Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Slunce ve znamení Lva: Co to pro vás znamená

Slunce prochází každým znamením zodiaku jeden měsíc v roce. Když vstupuje do znamení Lva, což se děje od 22. července do 22. srpna, přináší s sebou specifické energie, které ovlivňují naši vitalitu a náladu.
Lva
lunce prochází každým znamením zodiaku jeden měsíc v roce.

Charakteristiky znamení Lva

Lev je letním znamením, které symbolizuje mužskou energii, odvahu, sílu a statečnost. Lidé narození ve znamení Lva často projevují vznešenost, důstojnost, sebejistotu a velkorysost. Tyto vlastnosti můžete během tohoto období v sobě rozvíjet a posilovat.

Astro pro Lvy v roce 2024

Negativní aspekty letního období

Historicky je toto období spojeno s mnoha kalamitami a nešťastnými událostmi. Je to doba, kdy Slunce, vládnoucí planeta Lva, může mít jak pozitivní, tak i negativní vliv. Stejně jako Slunce přináší světlo a teplo, může také způsobit popálení. Lidé narození ve znamení Lva často touží po pozornosti a mohou se chovat egocentricky. Tento postoj je třeba hlídat, aby nevedl k negativním důsledkům.

Omezení projevu ega

Během tohoto měsíce je důležité zaměřit se na kontrolu negativních vlastností, jako jsou domýšlivost, vztek, sebestřednost a povyšování se nad ostatní. Tyto vlastnosti mohou dlouhodobě poškodit vaše vztahy a celkový pocit pohody. Pamatujte, že každá akce má svou reakci, a proto se snažte jednat s respektem a tolerancí.

Zdravotní dopady

Stres a vztek mohou negativně ovlivnit vaše zdraví, zejména srdce a krevní oběh, které jsou v létě více namáhány. Nepodléhejte stresu, nerozčilujte se a uznávejte právo druhých mít odlišný názor. Vidět věci v širším kontextu může pomoci udržet klid a pohodu.

Rozvíjení kreativity

Toto období je ideální pro rozvíjení kreativity. Zamyslete se, zda máte činnosti, které vám přinášejí radost a naplnění. Ať už jde o psaní, malování, fotografování, vaření, zahradničení nebo jakoukoliv jinou tvořivou činnost, věnujte se jim naplno. Pokud ne, nyní je ten pravý čas začít s něčím novým, co jste vždy chtěli vyzkoušet.

Praktické rady

Než něco řeknete nebo uděláte, chvíli počkejte a zvažte všechny okolnosti. Někdy stačí pár minut, jindy celý den, aby bylo vaše rozhodnutí správné. Pamatujte na známé rčení: pýcha předchází pád. V tomto období buďte trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K TÉMATU  Nejchytřejší znamení zvěrokruhu: patříte mezi pětici?

Tento článek poskytuje návod, jak co nejlépe využít energii období, kdy Slunce prochází znamením Lva, a zároveň se vyvarovat negativním vlivům, které s sebou toto období může přinášet.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Úplněk ve znamení Kozoroha: Co nás čeká

Horoskop na týden od 22.7. do 28.7.: Co vám přinesou hvězdy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Obývací pokoj je srdcem každého domova. Je to místo, kde trávíte spoustu času s rodinou
a přáteli, relaxujete po náročném dni, a kde se odehrávají často nezapomenutelné chvíle. Pohodlná a stylová křesla dotvářejí atmosféru obývacího pokoje a dělají z něj jedno
z nejpříjemnějších míst domova. V tomto článku se zaměříme na výběr toho pravého křesla do obýváku, které splní vaše potřeby a přinese do interiéru zároveň nádech elegance.
Jaké jsou trendy v bydlení pro letošní zimu? Toužíte si trendově zařídit váš domov? Pak se můžete inspirovat těmito 4 aktuálními trendy.
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Novou Miss Czech Republic pro rok 2024 se stala Adéla Štroffeková, která soutěžila s číslem dvě. Korunku jí předávala stávající Miss World Krystyna Pyszková
Mnoho odborníku se shoduje, že pití vody je prospěšné. Dodává nám energii, posiluje imunitní systém, obecně nás udržuje zdravé a jde o nezbytnost. Nicméně všeho moc škodí. Nadměrná konzumace vody může být až život ohrožující a můžete si na vodě vypěstovat i závislost.
Čtení je v dnešní době stále vzácnějším koníčkem, zejména u dětí. Ty totiž mnohem raději tráví čas nad displejem chytrých mobilních telefonů, s tabletem v ruce nebo třeba před televizí. Kéž by existoval nějaký způsob, jak lásku ke čtení u dětí probudit. Naštěstí ale jeden způsob skutečně existuje. Vyzkoušíte ho?
Silvestr je čas oslav, radosti a společenských setkání, a otázka alkoholu a jeho role ve společenském kontextu může vyvolat rozporuplné pocity. V dnešním článku na Dámské Lize se zamýšlíme nad tématem pití alkoholu během silvestrovských oslav, zejména v pracovním prostředí. Přinášíme vám přehled možností, etikety a důležitých aspektů, které byste měli vzít v úvahu, abyste si mohli s kolegy připít k novému roku s respektem a uvědoměním.
Mnoho lidí si esenciální oleje spojuje s navozením příjemné atmosféry - stačí pár kapek do aromalampy, zapálit svíčku a domovem se rázem line omamná vůně. Napadlo by vás ale využít esenciální oleje i pro hubnutí? A funguje to vůbec?
Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.
Už dávno je pryč doba, kdy si lidé doma zapalovali parafínové čajové nebo jiné svíčky. Osvěta na téma svíček se šíří světem rychlostí blesku. Pokud ale stále netušíte, proč zainvestovat do sójových svíček, pár důvodů pro vás máme. Ten hlavní je, že parafínové svíčky vážně poškozují naše zdraví.
Nechci! Nebudu to jíst! A mnohdy i horší slova padají z dětských úst, když před ně dáte talíř s rybou. Jenže právě toto maso obsahuje spoustu důležitých živin. Je bohaté na vitaminy, omega3 mastné kyseliny a bílkoviny, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Jak ale přesvědčit potomky, aby šupináče neodmítali?

Výběr článků

Adventní věnce se dají koupit, ale opravdovou hodnotu má váš vlastnoruční výrobek. Inspirujte se úchvatnými nápady naoriginální adventní věnce z rozličných materiálů a vyzdobte jídelní stůl na letošní svátky nějakým novým kouskem.
Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.
Řeč je v našem životě velmi důležitá. Přece jen si jistě hned po pár větách všimnete, pokud někdo nevyslovuje zcela správně, koktá nebo mu dělá potíže výslovnost některých písmen. Řeč se u nás vyvíjí od útlého dětství a je dobré sledovat, jestli tu nenastávají nějaké potíže. Ty je mnohem snazší řešit okamžitě než později v dospělosti.

Nepřehlédněte

Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek