?
Nový rok je v plném proudu a řada lidí ještě stále pracuje na svých novoročních předsevzetích. Pokud se ta vaše týkají nakopnutí kariéry nebo byznysu obecně, existuje několik tipů či kroků, které je nutné podstoupit pro úspěch stanovených cílů.
Někdy se práce v našich životech stane natolik hektickou, že začneme opomíjet vše ostatní jako je například láska a vztahy. Prioritou se pro většinu z nás stane kariéra. U těchto 10 prací byste ale měli být obezřetní, pokud nechcete zůstat sami!
O v pořadí pátém koučinku Nely s Marcelou se dočtete níže.
Když se řekne jóga, každému z nás se vybaví vyrovnanost, sebejistota, harmonie, správné držení těla. Jóga není jen cvičení, ale je to celkově životní styl, kterému propadli miliony lidí po celém světě. Chcete s jógou také začít, ale nevíte jak?
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.

Výběr článků

Sofie se řadí do dlouhého zástupu žen, které si prošly znásilněním. Proč se bála vše přiznat, a proč je násilník dnes stále nepotrestán? Podívejte se na příběh ženy, která se s minulostí dokázala vypořádat díky světové kampani.
I když je pouze otázkou, jestli se v létě dostaneme k vodě, na koupaliště nebo na dovolenou, neznamená to, že bychom měli přestat pracovat na své postavě. Štíhlá figura nám dodává sebevědomí, což je v dnešní době velmi důležité. Pokud vás však nebaví klasický běh, stojí za zvážení pilates.  
Vlasy jsou pro ženy velice důležité. Zakládáme si na nich, bereme je jako pýchu, o kterou je potřeba se neustále starat. Někdy, i přes veškerou péči, se nevyhneme zničení a roztřepeným konečkům. Jak proti nim bojovat?

Nepřehlédněte

Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.
Poradíme vám, jak zvládnout mírný průběh covid-19 v domácích podmínkách, co na něj nezabírá nebo kdy už je nutné vyhledat lékařskou péči. Navíc přidáme odpovědi na několik dalších klíčových otázek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek